Agustos anneleri hadi tanışalım

hale_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2007
130
1
96
49
Bursa
Merhaba sevgili hamişler , sizde benim gibi ağustosta doğum yapacaklardansanız haydi gelin tanışalım ve hamilelik boyunca güzel paylasımlarda bulunalım .Hepinize sağlıklı günler dilerim

Merhaba hale bende ağustos annesi olucam inşallah şuan 5,5 aylık hamileyim cinsiyetini göstermiyor ufaklık 4 yaşında bir kızım var bu arada şimdidden memnun oldum:))))))

merhaba arkadaşlar bende ağustosta dogum yapıcam inşl. tanıştıgımıza memnun oldum.görüşmek dilegiyle..

2009 ağustos anneleri topiği var isterseniz oraya bakın

Merhaba bende aĞustosun ılk haftası doĞum yapıcam hayırlısıyla.mınık kızım gelıyor.ısım dÜŞÜndÜnÜz mÜ?

merhabalar bende ağustos annesiyim. kızım olacak isminede karar vrdik nşallah eda mız gelecek 10 ağustostaihihoyyyt:teytey:

slmlar kızlar bende ağustos da bi kız annesi olucam inş. adını berfin koymayı düşünüyoruz. 2009 ağustos anneleri topiği var ama herkes muhabbeti çoktan kurmuş orda ben yabancı gibi hissediyorum kendimi

slm kızlar 7 yıl sonra sonunda bende varımmmhihoyyyt.agustos 19da melegim gelecek işallah...allahım hepimize hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsinnnn...bugünde 17:15de ayrıntılı ultrasona girecegim...dilerim iyi haberler alırımmmmm...bide bebişim erkekkkkkkk...:emir_bebek:

sağlıklı gunler agustos anneleri hepiniz hoşgeldınız umarım güzel arkadaslıklar kurup güzel paylaşımlarda bulunuruz .ve şimdiden hepimizi Allahkurtarsın :))

evet bende farkettim ağustos anneleri topiği var ama ben geç kalmışım.bizde ismini düşündük.azra naz olucak inşallah.ya arkadaşlar etrafımda kime baksam hep kızları oluyor.bu yıl kız senesimi ne anladım.benim ilk hamileliğim ya sizin?

benimde ilk hamileliğim bu sene kız senesi sanırım ama diğer topikte nerdeyse herkesin oğlu var aslında ben de kız olacağından emin değilim çünkü doktor söylerken tereddütle söyledi 16. haftamda. salı günü detaylı ultrasona giricem organ gelişimi için belki bi süprizle karşılaşabilirim

laf lafı açıyoda aslında benimde ilk doktorum erkeğe benzetti.daha sonra kız dedi.ayrıntılı ultrasyonda durumlar farklı olabiliyormu peki?

ayrıntlı ultrasonda herşey daha da netleştiği için cinsiyet farkı ortaya çıkabiliyomuş. salı günü detaylı ultrasona giricez bakalım neler olucak herşey yerinde mi
bide kızlar siz aşı oldunuz mu ben korkuyorum yaptırmadım ama istiyorum aslında. kaçıncı haftalara kadar olabiliyoruz aşıları

canım benim aşılardan haberim var en son gittiğim doktorum yaptır dedi.20 24 haftaları arasında sağlık ocağında yaptır dedi bana.oradaki aşılar daha taze oluyormuş.hastane bünyesindekiler kalmış olduğu için tavsiye etmedi.ben gitmedim olmaya.doktorlardan yanada pek şansım gülmedi.ilk gittiğim doktorum çok iyiydi.ikili tesletde şüpe çıkardı aslında doktorun hatasıda değil labaratuarın hatasıydı.ogün başka bir doktora gittik özel bir labaratuarda tekrar test yapıldı hiçbir sorun çıkmadı.o hastanede sanki halk ekmek dağıtılıyormuş gibi hijyenikte değildi.şimdi en son gittiğim doktor bayan gayet iyi.bilmiyorum şurda doğuma az kaldı ben biyer tutturamadım bile.sanırım ilk gittiğim doktora gidicem yine

ewet doktor meselesi benimde öyle sayılır ilk doktorum çok iyiydi çok ilgiliydi ama geçici bi süre şehir değişikliği yaptım çorumdayım 1 aydır burdakinden çok memnun değilim ama idare edicez denizliye dönene kadar. sen kaç haftalık hamilesin

canım ben 23 haftalık hamileyim.ya sen?sanırım ağustosun 8 i gibi doğum gözüküyor.ya sen?

oh ne güzel benden 3 hafta öndesin ben daha 20+2 yim doğum ağustosun 25 gibi görünüyo bakalım bi gelse o günler

Back
X