- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
- Konu Sahibi fatmakocsoy
En az 3 gün deniyor canımKızlar spermiogram testini perhizi nasıl sayıyoruz? Bugün diyelim oldu. Perşembe test verilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En az 3 gün deniyor canımKızlar spermiogram testini perhizi nasıl sayıyoruz? Bugün diyelim oldu. Perşembe test verilir mi
Maalesef ben de bir de çikolata kisti çıktı 1 cmMerhaba kızlar nasılsınız tedavi süreçleriniz nasıl gidiyor inşallah güzel haberler verecek vardır![]()
Ay gebelik testi sandım çift çizgi görünce inşallah o da olacak bu günü değerlendir canım çatlamış görünüyor hayırlısıyla inşallah nasip olsun hepimizeKızlar Cuma günü doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycak? Şimdi ben napayım bilemedim![]()
Amin canım inşallah . Ovulasyon testinden sonra3 gün değerlendirin diyorlar ama ben doktor Cuma dediği için ona göre değerlendirdim tek bugün olsa yeter mi kiAy gebelik testi sandım çift çizgi görünce inşallah o da olacak bu günü değerlendir canım çatlamış görünüyor hayırlısıyla inşallah nasip olsun hepimize
Ben de gün aşırı diye biliyorum canımAmin canım inşallah . Ovulasyon testinden sonra3 gün değerlendirin diyorlar ama ben doktor Cuma dediği için ona göre değerlendirdim tek bugün olsa yeter mi ki
Bugünde sonrada zor olur iki gündür Naz'la niyazla oluyor iki gün daha desem istemez. Bugün yeter mi kiBen de gün aşırı diye biliyorum canım
İnşallah yeter canım bugünü de bı değerlendir zaten yumurta çatlamış görünüyor iki sonra bı daha ovulasyon testi yap silik olup olmadığına bak ona göre bı daha gerek kalmasın emin olBugünde sonrada zor olur iki gündür Naz'la niyazla oluyor iki gün daha desem istemez. Bugün yeter mi ki
Evet ya bu işler de çok zormuşİnşallah yeter canım bugünü de bı değerlendir zaten yumurta çatlamış görünüyor iki sonra bı daha ovulasyon testi yap silik olup olmadığına bak ona göre bı daha gerek kalmasın emin ol![]()
Canım altaki testi de yeni yaptım daha mı çok koyu senceİnşallah yeter canım bugünü de bı değerlendir zaten yumurta çatlamış görünüyor iki sonra bı daha ovulasyon testi yap silik olup olmadığına bak ona göre bı daha gerek kalmasın emin ol![]()
Bu en sonCanım altaki testi de yeni yaptım daha mı çok koyu sence
Evet daha koyu gibi zaten yumurtan çatlamak üzere demiş doktor günlerini değerlendir rahat kafayla gün aşırı inşallah güzel haber verirsin canımCanım altaki testi de yeni yaptım daha mı çok koyu sence
Doktor Cuma dedi bugün e kadar çatlaması gerekmiyor muyduEvet daha koyu gibi zaten yumurtan çatlamak üzere demiş doktor günlerini değerlendir rahat kafayla gün aşırı inşallah güzel haber verirsin canım
E dün pik olmuş testin muhtemelen dün çatladı canım içini ferah tut. Adetin duzenliyse 14. 15 . gün çatlıyor yumurtanDoktor Cuma dedi bugün e kadar çatlaması gerekmiyor muydu
Bugün 23. Gün adetim 31 günde oluyor . Şimdi yaptım bunu daE dün pik olmuş testin muhtemelen dün çatladı canım içini ferah tut. Adetin duzenliyse 14. 15 . gün çatlıyor yumurtan
Allah Allah geç çatlıyor demek senin valla bilemedim ki canım sen gün aşırı devam et bence. Hayır yani benim bildiğim yumurta catladiktan 13 ya da 14 gün sonra regl gelir 31 gün de bir adet görüyorsan yumurtan çatlamış hafta sonu e o zaman bu test nasıl oluyorBugün 23. Gün adetim 31 günde oluyor . Şimdi yaptım bunu da
Bende şaşkınım yarın silikleşirse anlıycam ne olduğunuAllah Allah geç çatlıyor demek senin valla bilemedim ki canım sen gün aşırı devam et bence. Hayır yani benim bildiğim yumurta catladiktan 13 ya da 14 gün sonra regl gelir 31 gün de bir adet görüyorsan yumurtan çatlamış hafta sonu e o zaman bu test nasıl oluyor![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun ben de yarın inşallah aşılama için başlıycam tabi yine bı aksilik olmazsaBende şaşkınım yarın silikleşirse anlıycam ne olduğunu![]()
İnşallah olmaz canım.Rabbim yardımcımız olsunHadi bakalım hayırlısı olsun ben de yarın inşallah aşılama için başlıycam tabi yine bı aksilik olmazsa![]()
bunu da şimdi yaptımHadi bakalım hayırlısı olsun ben de yarın inşallah aşılama için başlıycam tabi yine bı aksilik olmazsa![]()