Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar nasılsınız tedavi süreçleriniz nasıl gidiyor inşallah güzel haberler verecek vardır 😍
Maalesef ben de bir de çikolata kisti çıktı 1 cm :( Reglimi bekliyorum aşılamaya basliyacagiz da çok umutsuzum bu kistle çok zor tutma ihtimali

Kızlar Cuma günü doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycak? Şimdi ben napayım bilemedim 😳😳

Eklentiler

• BF2B7D14-EF35-4108-B29E-FFBFACF3D74B.webp
    BF2B7D14-EF35-4108-B29E-FFBFACF3D74B.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar Cuma günü doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycak? Şimdi ben napayım bilemedim 😳😳
Ay gebelik testi sandım çift çizgi görünce inşallah o da olacak bu günü değerlendir canım çatlamış görünüyor hayırlısıyla inşallah nasip olsun hepimize

Ay gebelik testi sandım çift çizgi görünce inşallah o da olacak bu günü değerlendir canım çatlamış görünüyor hayırlısıyla inşallah nasip olsun hepimize
Amin canım inşallah . Ovulasyon testinden sonra3 gün değerlendirin diyorlar ama ben doktor Cuma dediği için ona göre değerlendirdim tek bugün olsa yeter mi ki

Bugünde sonrada zor olur iki gündür Naz'la niyazla oluyor iki gün daha desem istemez. Bugün yeter mi ki
İnşallah yeter canım bugünü de bı değerlendir zaten yumurta çatlamış görünüyor iki sonra bı daha ovulasyon testi yap silik olup olmadığına bak ona göre bı daha gerek kalmasın emin ol😄

İnşallah yeter canım bugünü de bı değerlendir zaten yumurta çatlamış görünüyor iki sonra bı daha ovulasyon testi yap silik olup olmadığına bak ona göre bı daha gerek kalmasın emin ol😄
Canım altaki testi de yeni yaptım daha mı çok koyu sence

Eklentiler

• 13CCB3CE-1CB6-496A-89E0-BA9DD90CC30A.webp
    13CCB3CE-1CB6-496A-89E0-BA9DD90CC30A.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 27
Bugün 23. Gün adetim 31 günde oluyor . Şimdi yaptım bunu da
Allah Allah geç çatlıyor demek senin valla bilemedim ki canım sen gün aşırı devam et bence. Hayır yani benim bildiğim yumurta catladiktan 13 ya da 14 gün sonra regl gelir 31 gün de bir adet görüyorsan yumurtan çatlamış hafta sonu e o zaman bu test nasıl oluyor 🤭🤭

Allah Allah geç çatlıyor demek senin valla bilemedim ki canım sen gün aşırı devam et bence. Hayır yani benim bildiğim yumurta catladiktan 13 ya da 14 gün sonra regl gelir 31 gün de bir adet görüyorsan yumurtan çatlamış hafta sonu e o zaman bu test nasıl oluyor 🤭🤭
Bende şaşkınım yarın silikleşirse anlıycam ne olduğunu 😳🙃😊

Back
X