Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razı olsun canım. İnşallah hamileyizdir 🤲🏻. Eşim çok üzgün bu ay olmazsa aşılama yapalım dedim. Sadece üzülüyor başka bişey yapmıyor
Benim eşim de doktora gidip gelmekten sıkıldı olacak ki önümüzdeki regl de tekrar bı aksilik olursa aşılama yapamazsak direk tüp bebeğe geçelim diyor 🤭 Kist geçsin diye beklerken 4 ay oldu valla baslayamadik henüz önümüzdeki reglle inşallah başlıyoruz 🙏🏻🤗

Benim eşim de doktora gidip gelmekten sıkıldı olacak ki önümüzdeki regl de tekrar bı aksilik olursa aşılama yapamazsak direk tüp bebeğe geçelim diyor 🤭 Kist geçsin diye beklerken 4 ay oldu valla baslayamadik henüz önümüzdeki reglle inşallah başlıyoruz 🙏🏻🤗
Zaman ne çabuk geçiyor kist var dediğin günü hatırlıyorum 4 ay mı olmuş. İnşallah geçer bu ayda hemen bebişin gelir😊 ben den de sildikçe sarı gibi akıntı geliyor peçeteye neden anlamadım

Zaman ne çabuk geçiyor kist var dediğin günü hatırlıyorum 4 ay mı olmuş. İnşallah geçer bu ayda hemen bebişin gelir😊 ben den de sildikçe sarı gibi akıntı geliyor peçeteye neden anlamadım
Evet ya 4. aydayim canım ben de sıkıldım ama kistlerim geçti çok şükür son bir tane 1 cm var o da geçer dedi doktorum bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsun. Sarı akıntı belirti diye biliyorum canım inşallah hamileliktendir ya reglin de geçmiş hem sen ne hissediyorsun genelde hissediyorlar 😊

Evet ya 4. aydayim canım ben de sıkıldım ama kistlerim geçti çok şükür son bir tane 1 cm var o da geçer dedi doktorum bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsun. Sarı akıntı belirti diye biliyorum canım inşallah hamileliktendir ya reglin de geçmiş hem sen ne hissediyorsun genelde hissediyorlar 😊
İnşallah geçer canım kistin 😊 bilmiyorum ki daha önce kesin hamileyim var hissediyorum dedim yoktu. Artık 17 ay geçince insan ne hissettiğini de bilmiyor. Bi var diyorum bi olmazsa üzülme diyorum. Çok karışık bugün de biterse 4 gün gecikmiş olacak. İnşallah vardır hayırlısıyla. Hamile olduğumu öğrendiğim gün güzel bi uyku çekicem

İnşallah geçer canım kistin 😊 bilmiyorum ki daha önce kesin hamileyim var hissediyorum dedim yoktu. Artık 17 ay geçince insan ne hissettiğini de bilmiyor. Bi var diyorum bi olmazsa üzülme diyorum. Çok karışık bugün de biterse 4 gün gecikmiş olacak. İnşallah vardır hayırlısıyla. Hamile olduğumu öğrendiğim gün güzel bi uyku çekicem
Haklısın valla bütün duyguları yaşadık velhasıl bu süreçte.. Benim 26. ayım 🤭 pazartesi mi kan testi yapacaksın canım

Haklısın valla bütün duyguları yaşadık velhasıl bu süreçte.. Benim 26. ayım 🤭 pazartesi mi kan testi yapacaksın canım
SEnin de baya olmuş evet canım kendi doktorum 8 ine kadar yok. Eğer olmazsam belki de onu beklerim. Yarın 35. Günüm yarında olmazsam umudum olacak en fazla 35 gün diyorlar düzenli adet gören birinin gecikmesi. Ayın 30 unda adet olmam gereken gün gittim doktor 2-3 gün daha bekle dedi. Çarşamba günüydü bende bekliyorum.

SEnin de baya olmuş evet canım kendi doktorum 8 ine kadar yok. Eğer olmazsam belki de onu beklerim. Yarın 35. Günüm yarında olmazsam umudum olacak en fazla 35 gün diyorlar düzenli adet gören birinin gecikmesi. Ayın 30 unda adet olmam gereken gün gittim doktor 2-3 gün daha bekle dedi. Çarşamba günüydü bende bekliyorum.
Hayırlısı canım inşallah içini ferah tut en hayırlısını dile ve bana da güzel haberlerini ver bir an evvel hadi bakalım ♥️😘

Hayırlısı canım inşallah içini ferah tut en hayırlısını dile ve bana da güzel haberlerini ver bir an evvel hadi bakalım ♥😘
İnşallah canım. Sen nasıl başettin bu psikolojiyle çok uzun zaman olmuş. Ben daha bi yol bulamadım. Habire araştır oku uygula beynim yandı bi de eşimle uğraş çok zor . Nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum

İnşallah canım. Sen nasıl başettin bu psikolojiyle çok uzun zaman olmuş. Ben daha bi yol bulamadım. Habire araştır oku uygula beynim yandı bi de eşimle uğraş çok zor . Nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum
Aslında bakarsan uzun zaman oldu diye düşünmeyi bıraktım bu beni çok yipratmisti resmen aylari hesapliyordum. Hastaneye gitmeye başladığım günden beri umudum yeşerdi ve daha iyiyim. Evdeyken hiç birşey yapmadan beklemek daha çok yoruyordu ağlamaktan helak oluyordum ama şükür şimdi çok daha iyiyim ve eşimin en başından beri desteği çok fazla olmazsa şunu yaparız bunu yaparız dedikçe daha iyi oluyorum . benden çok onun cabalamasi beni çok rahatlatıyor bu yani ve daha çok yeniyiz canım merak etme olacak inanıyorum senelerce uğraşanlar var çok şükür halimize saglikliyiz kuzum ♥️😘

Aslında bakarsan uzun zaman oldu diye düşünmeyi bıraktım bu beni çok yipratmisti resmen aylari hesapliyordum. Hastaneye gitmeye başladığım günden beri umudum yeşerdi ve daha iyiyim. Evdeyken hiç birşey yapmadan beklemek daha çok yoruyordu ağlamaktan helak oluyordum ama şükür şimdi çok daha iyiyim ve eşimin en başından beri desteği çok fazla olmazsa şunu yaparız bunu yaparız dedikçe daha iyi oluyorum . benden çok onun cabalamasi beni çok rahatlatıyor bu yani ve daha çok yeniyiz canım merak etme olacak inanıyorum senelerce uğraşanlar var çok şükür halimize saglikliyiz kuzum ♥😘
Çok doğru söylüyorsun canım. İnşallah bizimde evladımız olacak o zaman buraya adı ne olsun yatağı ne renk olsun diye yazcaz 🥰

Back
X