- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
- Konu Sahibi fatmakocsoy
Canım naptın sesin çıkmadı
M
Minikbirmucizemeselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha kan vermedim iki üç gün daha bekliyim dedimCanım naptın sesin çıkmadı M Minikbirmucizemeselesi
Reglin gelmediyse bekle tabi canım hadi inşallah yüzün gülerCanım daha kan vermedim iki üç gün daha bekliyim dedim
Gelmedi canım Pazartesi ye kadar gelmezse umutlancamReglin gelmediyse bekle tabi canım hadi inşallah yüzün güler![]()
İnşallah yaa inşallah dualarım seninle canımGelmedi canım Pazartesi ye kadar gelmezse umutlancam![]()
Allah razı olsun canım. İnşallah hamileyizdirİnşallah yaa inşallah dualarım seninle canım![]()
Benim eşim de doktora gidip gelmekten sıkıldı olacak ki önümüzdeki regl de tekrar bı aksilik olursa aşılama yapamazsak direk tüp bebeğe geçelim diyorAllah razı olsun canım. İnşallah hamileyizdir. Eşim çok üzgün bu ay olmazsa aşılama yapalım dedim. Sadece üzülüyor başka bişey yapmıyor
Zaman ne çabuk geçiyor kist var dediğin günü hatırlıyorum 4 ay mı olmuş. İnşallah geçer bu ayda hemen bebişin gelirBenim eşim de doktora gidip gelmekten sıkıldı olacak ki önümüzdeki regl de tekrar bı aksilik olursa aşılama yapamazsak direk tüp bebeğe geçelim diyorKist geçsin diye beklerken 4 ay oldu valla baslayamadik henüz önümüzdeki reglle inşallah başlıyoruz
![]()
Evet ya 4. aydayim canım ben de sıkıldım ama kistlerim geçti çok şükür son bir tane 1 cm var o da geçer dedi doktorum bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsun. Sarı akıntı belirti diye biliyorum canım inşallah hamileliktendir ya reglin de geçmiş hem sen ne hissediyorsun genelde hissediyorlarZaman ne çabuk geçiyor kist var dediğin günü hatırlıyorum 4 ay mı olmuş. İnşallah geçer bu ayda hemen bebişin gelirben den de sildikçe sarı gibi akıntı geliyor peçeteye neden anlamadım
İnşallah geçer canım kistinEvet ya 4. aydayim canım ben de sıkıldım ama kistlerim geçti çok şükür son bir tane 1 cm var o da geçer dedi doktorum bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsun. Sarı akıntı belirti diye biliyorum canım inşallah hamileliktendir ya reglin de geçmiş hem sen ne hissediyorsun genelde hissediyorlar![]()
Haklısın valla bütün duyguları yaşadık velhasıl bu süreçte.. Benim 26. ayımİnşallah geçer canım kistinbilmiyorum ki daha önce kesin hamileyim var hissediyorum dedim yoktu. Artık 17 ay geçince insan ne hissettiğini de bilmiyor. Bi var diyorum bi olmazsa üzülme diyorum. Çok karışık bugün de biterse 4 gün gecikmiş olacak. İnşallah vardır hayırlısıyla. Hamile olduğumu öğrendiğim gün güzel bi uyku çekicem
SEnin de baya olmuş evet canım kendi doktorum 8 ine kadar yok. Eğer olmazsam belki de onu beklerim. Yarın 35. Günüm yarında olmazsam umudum olacak en fazla 35 gün diyorlar düzenli adet gören birinin gecikmesi. Ayın 30 unda adet olmam gereken gün gittim doktor 2-3 gün daha bekle dedi. Çarşamba günüydü bende bekliyorum.Haklısın valla bütün duyguları yaşadık velhasıl bu süreçte.. Benim 26. ayımpazartesi mi kan testi yapacaksın canım
Hayırlısı canım inşallah içini ferah tut en hayırlısını dile ve bana da güzel haberlerini ver bir an evvel hadi bakalımSEnin de baya olmuş evet canım kendi doktorum 8 ine kadar yok. Eğer olmazsam belki de onu beklerim. Yarın 35. Günüm yarında olmazsam umudum olacak en fazla 35 gün diyorlar düzenli adet gören birinin gecikmesi. Ayın 30 unda adet olmam gereken gün gittim doktor 2-3 gün daha bekle dedi. Çarşamba günüydü bende bekliyorum.
İnşallah canım. Sen nasıl başettin bu psikolojiyle çok uzun zaman olmuş. Ben daha bi yol bulamadım. Habire araştır oku uygula beynim yandı bi de eşimle uğraş çok zor . Nasıl başa çıkacağımı bilmiyorumHayırlısı canım inşallah içini ferah tut en hayırlısını dile ve bana da güzel haberlerini ver bir an evvel hadi bakalım ♥![]()
Aslında bakarsan uzun zaman oldu diye düşünmeyi bıraktım bu beni çok yipratmisti resmen aylari hesapliyordum. Hastaneye gitmeye başladığım günden beri umudum yeşerdi ve daha iyiyim. Evdeyken hiç birşey yapmadan beklemek daha çok yoruyordu ağlamaktan helak oluyordum ama şükür şimdi çok daha iyiyim ve eşimin en başından beri desteği çok fazla olmazsa şunu yaparız bunu yaparız dedikçe daha iyi oluyorum . benden çok onun cabalamasi beni çok rahatlatıyor bu yani ve daha çok yeniyiz canım merak etme olacak inanıyorum senelerce uğraşanlar var çok şükür halimize saglikliyiz kuzumİnşallah canım. Sen nasıl başettin bu psikolojiyle çok uzun zaman olmuş. Ben daha bi yol bulamadım. Habire araştır oku uygula beynim yandı bi de eşimle uğraş çok zor . Nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum
Çok doğru söylüyorsun canım. İnşallah bizimde evladımız olacak o zaman buraya adı ne olsun yatağı ne renk olsun diye yazcazAslında bakarsan uzun zaman oldu diye düşünmeyi bıraktım bu beni çok yipratmisti resmen aylari hesapliyordum. Hastaneye gitmeye başladığım günden beri umudum yeşerdi ve daha iyiyim. Evdeyken hiç birşey yapmadan beklemek daha çok yoruyordu ağlamaktan helak oluyordum ama şükür şimdi çok daha iyiyim ve eşimin en başından beri desteği çok fazla olmazsa şunu yaparız bunu yaparız dedikçe daha iyi oluyorum . benden çok onun cabalamasi beni çok rahatlatıyor bu yani ve daha çok yeniyiz canım merak etme olacak inanıyorum senelerce uğraşanlar var çok şükür halimize saglikliyiz kuzum ♥![]()
İnşallah canım benimÇok doğru söylüyorsun canım. İnşallah bizimde evladımız olacak o zaman buraya adı ne olsun yatağı ne renk olsun diye yazcaz![]()
Amin aminİnşallah canım benimGüzel haberler verelim inşallah birbirimize ♥
İnşallah canım dualarım seninleKızlar günaydın hastaneye gidiyorum sonucu öğrencem dua edin bana. İnşallah hamileyimdir![]()