Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman basladnz tüp bebek mi aşılama fln mı
10 temmuzda klomen başladım. 17 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 21 temmuzda duphastona başladım. Bugün iğnenin 8. günü duphastonun da 5. günü. Doktor 10 gün kullan adet olmazsan gebelik testi yapalım dedi ama 10 gün kullandıktan sonra kaç gün içinde adet olmam gerektiğini söylemedi.

10 temmuzda klomen başladım. 17 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 21 temmuzda duphastona başladım. Bugün iğnenin 8. günü duphastonun da 5. günü. Doktor 10 gün kullan adet olmazsan gebelik testi yapalım dedi ama 10 gün kullandıktan sonra kaç gün içinde adet olmam gerektiğini söylemedi.
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra veya 15 gün sonra adet olunuyor

Soğan kürü deneyen varmı nasıl yapılıyor faydası ne kolay hamile kalınıyomuş bu yöntemle
Soğan kürü adet bittikten 2 gün sonra başlıyorsun sabah akşam aç karına 1 soğanı 4 e bölüp kaynayan klorsuz suya atıp 5 dk hafif hafif kaynayacak şekilde kaynatıp içiyorsun 15 gün boyunca ondan sonra bırakıyorsun ve tekrar adet olup bittikten 2 gün sonra başlıyorsun bu sefer 10 gün içiyorsun böyle 3 veya 4 ay yapılıyo saraçoğlunun tarifinde

Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra veya 15 gün sonra adet olunuyor
Igneden 4 gün sonra ilaca başladım 10 gün de ilacı kullanacağım ilaç tam 14. gün bitiyor. Yanı ilacın bittiği gün adet olmam gerekiyor öyle mi?

Arkadaşlar benim evleneli 2 ay olacak 31 inde Ağustos ta hamile kalma şansım yüzde kaç sizce ,kis ve adet dzensizliğim yok çok şükür merak ettigm bu yüzdeler neye göre hesaplanıyo

Arkadaşlar benim evleneli 2 ay olacak 31 inde Ağustos ta hamile kalma şansım yüzde kaç sizce ,kis ve adet dzensizliğim yok çok şükür merak ettigm bu yüzdeler neye göre hesaplanıyo
Yüzdesini anlamam da hiç belli olmuyo benim teyzem ilk gece kalmıştı hamile

Ikizler kötü mü canim ya benim oglan ikizler🙈 bende 3 aydir deniyorum olmuyor agustosa kaldik srnin gibi gecen aylarda kova olacak diye korkuyordum simdi pişman oldum tabi hayırlı zamanda olsunlar ins
İkizlerin bir şeyi yok da, biraz zordur işte 😬😁 bir ak der, bir kara der, sürekli fikir değiştirir, çabuk galeyana gelir falan filan ama kişiden kişiye değişir tabi canım 😂

Merhaba arkadaşlar, ben ağustos ayı için planlıyorum. Biliyorum cinsiyet olayına takılmak kötü ama hep eğer ilerde kızım olursa abisi olsun diye ilk çocuğum erkek olsun istiyorum. Çin takvimine göre çoğu arkadaşım hamilelik planladı ve tuttu . Ağustos ayında erkek gözüktüğü ve eylülde sınavım olduğu için ağustosu tercih ettim. Haftaiçi doktora gidicem bir provlem varmı diye baksın yoksa eğer folik asite başlarım temmuzda♥
9 aydır tedavideyim hiç gebelik elde edemedim yaa keşke ilk ayda olsaydı bir de 12 yaşında oğlum var

Kızlar merhaba sanırım bende Ağustosa kaldım 😔 bu ay yumurtlamayı bile yakalayamadım ovulasyon testinde hep silikti 21. Günüm yarın hala yapmaya devam ediyorum testleri pco luyum birde. 3 aydır deniyoruz. Ayrıca çin takvimine nerden baktınız heryer farklı gösteriyor ben anlayamadım 🤷‍♀️

Ben de pkoluyum bu ay soğan kürü yaptım biteli 10 gün oldu hala adet olmadım testler de negatif çıkıyo yani ne zaman adet olurum onu da bilmiyorum öyle temmuzdan ağustosa ağustostan da eylüle mi geçerim artık hayırlısı

Merhaba, yeni üye oldum. Hep uzaktan takip ediyordum. Beni de ekler misiniz 10 Ağustos bat. Ovulasyon testinde 27 28 pik gördüm 29 çatlama oldu. 24 25 28 30 değerlendirdik. Ama yumurtlama geç oldu gibi belki bat daha ileriye atabilir. Heyecanla bekliyorum ovulasyonla ikinci denemem bu ay hem kardeşimin doğum günü hem evlilik yildonumumuz. Kardeşime yeğen eşime bebek hediye etmek istiyorum umarım bu ay olur isteyen kim varsa çocuklarına hemen kavuşmaları dileğimle..
😊

Merhaba arkadaşlar ben bu ay çok değerlendiremedim ama yumurtlamadan önceki günü ve üç gün öncesini falan değerlendirdim. Şuan kasıkta batmam var özellikle sağ tarwf. Bir de belim ağrıyor. Ama regl belirtisinden tek darkım sağ kasıkta aşağı doğru inen bir ağrı. Yoksa geri kalanlar hep aynı. Bat tarihim 25 ağustos heyecanlıyımmm. Zor tutuyorum kendimi test yapmamak için🌸 takip edemedim uzunz aman kimseden yanıt gelmeyince kusura bakmayın ama farkettim ki yalnız değilmişim. İnşallah uzun zamandır bekleyen arkadaşlarımız evlat sahibi olurlar ben daha yeniyim allah hepimize hayırlı zamanda nasip etsin başta en çok bekleyenler olmak üzere❤️

Çin takvimi tutuyor mu ki? Bir ayda hamile kalma ihtimali yüzde 15 civarı diye biliyorum. Bir de diyelim Ağustos ayında hamilelik olmadı, Eylül'de Çin takvimi kız gösterirse denemeyecek misiniz? Tamamen merak ettiğim için sordum yanlış anlamayın.
Valla bitane var bende arkadaşlar bu annemin bayadır tuttuğu bi takvim bu gerçek galiba

Eklentiler

• B9032C49-FB0A-487D-844C-80A1A63150FE.webp
    B9032C49-FB0A-487D-844C-80A1A63150FE.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 58
Selaammm bende geldim kızlar benim bat tarihim 6 Ağustos. 8 gün sonra fln da yumurtlama günü hadi inşallah Allah bu ay yüzümü güldürür bebeğimizi rahmimize düşürür ❤️🍬

Back
X