Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende bu ay hsg çekildim bidahaki ay 2. Transferim olacak bekliyorum regli şimdilikİyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
İçimden bir ses diyor ki Allah'ın izni ile sen bu transferde pozitifi alacaksınMerhaba bende bu ay hsg çekildim bidahaki ay 2. Transferim olacak bekliyorum regli şimdilik
İnşallah çok teşekkürler güzel yorumunuz için 1. de pozitif olmuştu fakat düşük yaşamıştım umarım bu sağlıklı bir şekilde gelişirİçimden bir ses diyor ki Allah'ın izni ile sen bu transferde pozitifi alacaksındilerim Allah'tan bu haberi alırsın burada da yazarsın. Allah emeklerinizin karşılığını versin.
Onu düşünmeyin artık. Bir imtihan idi geçti. Şimdi olumlu olalım. Nasip olacak inşallahİnşallah çok teşekkürler güzel yorumunuz için 1. de pozitif olmuştu fakat düşük yaşamıştım umarım bu sağlıklı bir şekilde gelişir
İnşallah sağolun hepimize kimler istiyorsaOnu düşünmeyin artık. Bir imtihan idi geçti. Şimdi olumlu olalım. Nasip olacak inşallah![]()
Ben eczaneden reçetesiz bir şekilde alıyorum aslında hiç reçete istemediler bendenSelam kızlar bende transfere hazırlanıyorum estrofemi artık reçetesiz alamiyormuşuz bilginiz var mı idi sizinde. günde 4 tane içiyorum ben ve bitmeden yenisini alamıyorum ama içmek zorundayız ne saçma işler az stresin var gibi bu çıktı birde
Yakin zamanda mi aldınız birde hangi ildesiniz bugün 4 eczane gezdim belki veren bir yer olur diye hepsinden red cevabı aldımBen eczaneden reçetesiz bir şekilde alıyorum aslında hiç reçete istemediler benden
Bende önümüz ay transfer olacağım inşallah dondurulmuş embriyo. 3 temmuzda opu olmuştumİyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
Bursadayım ben evet daha 4 gün oluyor alalı hatta bugün transfer oldum hapım az kaldı tekrardan reçetesiz bir şekilde temin edeceğimYakin zamanda mi aldınız birde hangi ildesiniz bugün 4 eczane gezdim belki veren bir yer olur diye hepsinden red cevabı aldım
Şaka gibi Ankara'da yaşıyorum farklı ilçelerden sorduğum halde vermediler bana inşallah size vermeye devam ederler pozitifi görüp doğum ile sonuçlansın inşallah tedavinizBursadayım ben evet daha 4 gün oluyor alalı hatta bugün transfer oldum hapım az kaldı tekrardan reçetesiz bir şekilde temin edeceğim
Çok teşekkür ederim dün transfer oldum biraz stresliyim ama normal hayatıma dikkatli bi şekilde devam etmeye çalışıyorumŞaka gibi Ankara'da yaşıyorum farklı ilçelerden sorduğum halde vermediler bana inşallah size vermeye devam ederler pozitifi görüp doğum ile sonuçlansın inşallah tedaviniz![]()
Sakin kalmaya çalış inşallah canım kabak çekirdeği tuket ara öğünde çiğ badem ve ceviz de Yusuf suresi Meryem suresi dinle birde Kenzül arş duası var hergun bunları rutine ekle Allah'ın izniyle Rabbim ol desin olsun inşallahÇok teşekkür ederim dün transfer oldum biraz stresliyim ama normal hayatıma dikkatli bi şekilde devam etmeye çalışıyorum![]()
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince hepsini yapmaya çalışıyorum inşallah herkes en yakın zamanda dualarının karşılığını alır hepimizin kucakları dolarSakin kalmaya çalış inşallah canım kabak çekirdeği tuket ara öğünde çiğ badem ve ceviz de Yusuf suresi Meryem suresi dinle birde Kenzül arş duası var hergun bunları rutine ekle Allah'ın izniyle Rabbim ol desin olsun inşallah![]()
canım selam regl oldun mu? ilaç kullanmış mıydın bekleme sürecinde düzenleyici vsGaliba bende ağustosta olacağım çünkü Opudan sonra 2. Reglimi hala bekliyorum 8 gündür gecikmede