Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba bende bu ay hsg çekildim bidahaki ay 2. Transferim olacak bekliyorum regli şimdilik
İçimden bir ses diyor ki Allah'ın izni ile sen bu transferde pozitifi alacaksın🧿 dilerim Allah'tan bu haberi alırsın burada da yazarsın. Allah emeklerinizin karşılığını versin.

İçimden bir ses diyor ki Allah'ın izni ile sen bu transferde pozitifi alacaksın🧿 dilerim Allah'tan bu haberi alırsın burada da yazarsın. Allah emeklerinizin karşılığını versin.
İnşallah çok teşekkürler güzel yorumunuz için 1. de pozitif olmuştu fakat düşük yaşamıştım umarım bu sağlıklı bir şekilde gelişir

Selam kızlar bende transfere hazırlanıyorum estrofemi artık reçetesiz alamiyormuşuz bilginiz var mı idi sizinde. günde 4 tane içiyorum ben ve bitmeden yenisini alamıyorum ama içmek zorundayız ne saçma işler az stresin var gibi bu çıktı birde

Galiba bende ağustosta olacağım çünkü Opudan sonra 2. Reglimi hala bekliyorum 8 gündür gecikmede

Selam kızlar bende transfere hazırlanıyorum estrofemi artık reçetesiz alamiyormuşuz bilginiz var mı idi sizinde. günde 4 tane içiyorum ben ve bitmeden yenisini alamıyorum ama içmek zorundayız ne saçma işler az stresin var gibi bu çıktı birde
Ben eczaneden reçetesiz bir şekilde alıyorum aslında hiç reçete istemediler benden

Bana estrofemi opu öncesi reçete ettiler, yumurtaların senkron büyümesi için. Geçtiğimiz ay eczaneden alırken eczacı dedi ki “şimdi elimde var ilaç veriyorum ancak bunu düzenli kullanacaksan bir dahakinde bulamayabilirsin. Artık eczaneler ellerinde bulundurmayacaklar, reçete geldiğinde sisteme işleyecekler ve ona göre depodan gelecek. Evinin yakınındaki bir eczane ile hallet işlerini”. Henüz transfer aşamasına gelmedim ama geçen ay bu söylendi.

Yakin zamanda mi aldınız birde hangi ildesiniz bugün 4 eczane gezdim belki veren bir yer olur diye hepsinden red cevabı aldım
Bursadayım ben evet daha 4 gün oluyor alalı hatta bugün transfer oldum hapım az kaldı tekrardan reçetesiz bir şekilde temin edeceğim

Bursadayım ben evet daha 4 gün oluyor alalı hatta bugün transfer oldum hapım az kaldı tekrardan reçetesiz bir şekilde temin edeceğim
Şaka gibi Ankara'da yaşıyorum farklı ilçelerden sorduğum halde vermediler bana inşallah size vermeye devam ederler pozitifi görüp doğum ile sonuçlansın inşallah tedaviniz 🤲💓

Şaka gibi Ankara'da yaşıyorum farklı ilçelerden sorduğum halde vermediler bana inşallah size vermeye devam ederler pozitifi görüp doğum ile sonuçlansın inşallah tedaviniz 🤲💓
Çok teşekkür ederim dün transfer oldum biraz stresliyim ama normal hayatıma dikkatli bi şekilde devam etmeye çalışıyorum🥹

Çok teşekkür ederim dün transfer oldum biraz stresliyim ama normal hayatıma dikkatli bi şekilde devam etmeye çalışıyorum🥹
Sakin kalmaya çalış inşallah canım kabak çekirdeği tuket ara öğünde çiğ badem ve ceviz de Yusuf suresi Meryem suresi dinle birde Kenzül arş duası var hergun bunları rutine ekle Allah'ın izniyle Rabbim ol desin olsun inşallah 💓

Sakin kalmaya çalış inşallah canım kabak çekirdeği tuket ara öğünde çiğ badem ve ceviz de Yusuf suresi Meryem suresi dinle birde Kenzül arş duası var hergun bunları rutine ekle Allah'ın izniyle Rabbim ol desin olsun inşallah 💓
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince hepsini yapmaya çalışıyorum inşallah herkes en yakın zamanda dualarının karşılığını alır hepimizin kucakları dolar🥰

Back
X