- 4 Mart 2025
- 610
- 334
- 18
- 36
CanımsınHayır canım benden kaynaklı benim tedavim Kıbrıs'ta şansımızı ordan deneyebiliyoruz sadece Rabbim büyük imtihan ağır ama Umut ile tevekkül ile de bekliyoruz napalim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanımsınHayır canım benden kaynaklı benim tedavim Kıbrıs'ta şansımızı ordan deneyebiliyoruz sadece Rabbim büyük imtihan ağır ama Umut ile tevekkül ile de bekliyoruz napalim![]()
Aminn canım aminn inşallah yarın transfer olacağım 12 çeyrek de duanizda yer verir misiniz bana da kalbimiz çabamız bir bizlerinCanımsınmucizelerin sahibi Rabbim ondan asla ümit kesilmez kurban olduğum hepimizin muradını versin kucağımıza en kısa zamanda almak nasip etsin
Ederim tabiki siz de bana edin ben de perşembe kese görmeye gideceğimAminn canım aminn inşallah yarın transfer olacağım 12 çeyrek de duanizda yer verir misiniz bana da kalbimiz çabamız bir bizlerin![]()
Çok sevindimBen oldum gebeyim Allah’ın izniyle hamdolsın ama daha keseye gitmedim dua edin bana![]()
Bende Kıbrıs’ta görüyorum hangi doktor acaba ben Gazimağusada görüyorumHayır canım benden kaynaklı benim tedavim Kıbrıs'ta şansımızı ordan deneyebiliyoruz sadece Rabbim büyük imtihan ağır ama Umut ile tevekkül ile de bekliyoruz napalim![]()
tek son emriyomduÇok sevindimtek mi transfer oldu çiftçi ederim tabi
![]()
İnşallah pıtı pıtı kalbini de duyarsın canımEderim tabiki siz de bana edin ben de perşembe kese görmeye gideceğim![]()
Dünya ivf deyim ben canım Berk ve Alper hocadaBende Kıbrıs’ta görüyorum hangi doktor acaba ben Gazimağusada görüyorum
Pıtı pıtı kalbine ölürğmİns
İnşallah pıtı pıtı kalbini de duyarsın canım![]()
Girne’de değil mi. Ben Kıbrıs mezunuyum Girne’de 7 sene yaşadım bir şey sormak istersen ya da ihtiyacın olursa yazabilirsinDünya ivf deyim ben canım Berk ve Alper hocada
Evet tekrar Kıbrıs’ta olacağım inşallah keseyi ve kalbi duyarsınız en güzel şekilde süpriz yapıp ikiye bölünürler ikiz annesi olursunuz çifte mutluluktek son emriyomdusiz yine Kıbrıs’ta transfer olacaksınız değil mi
Hayırlısıyla transferiniz gerçekleşsin inşallah yavrunuz sizinle olsunAminn canım aminn inşallah yarın transfer olacağım 12 çeyrek de duanizda yer verir misiniz bana da kalbimiz çabamız bir bizlerin![]()
Ayyy be güzel dua aminnnnEvet tekrar Kıbrıs’ta olacağım inşallah keseyi ve kalbi duyarsınız en güzel şekilde süpriz yapıp ikiye bölünürler ikiz annesi olursunuz çifte mutluluk![]()
Ben de 17. Gün transfer oldum ama benim döngğm 31 günde birBenim adetimin 4.günü ve taaa 13.08görüsmdye cagiriyorlar cok gec degil mi![]()
Amin inşallahAyyy be güzel dua aminnnnsiz de inşallah en hayırlısıyla pozitifi alır kucağınada alırsın sonra da artık sen ne aşeriyorsun nerden alış veril yapıyorsun diye konuşuruz artık
![]()
Ben de Ağustos sonu gibi nasip olursa transfer hazırlığına gireceğim. Size önerilen herhangi bir şey oldu mu? Beslenme, takviye, Spor tarzı. Benim doktor git kafana göre takıl diyor :)İyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
Bol bol ceviz kabak çekirdeği badem haşlanmış yumurta avokado tüketin havuç da iyi geliyor yumurtalaraBen de Ağustos sonu gibi nasip olursa transfer hazırlığına gireceğim. Size önerilen herhangi bir şey oldu mu? Beslenme, takviye, Spor tarzı. Benim doktor git kafana göre takıl diyor :)
Hayırlısı ile olsun bende ortası gbi olacağım inşallah güzel sonuçlarımızı burdan paylaşırızSelam kızlar, ben de 6 Ağustos’ta transfer olacağım. İlk transferim olacak. Çok heyecanlıyımdondurulmuş embriyo transferi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
![]()