Ağustos ayı transfer olacaklar

Hayır canım benden kaynaklı benim tedavim Kıbrıs'ta şansımızı ordan deneyebiliyoruz sadece Rabbim büyük imtihan ağır ama Umut ile tevekkül ile de bekliyoruz napalim 💓
Canımsın ♥️ mucizelerin sahibi Rabbim ondan asla ümit kesilmez kurban olduğum hepimizin muradını versin kucağımıza en kısa zamanda almak nasip etsin

Canımsın ♥️ mucizelerin sahibi Rabbim ondan asla ümit kesilmez kurban olduğum hepimizin muradını versin kucağımıza en kısa zamanda almak nasip etsin
Aminn canım aminn inşallah yarın transfer olacağım 12 çeyrek de duanizda yer verir misiniz bana da kalbimiz çabamız bir bizlerin 💓💓

Evet tekrar Kıbrıs’ta olacağım inşallah keseyi ve kalbi duyarsınız en güzel şekilde süpriz yapıp ikiye bölünürler ikiz annesi olursunuz çifte mutluluk 💕☺️🐣
Ayyy be güzel dua aminnnn 🥹🥹🤲🏻🤲🏻 siz de inşallah en hayırlısıyla pozitifi alır kucağınada alırsın sonra da artık sen ne aşeriyorsun nerden alış veril yapıyorsun diye konuşuruz artık🤲🏻🥹♥️

İyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
Ben de Ağustos sonu gibi nasip olursa transfer hazırlığına gireceğim. Size önerilen herhangi bir şey oldu mu? Beslenme, takviye, Spor tarzı. Benim doktor git kafana göre takıl diyor :)

Ben de Ağustos sonu gibi nasip olursa transfer hazırlığına gireceğim. Size önerilen herhangi bir şey oldu mu? Beslenme, takviye, Spor tarzı. Benim doktor git kafana göre takıl diyor :)
Bol bol ceviz kabak çekirdeği badem haşlanmış yumurta avokado tüketin havuç da iyi geliyor yumurtalara

Back
X