- 29 Haziran 2024
- 87
- 58
- 8
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım İnşallah duanıza talibim diğer bebeğimin sağlıkla büyüyüp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim. O kadar alışmışım ki ikizlerim olacağına ama Rabbim bizden daha çok sevmiş demekki
Lekenlenmeniz ne zaman olduBenim de vardı hep ara ara kasıklarımda ağrı ve belimde ağrı, dün gece de kahverengi lekelenmem oldu ama iki damla ve şimdi herhangi bir şey yok. Yarına kan vereceğim bakalım hayırlısı olsun.
Transferi olduktan sonra 10. Gün yada 11. Gün olması lazım. Zaten 12. Gün de kanda pozitifi görmüştüm.Lekenlenmeniz ne zaman oldu
Benim yarın belli olacak yaptırıp yaptırmayacağım 12. Haftamdayım doktor kontrolüm varArkadaşlar fetal dna hakkında bilginiz var mı? Yaptıran oldu mu aranızda?
Bana da doktorum düşün kararını ver dedi çarşamba günü gitmiştim. Ayın 5inde tekrar kontrol var, gittiğimde soracak artık ikili test mi yoksa fetal dna mı diye. Ben Manavgatta oturuyorum ve burda hiçbir yerde yapılmıyor fetal dna testi bunun için de gidilmesi gereken yerleri tavsiye edecek. Ama kararsızım yani önceden hep ikili test üçlü test yapılırdı. Şimdi bende ikili testten yanayım açıkçası.Benim yarın belli olacak yaptırıp yaptırmayacağım 12. Haftamdayım doktor kontrolüm var
Ben fetal verdim dün. Kendimde onu istiyordum zaten. Bakalım sonuç 15 güne çıkar dediBana da doktorum düşün kararını ver dedi çarşamba günü gitmiştim. Ayın 5inde tekrar kontrol var, gittiğimde soracak artık ikili test mi yoksa fetal dna mı diye. Ben Manavgatta oturuyorum ve burda hiçbir yerde yapılmıyor fetal dna testi bunun için de gidilmesi gereken yerleri tavsiye edecek. Ama kararsızım yani önceden hep ikili test üçlü test yapılırdı. Şimdi bende ikili testten yanayım açıkçası.
İnşallah hayırlı sonuçlar çıkar canım. Rabbim hepimizin bebeklerinin sağlıklı herşey gayet normal şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin.Ben fetal verdim dün. Kendimde onu istiyordum zaten. Bakalım sonuç 15 güne çıkar dedi
İnşallah hayırlı sonuçlar çıkar canım. Rabbim hepimizin bebeklerinin sağlıklı herşey gayet normal şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin.![]()
Nasıl gidiyor sizin aynı zamanda transfer olmuştukben hicbirsey yaptırmadım rabbimden hayirlisi
Bugün 14+0 oldu persembe kontrolüm vsr insallah bakalim iyi gidiyor bebis de iyidir insNasıl gidiyor sizin aynı zamanda transfer olmuştuk
MaşallahBugün 14+0 oldu persembe kontrolüm vsr insallah bakalim iyi gidiyor bebis de iyidir ins
Ohhh ayni gün transfer olmusuz kimse kalmadi grupta sankiMaşallahiyidir inşallah. Benimde bugün tam 14+0 cinsiyetini öğrendim oğlum olacakmış aşırı bulantım var 4. Aya girdim halâ bitmedi bulantı
Evet yazan yok artıkOhhh ayni gün transfer olmusuz kimse kalmadi grupta sanki
Galiba erkek yili bakalim ben de yarin gitcem belki ögrenirimBen bakıyorum sürekli aslında grupta çok yazan kalmamış gerçekten. Ben dün kontrolüme gittim ve 13 hafta 2 günlük olduk bugün. Erkek bebeğim olacak nasipse. Fetal dna için yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum yaşım 38 olduğundan risk var diye. Bende ikili test yaptırmayı düşünüyorum dedim ve onu yaptırdım. Bakalım hayırlısı olsun sonuç Allahın izniyle iyi çıkacak inanıyorum. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar?
Aynen öyle erkek yılı olduğunu söylüyor herkes. Bakalım belki seninki kız bebek olur bekliyorum haberini. Sağlıklı evlatlar olsunlar da cinsiyet farketmez canım benim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi...Galiba erkek yili bakalim ben de yarin gitcem belki ögrenirim