• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Merhaba Kızlar,
Son durum bu şekilde diyebilir miyiz
Pozitif olanlar Allah'ın izni ile bebeklerini kucağına alır inşallah.
Negatif olanlar bir sonra ki denemelerinde Pozitifi görür inşallah.

Eki Görüntüle 3659412
Yarın vercem kan inşallah listeye pozitif olarak eklenirim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲

Kızlar t+8 için çok mu silik. 5.gün embriyo
IMG_2678.webp

Ben de rahim kalınlığı veya herhangi bir kist falanda yoktu ondan taze transfer yaptı sanırım ama benim de idrar yollarım ile alakası olabilir mi geceleri çok kalkıyorum
Benjm de transfer oncesi bir idrar yolu enfeksiyonu da geçirmiştim ama bir de benjm idrar yaparken ağrı oluyordu idrar yolu enfeksiyonda olunca rahimle ilgili olabileceği hiç aklıma gelmedi antibiyotige rağmen idrar yaparken ki ağrı geçmedi böbrekten falan sandım üroloji falan gittim yani histeroskopi yapılana kadar teşhis konulamadi rahim içi icin anlican. İdrar yolu temiz çıkınca transfer oldum ama negatif sonuç. Zaten negatif sonrasi uzun ara kanamalarım oldu nitekim rahim içi enfeksiyonmus

Ben de rahim kalınlığı veya herhangi bir kist falanda yoktu ondan taze transfer yaptı sanırım ama benim de idrar yollarım ile alakası olabilir mi geceleri çok kalkıyorum
Rahim içine histereskopi hiç yapilmadiysa mutlaka önerebilir dr önermese de siz rica edin derim herseyden emin olup bir sonraki adıma başlamak en sagliklisi olur

Umarım bu liste pozitiflerle çoğalır ☺️🥰
D damybe 4 ekim pozitif o eksik 🥰
Ellerine sağlık çok teşekkürler. Ekim ayı ne kadar bereketli geldi maşallah 🧿🤲 umarım test gününü bekleyenler ve transfer olacak arkadaşlarımızın pozitif haberleri ile sayfamız şenlenir 🍀💃

Mehraba arkadaslar hepimiz insAllah bu ay seviniriz🙏 benim bugun transfer gunu dahil 8ci gunum dunde bugunde test yapdim neqativ 3 gun embirisoydu ama ilkinde 8ci gunde cikmisdi cok uzgunum neqativ test gormek cok kotu acaba tutmadimi dusunuyorum tutsa cikardi testde

Sabah erken gebelik testin yapmisdim cikmamisdi bakiyorum simdi ama flas isigigla cizgi var ama ustunden kac saat gecmis yalnis bence

Benim 7. Günde testlerim böyle çıktı. Kan testim aynı gün 63 çıktı. Sevinebilirsiniz bence sizin de var
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 20 Ekim test günüm o gün kan vereceğim inşallah güzel bir değer çıkar. Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🙏

Mehraba arkadaslar hepimiz insAllah bu ay seviniriz🙏 benim bugun transfer gunu dahil 8ci gunum dunde bugunde test yapdim neqativ 3 gun embirisoydu ama ilkinde 8ci gunde cikmisdi cok uzgunum neqativ test gormek cok kotu acaba tutmadimi dusunuyorum tutsa cikardi testde
Canım benimki 5.gün embriyosu dünki testte o kadar silikki yok gibiydi. Senin biraz erken değil mi. Az daha bekle bence, beklemek zor evet ama başka yolu da bak malesef. İnşallah pozitifi görürsün 🙏

Canım benimki 5.gün embriyosu dünki testte o kadar silikki yok gibiydi. Senin biraz erken değil mi. Az daha bekle bence, beklemek zor evet ama başka yolu da bak malesef. İnşallah pozitifi görürsün 🙏
Cok tesekkur ederim suan kotu oldugum icin sizden boyle seyler duymak beni iyi ediyo insAllah sizde pozitifi gorursunuz🙏

Sabah erken gebelik testin yapmisdim cikmamisdi bakiyorum simdi ama flas isigigla cizgi var ama ustunden kac saat gecmis yalnis bence
Çoğu kişide 8.9. Günden önce idrarda bile belli olmuyor. O yüzden 3.gün embriyosu için bence 2 gün daha bekleyin öyle idrar test yapın. Kan testini bile 14.gün sonra istiyorlar 3.gün embriyolarına. Stres yapmayın, modunuzu düşürmeyin. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah🤲 🍀

Çoğu kişide 8.9. Günden önce idrarda bile belli olmuyor. O yüzden 3.gün embriyosu için bence 2 gün daha bekleyin öyle idrar test yapın. Kan testini bile 14.gün sonra istiyorlar 3.gün embriyolarına. Stres yapmayın, modunuzu düşürmeyin. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah🤲 🍀
Tesekkur ederim canim sizinde Allah gonlunuze gore versin insAllah🙏 iste beklemek cok zor testdede neqativ gorunce kotu oluyo

Merhaba Kızlar,
Son durum bu şekilde diyebilir miyiz
Pozitif olanlar Allah'ın izni ile bebeklerini kucağına alır inşallah.
Negatif olanlar bir sonra ki denemelerinde Pozitifi görür inşallah.

Eki Görüntüle 3659412
Harikasin ellerine saglik 🥰😍 umarim pozitiflerle dolar liste. Negatifler de insallah en kisa zamanda pozitif ile geri dönüş yaparlar.🙏

Back
X