Hadi gözün aydın olsun :)Pozitif kızlar şoktayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydın olsun :)Pozitif kızlar şoktayım![]()
Pozitifinanamıyorym
bak gordunmu bosuna yedin bitirdin kendini olumsuz düşünerek benide sinir etmedin degilPozitif kızlar şoktayım![]()
Ay çok sağol canım ama kim olsa öyle düşünürdü sonuç çıktı diyolar doktor arayacak diyolar bir arkadasım orda yaptırdı doktor aradı teselli etti aynısı olacak sandımHayırlı olsun canım bak enseyi erkenden karartma birdaha hiçbir konudaarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
![]()
Kız ne bilim arkadas orda yaptırdı doktor teselli için aradı onu eşim basından beri pozitifdi o bile tamam dedi en son tatil için uçak bileti baktırıyodum nasılsa negatif diye akskdkfkf ay çok sağolun askım değer 393.6 nasıl iyi mibak gordunmu bosuna yedin bitirdin kendini olumsuz düşünerek benide sinir etmedin degilhadi gozun aydin ben hissetmistim oldugunu
kac cikti deger
Sağol kuzum inş kucağımıza da alırız sağlıkla hiç umudum yoktu sıfırdı sinir ettiler beniHadi gözün aydın olsun :)
Ay çok sağol canım ama kim olsa öyle düşünürdü sonuç çıktı diyolar doktor arayacak diyolar bir arkadasım orda yaptırdı doktor aradı teselli etti aynısı olacak sandım
harika hemde saglikla ilerler insallah cnm benim gozun aydin darisi diger bekleyen arkadaslara insallahKız ne bilim arkadas orda yaptırdı doktor teselli için aradı onu eşim basından beri pozitifdi o bile tamam dedi en son tatil için uçak bileti baktırıyodum nasılsa negatif diye akskdkfkf ay çok sağolun askım değer 393.6 nasıl iyi mi
Kaçıncı gün canım hadi gözün aydım olsunKız ne bilim arkadas orda yaptırdı doktor teselli için aradı onu eşim basından beri pozitifdi o bile tamam dedi en son tatil için uçak bileti baktırıyodum nasılsa negatif diye akskdkfkf ay çok sağolun askım değer 393.6 nasıl iyi mi
Insallah sizdende bu guzel haberi alirizRahat bir nefes al şimdi tadını çıkar bakalımbizde burda 2 gündür güzel haberlere uyandıkkk inşallah hiç negatif vermeden ağustos ayının kapatırız
![]()
Değer çok iyiKız ne bilim arkadas orda yaptırdı doktor teselli için aradı onu eşim basından beri pozitifdi o bile tamam dedi en son tatil için uçak bileti baktırıyodum nasılsa negatif diye akskdkfkf ay çok sağolun askım değer 393.6 nasıl iyi mi
Darısı basınıza canlarım Allahım hepinize dua ediyorum şu an inş sağlıkla kucağımıza alırız çok çektikDeğer çok iyi![]()
insallah senden de bu guzel haberi alirizYaaaaa çok sevindimmmmsizin pozitif haberlerinizi aldığımda ben ağlıyorum mutluluktan. Cidden çok mutlu oldum adına canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bugünün keyfini çıkar
![]()
AminDarısı basınıza canlarım Allahım hepinize dua ediyorum şu an inş sağlıkla kucağımıza alırız çok çektik![]()
İnşallah canım beniminsallah senden de bu guzel haberi aliriz
insallah senden de bu guzel haberi aliriz
11. gün kuzum merkez beni sinir etti ama dedik kesin olmadı bide bekletiyolar diye delirdik biz söyleyemeyiz cem bey arayacak dediler durdular tekini transfer ettirmiştim şimdi p tesi test vericem memelerim ağrımıyo diye üzülüyodum demek ki karın kasık ağrısı yetiyomuşKaçıncı gün canım hadi gözün aydım olsunsağlıkla gelsin
Insallah sizdende bu guzel haberi aliriz
Sizin ne zaman canım inş bir an önce senden de güzel haberleri bekliyorum dua edicem çok hepimiz sevinelimmmmRahat bir nefes al şimdi tadını çıkar bakalımbizde burda 2 gündür güzel haberlere uyandıkkk inşallah hiç negatif vermeden ağustos ayının kapatırız
![]()
hep mutluluktan aglayin insallahAminn inşallahyaa ben herseye ağlıyorum zaten sulugözümm kaldıramıyorum hiç
![]()
Kız göğüs hassasiyeti bende keseyi gördükten sonra başladı hala da artarak devam ediyor öncesinde hiç yoktu11. gün kuzum merkez beni sinir etti ama dedik kesin olmadı bide bekletiyolar diye delirdik biz söyleyemeyiz cem bey arayacak dediler durdular tekini transfer ettirmiştim şimdi p tesi test vericem memelerim ağrımıyo diye üzülüyodum demek ki karın kasık ağrısı yetiyomuşsağol kuzum inş bundan sonrası da güzel gider