- 13 Mart 2023
- 3.234
- 5.146
- 88
- 24
cok cok teşekkür ederiiim Allah razi olsuunçook sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin gözün aydınn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok cok teşekkür ederiiim Allah razi olsuunçook sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin gözün aydınn![]()
Canım test yaptın mı ?Bende de hafif bel ağrısı oturup kalkarken kasık ağrısı var zaten o kadar inş kuzum hayırlısı ise gebelik olsun sağlıklı olacaksa ben hep öyle dua ediyorum![]()
Yaptım kuzum dua et bana zaten kaşıntıdan ölüyorum şimdi kahvaltı yapıp sonuç bekliyoruz hiç belirti de yok karın ağrım da geçti inş sonucunçıkarCanım test yaptın mı ?
Dualarımdasın. İnş güzel haberler alırsınYaptım kuzum dua et bana zaten kaşıntıdan ölüyorum şimdi kahvaltı yapıp sonuç bekliyoruz hiç belirti de yok karın ağrım da geçti inş sonucunçıkar
1.5 saat dediler kuzumDualarımdasın. İnş güzel haberler alırsınne zamana çıkacakmış sonuç?
Ayyyy çok heyecanlı1.5 saat dediler kuzum![]()
Valla biz de heyecandan kahvaltı yaptık çay içiyoruz kısmetimizde varsa olur kuzum yaAyyyy çok heyecanlıhadi bakalım güzel haberlere inş
![]()
Aynen canım, nasipte varsa olacak bir gün.Valla biz de heyecandan kahvaltı yaptık çay içiyoruz kısmetimizde varsa olur kuzum ya
Bende şimdi senin için girdim baktım pozitif haberlerini bekliyorum canımValla biz de heyecandan kahvaltı yaptık çay içiyoruz kısmetimizde varsa olur kuzum ya
Daha çıkmadı canım hemşireye yazdım gördü yazmadı bence doktoru aratacak umudum kırıldı biraz bence olmadıBende şimdi senin için girdim baktım pozitif haberlerini bekliyorum canım
Bence negatif ya yazdım gördü hemşire cvp vermedi doktora aratacak kesin gidip merkezde vermiştim çünkü kanı sağlık olsun artıkAynen canım, nasipte varsa olacak bir gün.
Olumsuz düşünme sabret bekleDaha çıkmadı canım hemşireye yazdım gördü yazmadı bence doktoru aratacak umudum kırıldı biraz bence olmadıkısmetim artk hayırlısı olsun
Çok heyecanlı bekleyiş pozitif haberini bekliyoruz canıım kalbimiz senleYaptım kuzum dua et bana zaten kaşıntıdan ölüyorum şimdi kahvaltı yapıp sonuç bekliyoruz hiç belirti de yok karın ağrım da geçti inş sonucunçıkar
Olumsuz düşünme, anca çıkmıştır sonuç.Bence negatif ya yazdım gördü hemşire cvp vermedi doktora aratacak kesin gidip merkezde vermiştim çünkü kanı sağlık olsun artık
verdinmi kaanBence negatif ya yazdım gördü hemşire cvp vermedi doktora aratacak kesin gidip merkezde vermiştim çünkü kanı sağlık olsun artık
verdinmi kaan![]()
Aradılar sonuc çıktı gelmicez diyince doktor arayıp bilgi verecek dediler demek ki negatifOlumsuz düşünme, anca çıkmıştır sonuç.
Sanmıyorym canım aradılar sonuc çıktı doktor arayacak dediler olumlu olsa söylerdi bence sinir oldumÇok heyecanlı bekleyiş pozitif haberini bekliyoruz canıım kalbimiz senle![]()
Olumlu olsaydı söylerdi bence fazla sürmez aranacaksınız dediler sinir oldum söyleyin işte zaten alerji oldum iğne olmam lazım alerji için rn azından onu olurdumOlumsuz düşünme sabret bekle
Kaçta verdin canım kanı? Kız ben bile heyecanlandımOlumlu olsaydı söylerdi bence fazla sürmez aranacaksınız dediler sinir oldum söyleyin işte zaten alerji oldum iğne olmam lazım alerji için rn azından onu olurdum
Dur bakalım bi arasınlarOlumlu olsaydı söylerdi bence fazla sürmez aranacaksınız dediler sinir oldum söyleyin işte zaten alerji oldum iğne olmam lazım alerji için rn azından onu olurdum