- 22 Ağustos 2025
- 41
- 35
- 3
- 32
Aldık bizGünaydın kızlar siz tüp bebek yaptırdığınız merkezden tedavi epikrizinizi ve embriyo epikrizinizi alabildiniz mi
6+1 den sesleniyorum kızlar kalp atışını duydum bugün acayip biseydi
Hadi gözün aydınnnBende şimdi geldim doktordan şükür keseleri gördük. İkisi de tutmuş. Yolk sac oluşmuş, haftaya da embriyoları görürürz dedikanama normal kanama alamı yok , coraspirin kesti: dinlen dedi. Kese görene kadar aklım gitti
Kat kat artsın inşallahSizler kalp , kese heyecanına geçtiniz . Ben de ağustosun son transferlerinden arkanızdan geliyorum inşallahTest günümdü bugun . Değerim 163
Ayy bugün harika haberler aldık6+1 den sesleniyorum kızlar kalp atışını duydum bugün acayip biseydi
Hemde nasıl rahatladım maşallah sizde sağlıkla duyarsınız inşallahOyy maşallah ne güzel için rahatlamıştırbende 5+4 te gittim duyamadım. Bir hafta on güne gel dedi.. Çarşamba gidicem ilaç yazdırmaya 7+2 de inşallah duyarım
4 eylülde transfer oldum epikirizi aynı gün istedim bir yumurta takipte yarın ona bakıp epikriz hazırlayacağız dediler ertesi gün 1 embriyo daha donduruldu epikrizi hazırlayıp yollayacağız dediler bugün 1’e kadar bekledim epikriz gelmedi hemşiremi aradım hem embriyo epikrizini hemde tedavi epikrizini istedim doktor hanımla bi görüşelim dediler hala haber yok elinde ne bir fatura ne epikriz hiçbir şey yok yarın öbür günü gitsem embriyoları sorsam yok deseler ispatlayamamAldık biz
İnşallah canımAyy bugün harika haberler aldıkbizde inşallah haftaya duyarız
Yaptınız mıAy hadi inşallah benimde
11.196.8
13.139
15. 131
17. 152 pazartesi bi daha kan vericem doktor umutlu gibi konuşuyor ama korkuyorum
Belli olmaz. Gününe göre değeri az ama artış önemli 2 gün sonra bak bakalım ne çıkacak inşallah katlanarak artar. Duamız seninle.Chok tesekkur ederim inshallah, hayirlisi olsun hepimiz icinilk hamileliyim dogal yollaydi. O zaman da gec mayalanma oldugu icin bebegin gelisim haftasi hep 2 hafta geriden geldi doguma kadar. Bilmiyorum belki bunda da gec tutunmushdur. Amma youtubeda bir video gordum embryolog soyle diyordu, 9cu gunden sonra tutunan embryonun gelecek gelishim ihtimali chok az olur.
23 agustostuAnne sin artık ve bu stres hiç bitmeyecekdogsa da buyusede hem endişeli olacağız bizde cumartesi gidecegiz bakalım siz 22 ağustosta mı transfer olmustunuz
Yaptım 230 çıktı sonuç ama dış gebelik olabilir dedi düşüş yaşadığım için çarşamba birdaha verin o sonuca göre yüz yüze görüşme sağlayalım dediYaptınız mı
Maşallah çook sevindim, darısı başımıza6+1 den sesleniyorum kızlar kalp atışını duydum bugün acayip biseydi
Maşallahh kalp atışını duymak da nasip olsunHadi gözün aydınnnbenimde keseyi gördük şükür bende tam doktora girmeyi beklerken lavaboda gördüm kahverengi leke doktor normal dedi bende de kanama alanı yok şükür
Yükselir inşallah güzel düşünelim güzel olsunYaptım 230 çıktı sonuç ama dış gebelik olabilir dedi düşüş yaşadığım için çarşamba birdaha verin o sonuca göre yüz yüze görüşme sağlayalım dedi
Yaptım 230 çıktı sonuç ama dış gebelik olabilir dedi düşüş yaşadığım için çarşamba birdaha verin o sonuca göre yüz yüze görüşme sağlayalım dediYaptınız mı
Bilmiyorum güzel düşünüyorum ama korku oluştu yani Rabbim herkese hayırlısı sağlıklı ve kolaylıkla evlat versinYükselir inşallah güzel düşünelim güzel olsun
Ay böyle doktorlar hep çıkıyor. Başka doktor bulmaya çalış. Elektriğin uymadıysa sıkıntı . Bende ilk tahlil vermeye gittim, durumu anlattım suratıma bön bön baktı, evrakı doldurdu sekreterine verdi oda kağıda bile bakmadan röntgen sağda dedi. Bende ne röntgeni beyfendi dedim aaaa pardon felan yaptı, sonra e devlette bir baltım gerizekalı yumuşak doku zedelenmesi girmiş, bana serum takmış, branül serum seti cart curt hepsinden girmiş bir sinirlendim şikayet edeceğim dedim eşim bıraktırdı. Bilmeyen olsa farkına bile varmaz röntgene giderdiKızlar bnde hastaneden geldim çok canım sıkkın kesenin birinde kalp atışını duydum ama diğer kese olduğu gibi kalmış büyümemiş hala 5 haftalık gözüküyor ne olucak bilmiyorum doktorda doğru düzgün konuşmadı açıklayıcı olmadı urfaya geldiğim için doktorumu değiştirmek zorunda kaldım ve burdakinden hiç memnun kalmadım benim soru sormayı hiç istemiyor ters konuşuyor hep bişey soruyorum senin benden farkın yok herşeyi yap diyor okula gidemedim için rapor istedim raporu bile başka kişinin adına oluşturmuş tekrar gidip değiştirmek zorunda kaldım rapora gebeliği yazmayın dedim yapılan tahlilleri kadar herşeyi yazmış sinir oldum yaa okula vericem herkes öğrenecek bn daha kimsenin öğrenmesini istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum psikolojim çok bozuldu
Sizi hatırlıyorum murat hocada takipliydiniz dimi 5+4 murat hocaya mı gitmiştinizOyy maşallah ne güzel için rahatlamıştırbende 5+4 te gittim duyamadım. Bir hafta on güne gel dedi.. Çarşamba gidicem ilaç yazdırmaya 7+2 de inşallah duyarım
Bizim sadece transferdi ama düşünce ile almadık biz transferden sonra verdiler bize4 eylülde transfer oldum epikirizi aynı gün istedim bir yumurta takipte yarın ona bakıp epikriz hazırlayacağız dediler ertesi gün 1 embriyo daha donduruldu epikrizi hazırlayıp yollayacağız dediler bugün 1’e kadar bekledim epikriz gelmedi hemşiremi aradım hem embriyo epikrizini hemde tedavi epikrizini istedim doktor hanımla bi görüşelim dediler hala haber yok elinde ne bir fatura ne epikriz hiçbir şey yok yarın öbür günü gitsem embriyoları sorsam yok deseler ispatlayamam
Bende bugün tekrardan istedim gönderdilerBizim sadece transferdi ama düşünce ile almadık biz transferden sonra verdiler bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?