Ağustos ayı transfer olacaklar

Hadi gözün aydınnn benimde keseyi gördük şükür bende tam doktora girmeyi beklerken lavaboda gördüm kahverengi leke doktor normal dedi bende de kanama alanı yok şükür

4 eylülde transfer oldum epikirizi aynı gün istedim bir yumurta takipte yarın ona bakıp epikriz hazırlayacağız dediler ertesi gün 1 embriyo daha donduruldu epikrizi hazırlayıp yollayacağız dediler bugün 1’e kadar bekledim epikriz gelmedi hemşiremi aradım hem embriyo epikrizini hemde tedavi epikrizini istedim doktor hanımla bi görüşelim dediler hala haber yok elinde ne bir fatura ne epikriz hiçbir şey yok yarın öbür günü gitsem embriyoları sorsam yok deseler ispatlayamam

Belli olmaz. Gününe göre değeri az ama artış önemli 2 gün sonra bak bakalım ne çıkacak inşallah katlanarak artar. Duamız seninle.
Anne sin artık ve bu stres hiç bitmeyecek dogsa da buyusede hem endişeli olacağız bizde cumartesi gidecegiz bakalım siz 22 ağustosta mı transfer olmustunuz
23 agustostu çok haklısın strese alışacağız

Yaptım 230 çıktı sonuç ama dış gebelik olabilir dedi düşüş yaşadığım için çarşamba birdaha verin o sonuca göre yüz yüze görüşme sağlayalım dedi
Yükselir inşallah güzel düşünelim güzel olsun
Bilmiyorum güzel düşünüyorum ama korku oluştu yani Rabbim herkese hayırlısı sağlıklı ve kolaylıkla evlat versin

Kızlar bnde hastaneden geldim çok canım sıkkın kesenin birinde kalp atışını duydum ama diğer kese olduğu gibi kalmış büyümemiş hala 5 haftalık gözüküyor ne olucak bilmiyorum doktorda doğru düzgün konuşmadı açıklayıcı olmadı urfaya geldiğim için doktorumu değiştirmek zorunda kaldım ve burdakinden hiç memnun kalmadım benim soru sormayı hiç istemiyor ters konuşuyor hep bişey soruyorum senin benden farkın yok herşeyi yap diyor okula gidemedim için rapor istedim raporu bile başka kişinin adına oluşturmuş tekrar gidip değiştirmek zorunda kaldım rapora gebeliği yazmayın dedim yapılan tahlilleri kadar herşeyi yazmış sinir oldum yaa okula vericem herkes öğrenecek bn daha kimsenin öğrenmesini istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum psikolojim çok bozuldu

Ay böyle doktorlar hep çıkıyor. Başka doktor bulmaya çalış. Elektriğin uymadıysa sıkıntı . Bende ilk tahlil vermeye gittim, durumu anlattım suratıma bön bön baktı, evrakı doldurdu sekreterine verdi oda kağıda bile bakmadan röntgen sağda dedi. Bende ne röntgeni beyfendi dedim aaaa pardon felan yaptı, sonra e devlette bir baltım gerizekalı yumuşak doku zedelenmesi girmiş, bana serum takmış, branül serum seti cart curt hepsinden girmiş bir sinirlendim şikayet edeceğim dedim eşim bıraktırdı. Bilmeyen olsa farkına bile varmaz röntgene giderdi

Bizim sadece transferdi ama düşünce ile almadık biz transferden sonra verdiler bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…