Amin inşallah her anımız stres. Hepimizin ferahlıkla geçsin şu süreçleri inşallahMaşallah çok sevindimmm ikiz bebişler geliyor demeksağlıkla kalp atışını da dinleyin inşallah
Ayyy ikiz hayırlı olsun canım ya masallahBende şimdi geldim doktordan şükür keseleri gördük. İkisi de tutmuş. Yolk sac oluşmuş, haftaya da embriyoları görürürz dedikanama normal kanama alamı yok , coraspirin kesti: dinlen dedi. Kese görene kadar aklım gitti
O eldivende steril değil, pudralı birde ben kullanmıyorum. Zaten pudralıya alerjim var benim. Eşlerimi güzelce yıkayıp, sadece kendimin kullandığı havlu ile kurulayıp fitili öyle uyguluyorum. Havluyuda hemen kirliye atıyorum. Küçük havlular tek kullanımlık. Eldiven bana hiçbir zaman temiz gelmiyor, latex zaten ne bileyim. Kafanı karıştırmak istemem şu sabunla el yıkamak bana daha sağlıklı geliyorMerhaba ben tırnağım zarar verir diye hiç elimle uygulamıyorum yani elime bu içi pudralı lateks eldivenlerden giyiyorum en baştan beri tek kullanımlık şekilde. Ama dün biraz yandı o eldivenler de zarar verir mi sence canım? Benim de ara ara sarı akıntım oluyor ama kahverengi ile birlikte
Hadi gözün aydın olsun canım maşallahBende şimdi geldim doktordan şükür keseleri gördük. İkisi de tutmuş. Yolk sac oluşmuş, haftaya da embriyoları görürürz dedikanama normal kanama alamı yok , coraspirin kesti: dinlen dedi. Kese görene kadar aklım gitti
Teşekkür ederim cnm darısı isteyen herkese inşallah . Sıradaki stresimiz yükleniyorAyyy ikiz hayırlı olsun canım ya masallah
Sağlıkla katlanarak ilerlesin inşallah. Agustos ayı uğurlu geldi bence. Streste bir o kadar hepimizde var. Stressiz geçsin sürecimiz inşallahSizler kalp , kese heyecanına geçtiniz . Ben de ağustosun son transferlerinden arkanızdan geliyorum inşallahTest günümdü bugun . Değerim 163
Maşallah6+1 den sesleniyorum kızlar kalp atışını duydum bugün acayip biseydi
15 ağustosta transfer oldum amin canım inşallahMaşallahne zaman transfer olmuştun. Sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah
Geç tutunmuşta olabilir cnm. Kaçıncı güm embriyosu idi. 11. Gün için değer düşük ama bunu belirlemek için 2 gün sonraki tahlilinde önemli. Aynı yerde aynı saatte tekrarla inşallah katlanarak artarMerhaba, kizlar. 28 agustos transfer gunumdu. Bu gun 11ci gun kan testi 23. Arta bilirmi?
Ben de 6+0 bir hafta beklemeliyim6+1 den sesleniyorum kızlar kalp atışını duydum bugün acayip biseydi
Sonucun ne çıktı sİyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
Chok tesekkur ederim inshallah, hayirlisi olsun hepimiz icinGeç tutunmuşta olabilir cnm. Kaçıncı güm embriyosu idi. 11. Gün için değer düşük ama bunu belirlemek için 2 gün sonraki tahlilinde önemli. Aynı yerde aynı saatte tekrarla inşallah katlanarak artarsağlıkla ilerler
Bende şimdi geldim doktordan şükür keseleri gördük. İkisi de tutmuş. Yolk sac oluşmuş, haftaya da embriyoları görürürz dedikanama normal kanama alamı yok , coraspirin kesti: dinlen dedi. Kese görene kadar aklım gitti
Sizler kalp , kese heyecanına geçtiniz . Ben de ağustosun son transferlerinden arkanızdan geliyorum inşallahTest günümdü bugun . Değerim 163
Anladım teşekkür ederim. Hemşire hattına sordum bir sakıncası yok dedi ama bir de el ile deneyeyim olmazsaO eldivende steril değil, pudralı birde ben kullanmıyorum. Zaten pudralıya alerjim var benim. Eşlerimi güzelce yıkayıp, sadece kendimin kullandığı havlu ile kurulayıp fitili öyle uyguluyorum. Havluyuda hemen kirliye atıyorum. Küçük havlular tek kullanımlık. Eldiven bana hiçbir zaman temiz gelmiyor, latex zaten ne bileyim. Kafanı karıştırmak istemem şu sabunla el yıkamak bana daha sağlıklı geliyor
Anne sin artık ve bu stres hiç bitmeyecekTeşekkür ederim cnm darısı isteyen herkese inşallah . Sıradaki stresimiz yükleniyorhaftaya kalp duyar mıyız, kese içinde embriyo görürmüyüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?