Ağustos ayı transfer olacaklar

O eldivende steril değil, pudralı birde ben kullanmıyorum. Zaten pudralıya alerjim var benim. Eşlerimi güzelce yıkayıp, sadece kendimin kullandığı havlu ile kurulayıp fitili öyle uyguluyorum. Havluyuda hemen kirliye atıyorum. Küçük havlular tek kullanımlık. Eldiven bana hiçbir zaman temiz gelmiyor, latex zaten ne bileyim. Kafanı karıştırmak istemem şu sabunla el yıkamak bana daha sağlıklı geliyor

Hadi gözün aydın olsun canım maşallah

Sizler kalp , kese heyecanına geçtiniz . Ben de ağustosun son transferlerinden arkanızdan geliyorum inşallah Test günümdü bugun . Değerim 163
Sağlıkla katlanarak ilerlesin inşallah. Agustos ayı uğurlu geldi bence. Streste bir o kadar hepimizde var. Stressiz geçsin sürecimiz inşallah

Merhaba, kizlar. 28 agustos transfer gunumdu. Bu gun 11ci gun kan testi 23. Arta bilirmi?
Geç tutunmuşta olabilir cnm. Kaçıncı güm embriyosu idi. 11. Gün için değer düşük ama bunu belirlemek için 2 gün sonraki tahlilinde önemli. Aynı yerde aynı saatte tekrarla inşallah katlanarak artar sağlıkla ilerler

Chok tesekkur ederim inshallah, hayirlisi olsun hepimiz icin ilk hamileliyim dogal yollaydi. O zaman da gec mayalanma oldugu icin bebegin gelisim haftasi hep 2 hafta geriden geldi doguma kadar. Bilmiyorum belki bunda da gec tutunmushdur. Amma youtubeda bir video gordum embryolog soyle diyordu, 9cu gunden sonra tutunan embryonun gelecek gelishim ihtimali chok az olur.

Yaaaa maşallah sizeeee ne güzel ikiz anneciği olacaksın.. Allahım tamamına erdirsin cnm hep böyle güzel haberler alalım

Anladım teşekkür ederim. Hemşire hattına sordum bir sakıncası yok dedi ama bir de el ile deneyeyim olmazsa

Teşekkür ederim cnm darısı isteyen herkese inşallah . Sıradaki stresimiz yükleniyor haftaya kalp duyar mıyız, kese içinde embriyo görürmüyüz
Anne sin artık ve bu stres hiç bitmeyecek dogsa da buyusede hem endişeli olacağız bizde cumartesi gidecegiz bakalım siz 22 ağustosta mı transfer olmustunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…