Ağustos ayı transfer olacaklar

Bak hiç moralini bozmaya gerek yokmuş değil mi? İnşallah artarak devam etsin değerlerin canım maşallah

Stres yapma canım benim strese gir diye demedim önlemini erken al diye söyledim sadece maddi manevi çok yoruluyoruz sadece önlemini al hani diye söyledim sadece onun varmış başta doktor bakmamış sanirim

Stres yapma canım benim strese gir diye demedim önlemini erken al diye söyledim sadece maddi manevi çok yoruluyoruz sadece önlemini al hani diye söyledim sadece onun varmış başta doktor bakmamış sanirim
Anladım teşekkür ederim yarın doktora gidicem bnde. Ama şehir değiştirdim için doktorumda değişti inşallah burdaki doktorumda çok iyi çıkar güzel ilgilenir

Doktorumla görüştüm vajinal ilacımı ağızdan almamı ve yarın doktora gitmemi söyledi kızlar dua edin inşallah kötü bişey olmasın nolur

Bak harika farkediyor maalesef hastaneden hastaneden. Hiç canını sıkmaya gerek yoktu ama işte hepimiz aynıyız maalesef sağlıkla artsın

Bak harika farkediyor maalesef hastaneden hastaneden. Hiç canını sıkmaya gerek yoktu ama işte hepimiz aynıyız maalesef sağlıkla artsın
Yaa evet gerçekten insan çok endişeli oluyor bu dönemde. Rabbim hepimize sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin. Amin sizinki de sağlıkla devam etsin

Transfer +16.gün kahve pembe lekelenme oldu bugün kese randevum vardı. Çok moralim bozuldu. İlaç dozlarımı erkene çektim yaptım hemen. Dinleniyorum. Dua edin yerinde olsunlar
Hemen moralini bozma canım İnşallah sağlıkla büyüyor onlar Rabbim korur hep tevekkül et. Bak gör o zaman nasıl mutlu sonuç alacaksın

Ben kullanıyorum ama sadece ilacın kalıntısı geliyor arada ama kahverengi lekelenmem oluyordu onun için doktor önceden de gebelik kaybı var diye kan sulandırıcı iğne yazdı. Şimdi şükürler olsun lekelenmem de kalmadı. Bence doktoruna mutlaka bilgi vermelisin.

Transfer +16.gün kahve pembe lekelenme oldu bugün kese randevum vardı. Çok moralim bozuldu. İlaç dozlarımı erkene çektim yaptım hemen. Dinleniyorum. Dua edin yerinde olsunlar

Kese randevusundan bir gün önce başlamıştı benimde lekelenme aynı korkularla gittim ama şükür keseyi gördüm lekelenme de kesildi. Şimdi kalp duyacakmıyım diye stres başladı. Allahım yardım etsin bize ne zormuş

Bende şimdi geldim doktordan şükür keseleri gördük. İkisi de tutmuş. Yolk sac oluşmuş, haftaya da embriyoları görürürz dedi kanama normal kanama alamı yok , coraspirin kesti: dinlen dedi. Kese görene kadar aklım gitti

Maşallah çok sevindimmm ikiz bebişler geliyor demek sağlıkla kalp atışını da dinleyin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…