- 5 Nisan 2020
- 1.286
- 1.132
- 133
- 38
Biri benim nasipse kalp atışlarını da duyarsak inşallahMerhaba kac hamilemiz var güncel olarak agustos ayindan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri benim nasipse kalp atışlarını da duyarsak inşallahMerhaba kac hamilemiz var güncel olarak agustos ayindan
BenMerhaba kac hamilemiz var güncel olarak agustos ayindan
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım Rabbim dileğini kabul etsin bu defa yüzünü güldürsün inşallah. Dualarım seninle canımKızlar gene perşembe günü trasfer olucam dua edin bana![]()
Teşekkür ediyorum canımHadi bakalım hayırlısı olsun canım Rabbim dileğini kabul etsin bu defa yüzünü güldürsün inşallah. Dualarım seninle canım![]()
Merhaba hanımlar
Hepiniz iyisinizdir umarım
Bi konuyu size de sormak istiyorum
Bebek son adet tarihine göre 6+3 iken doktor muayene raporunda 5+5 ile uyumlu demiş
Bir de normalde bi hafta önceki kontrolde yuvarlak formda olan kese dün yapılan kontrolde hafif su damlası gibi şekil almış.
Sorun yok denilse de kafaya takılıyorsiz böyle bir şey yaşadınız mı acaba?
Yaşadıkların için çok üzüldüm canım malesef her ultrason cihazı aynı olmuyor özel hastane olsa bile bende kanamamın olduğu günlerde devlet hastanesine gitmek zorunda kalmıştım kontrol için hep farklı haftalar söylediler en son kendi doktorum son noktayı koydu üzme kendiniKızlar selam, bugün yaşadığım berbat olayı paylaşmak istedim. Yani kaygılandıkça kötüyü mü çekiyorum neden Böyle oluyor ben anlaşmıyorum. Kendi tüp bebek doktorum açlık şekeri ve tiroid baktır demişti. Bugün de randevum vardı. Sabahtan özel hastaneye gidip kan verdim öncesinde de doktora muayene olayım bakayım o ne diyecek diye. Kendi doktorum çok rahat çünkü stres yapma yeter büyük kanaman da olmazsa sorun yok diyor hep. Kan verdiğim hastanedeki( ankarada bilinen bir özel hastane) doktor karnımdan baktı ve kalp atışı göremiyorum emin misiniz 8 hafta olduğundan dedi. Ben zaten o an yine yıkıldım, daha önceden de bu anı iki kez yaşadım çünküalttan bakalım dedi ben şok içinde hazırlandım ama ağlamamak için de zor tutuyorum kendimi. Sonra tamam şuan kalp atışı var kusura bakmayın dedi 7-4 görünüyor dedi. Dedim nasıl olur yani kalp atımı neden karından görülmez bizim cihazlardan olabilir dedi. Ama ben o anda binbir duygu yaşadım bir yaş süzüldü sadece gözümden odadan nasıl çıktığını bilemedim verdiği ultrason kağıdını da çıkınca çöpe attım yırtıp. Soluğu kendi doktorumda aldım o da her şey normal 8-1 uyumlu kalp atışını direkt duyduk, herkesin dediğine bakma sen diye beni rahatlattı. Hatta diğer kontrolümü de 3 hafta sonraya verdi. Yani böyle bir gün bitti ama ben de bittim hala hızla atan kalbim, bir yandan neden bunu yaşadım zaten yeterince kaygılıyım neden böyle bir şey oldu düşünceleriyle boğuşuyorum.
Yani Bilmşyorum 8. Haftada karından görememek de bilemedim ya nasıl cihaz bunlar bir travmam daha oldu sayelerinde ve dediğiniz gibi 7-4 ölçtü kendi doktorum 8-1Yaşadıkların için çok üzüldüm canım malesef her ultrason cihazı aynı olmuyor özel hastane olsa bile bende kanamamın olduğu günlerde devlet hastanesine gitmek zorunda kalmıştım kontrol için hep farklı haftalar söylediler en son kendi doktorum son noktayı koydu üzme kendini
Maşallah canım çok sevindiimKızlar merhaba. Bugün ikizlerimizin kalp atışlarını duyduk şükürler olsun. Birisi gümbür gümbür diğeri de narin şekilde atıyor. Doktorum ikisinin de kalp atışı gayet güzel dedi. Artık kendime iyi bir kadın doğum doktoru buldum oraya gideceğiz. Manavgatta oturduğum için ve ikiz olduğu için özel hastaneye gideceğiz, biraz zorlanacağız ama bebeklerim için herseye katlanacagım. Bende durumlar böyle...
Amin inşallah canım sağol bende senin adına çok sevindim. Hayırlısı ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi darısı isteyen dileyen her anne adayının olsun inşallah. Her şey dua ve umut etmekle olacağına varır buna hep inanın. Sonrasında zaten Rabbim herseyi gönlümüze göre veriyor.Maşallah canım çok sevindiimben de cuma günü duydum çok şükür maşallah, sağlıkla devam etsin büyüsün bebeklerimiz
![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim. Yok ilk gün sayılmıyor transfer +4 gün bugün senin. Sabret ve test günü yap testini canım benim. En azından kesin sonuç almış olursun. Güzel haberler vermen dileğiyle. Dikkat et kendine canım.Kızlar 2 ekimde trasfer oldum ilk gün sayıyomuydukunuttum