• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı transfer olacaklar

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim. Yok ilk gün sayılmıyor transfer +4 gün bugün senin. Sabret ve test günü yap testini canım benim. En azından kesin sonuç almış olursun. Güzel haberler vermen dileğiyle. Dikkat et kendine canım. ❤️
İnşallah 🙏 şuan kasıklarımda biraz agrı var sanki birşey var orda karıncalanıyor değişik bir şey

Kızlar dün 6 günüm dü idrar testimde silik çıktı bügün tekrar yaptım negatif çıktı anlamadım ilk idrarımla yaptım acaba fitil bulanık falan oldugu için negatif olabilirmi yada bozuk olabilirmi

Kızlar merhaba. Bugün doktora gittim ve maalesef ikizlerimden birinin kalbi durmuş. Ben tüp bebek merkezinde 30 eylülde kalp atışlarını duymuştum ama ondan tahminen iki gün sonra kalp atışı durmuş. Çok üzüldüm ve inanın o kadar çok bağlanmışım ki ikizlerimiz olmasına....😔😔

Kızlar merhaba. Bugün doktora gittim ve maalesef ikizlerimden birinin kalbi durmuş. Ben tüp bebek merkezinde 30 eylülde kalp atışlarını duymuştum ama ondan tahminen iki gün sonra kalp atışı durmuş. Çok üzüldüm ve inanın o kadar çok bağlanmışım ki ikizlerimiz olmasına....😔😔
Canım çok geçmiş olsun. İnşaallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Benimde tüp bebek,bende 2 embriyo transferi istemiştim. Fakat hoca ısrarla karşı çıktı . Bakın dedi, tıpta çoğul gebelik zaten anomali bir durum. Hamilelik boyunca ya sizin sağlık problemleriniz çıkabilir ya da bebeklerde sorun olabilir. O yüzden tek yapalım çok isterseniz 2 yıl sonra diğerini de yaparız demişti. Şimdi sizin gibi etrafımda böyle üzücü durumlar yaşayan arkadaşları görünce hocanın ne demek istediğini anlıyorum.

Canım çok geçmiş olsun. İnşaallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Benimde tüp bebek,bende 2 embriyo transferi istemiştim. Fakat hoca ısrarla karşı çıktı . Bakın dedi, tıpta çoğul gebelik zaten anomali bir durum. Hamilelik boyunca ya sizin sağlık problemleriniz çıkabilir ya da bebeklerde sorun olabilir. O yüzden tek yapalım çok isterseniz 2 yıl sonra diğerini de yaparız demişti. Şimdi sizin gibi etrafımda böyle üzücü durumlar yaşayan arkadaşları görünce hocanın ne demek istediğini anlıyorum.
Sağol canım. İnşallah sağlıkla ilerler de kucağımıza alırız inşallah. Evet çoğu zaman risk tabiki özellikle benim gibi 35 yaş üstü olanlar için daha da büyük riski. İyi ki tek embriyo transferi yapılmış emin ol insan ikisinin de olacağına inanıyor ve sonrasında çok üzülüyor. Rabbim inşallah diğer bebeğime sağlık sıhhat versin de sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.

Merhabalar ELIF7007 ELIF7007 peki o zamandan beri hiç kanama oldu mu? Yani size bunu işaret edecek herhangi bir şey?
Yok canım olmadı. Onun için çok üzüldüm ya herhangi bir ağrı kanama olmadı ama bebeğimin kalbi durmuş maalesef. Şimdi o kadar çok korkuyorum ki diğer bebeğime de birsey olacak diye. Rabbim büyüktür inancım sonsuz. Onu bize bağışlar inşallah.

Back
X