Ağustos ayı transfer olacaklar

Ben devlette oluyorum tüp bebek bi arkadaşın amh düşük olduğu için 3 defa havuz uyguladı en sağlıklısını transfer etmek için
Bende devlettede yaptırdım ama hiç bu fikri vermediler acaba embriyolarin 3.gunu görememe ihtimalinden dolayı mi bilmiyorum zaten ben dondurmayı sordugumda cozunse yaşama ihtimalide dusuk denildi

Bende ayn

Bende aynı durumdayım öğretmenim ve yaz bitmeden transfer olsa diye stresten adetim gecikti baya çok şükür tatile denk gelecek okul acilmadan da sonuç belli olacak.onceki transferim okul zamanına denk geldi 3 gün rapor vermişti doktorum
Benimde stresten adetim 6 gün erken olmuştu biraz daha öne çekti demek ki erken olmasam sizinle hemen hemen aynı zmaan dilimlerine denk gelecekmiş ☺️ herşeyin vakti zamanı var işte Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah olmadı seminer dönemi içinde tanıdık bir doktor varsa ordan rapor alıp uzatın 🤭

Ay yok istedim 1 hafta olarak vermediler o kadar yatmayi onermiyoruz dediler 😀 Benimde işim stresli bir iş ısrar ettim ama yok yani veremeyiz dediler 😀
Yatmak için istemiyoruz ki kafamız rahat olsun diye istiyoruz anlamıyorlar ki ama bizi 😅😅

Ablam kan vermeye götürecekti beni yok vakti değil diye ısrar edince bir test daha yaptırdı cafenin wc de 😀

Eklentiler

• 1000026887.webp
    1000026887.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 62
Bende devlettede yaptırdım ama hiç bu fikri vermediler acaba embriyolarin 3.gunu görememe ihtimalinden dolayı mi bilmiyorum zaten ben dondurmayı sordugumda cozunse yaşama ihtimalide dusuk denildi
İşte her ay topluyorlar en kalitelisi hangisiyse onu transfer ediyor inşeallah bebeğiniz sizinlesir

Benim 5. Günden beridir kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bu kadar uzun süren var mı? Adet öncesi lekelenmelere benzettim bugünküleri…🥺

Merkeze söyledim bugün test gününü bekle dedi. Ben cumartesi yapacaktım hatta ona bile pazarı bekle dediler. Bende bekliyorum bakalm. Bir çılgınlık yaparsam yarın veririm kan 🤗
Anladım canım aslında gününü beklemek doğru olanda işte sabredemiyoruz işte napalım🙈🤭

Back
X