- 8 Eylül 2015
- 534
- 188
- 303
- 42
Aaa süper. Fon müziğini deneyebilirim. Ben şimdilik kitap-film.bence yeşil çay içmeyin. o kesin yasak biliyorum. siz ödemden endişelisiniz sanırım. ödem malesef bu sürecin 1 numaralı yancısı.. tuzu azaltın
kafein de nabzı arttırdığından dolayı rahim içi kasılmaya neden oluyormuş. o yüzden kafeinsiz kahveyi (evet decaf ona deniyor) sınırlı şekilde tüketebilirmişiz. idare edebilirseniz zaten şahane
ayran yoğurt da olur tabi.. ev yapımı daha da güzel olur. kefiri ben de çok severek içmiyorum açıkçası..
ilk gün neredeyse bi mutfağa bi banyoya gidip gelmiş olabilirim. oturmadım bile sürekli uzandım. ama dün en fazla 15 dakika ayakta kalacak şekilde evin içinde hareket halindeydim. oturmaya başladım hemşire de öyle yapma çık yürü dedi. bugün de eşim cesaret verdi sokakta 15 dk yürüdümben bi de pazartesi günü yurt dışına gidiyorum allaha emanet..
onu da sordum, sorun yok dedi doktor çok emin şekilde. 45 dk ayakta kaldıysan 15 dk otur dedi. ben uçaktan endişeliydim basınç vs ama sorun yok dedi
evden çalışıyorum kendi işim, fon müziği de kuş sesi dalga sesi açıyorum![]()
Bana da istediğiniz araçla istediğiniz yere seyahat edebilirsiniz denildi.
Tuzu azalttım çok önceden. Ama o kadar ilaç var ki tuzu azaltmakla olacak iş değil
Ödemden sordum evet. Ama yeşil çay içmeyeceğim, tamamdır.