- 26 Mart 2023

- 370

- 267

- 33

işte embriyo kaybı söz konusu evet bir de maddi olarak zorlayıcı bir test hani gönderdiğimiz olmadı diğerini gönderiyoruz o da olmadı diğeri derken hiç kalmaya da bilir son iki tane var çünkü ve diğer dezavantaj dondurulup çözülürken kalite düşmesi, zaten 6. gün diğer embriyolarım bilemiyorum memorialdeyim ben semra hocayla görüşmeyi talep edicem bakalım o ne derse. bir de benim eşimin ailesinin de 10 sene sonra olmuş çocukları hani genetik olduğu belli ki eş problemli bizim zaten değerleri düşük eşimin. genetik testlerde bununla alakalı bir şey çıkmadı eşimde. tıp bir yere kadar ölçebiliyor genetik sorunlarıYani bu pgt konusu doktordan doktora değişiyor açıkcası. En az 5 doktorla görüştüm 1 i hariç öneren olmadı mesela ben de ki benim 5. Transferim ve yaşım 40 a yaklaştı. O da başarı sansını arttırmak istiyordu o yüzden önerdi. Ama çoğu okudugum durumda yumurta rezervi azlıgında ozellıkle riske atmak istemıyor doktorlar ya da tekrarlayan kayıplar ya da hiç gebelik oluşmaması durumunda. Eğer bu vb benzeri durumlar yoksa. Ama tabii yumurta yine vardır maddi olarak da uygunsunuzdur. Yaptırmaktan zarar gelmez daha garanti olur.