• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı transfer olacaklar

Ben bakıyorum sürekli aslında grupta çok yazan kalmamış gerçekten. Ben dün kontrolüme gittim ve 13 hafta 2 günlük olduk bugün. Erkek bebeğim olacak nasipse. Fetal dna için yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum yaşım 38 olduğundan risk var diye. Bende ikili test yaptırmayı düşünüyorum dedim ve onu yaptırdım. Bakalım hayırlısı olsun sonuç Allahın izniyle iyi çıkacak inanıyorum. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar?
Maşallah inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
ya hakikaten hep erkek benimkide erkek 😅 16+4 teyim bende

Merhaba kızlar, 11 günlük regl gecikmesinin ardından şükür ben de transfer hazırlığına başladım :) Doğal ilerleyecekmişiz, o yüzden hiçbir ilaç vermediler şimdilik. Doktorum pıhtılaşma testleri istedi, intralipid serum yapalım dedi ama embriyo glue çok da işe yaramıyor boş ver dedi. Şimdilik yolunda şükür her şey 🙏🏻
Glue ısrar edince yapıyorlar mı?
Serumu orda mı taktırdınız fiyatı ne kadardı
Pıhtılaşma sorunu varsa eğer iğne kullandırıyorlar mı

Glue ısrar edince yapıyorlar mı?
Serumu orda mı taktırdınız fiyatı ne kadardı
Pıhtılaşma sorunu varsa eğer iğne kullandırıyorlar mı
Intralipid serumu iki doz taktılar, biri ovitrelle vurduğum gün (transferden 6 gün önce) diğeri transfer günü. Doz başına 9 bin verdim.
Glue için ısrar etmedim, yaptırmadım. Sonucum da pozitif oldu.
Pıhtılaşma sorunum çıkmadı benim testlerde, hiçbir kan sulandırıcı verilmedi. Coraspin bile kullanmadım

Intralipid serumu iki doz taktılar, biri ovitrelle vurduğum gün (transferden 6 gün önce) diğeri transfer günü. Doz başına 9 bin verdim.
Pıhtılaşma sorunum çıkmadı benim testlerde, hiçbir kan sulandırıcı verilmedi. Coraspin bile kullanmadım
Hayırlı olsun🌸🙏🏻Çok mutlu oldum,darısı bizlere, bekleyenlere inşallah🤲🏻

Sonunda kan sulandırıcı kullanmayan biri görünce içim rahatladı banada vermedi doktorum

Merhaba kızlar ben de ağustosta transfer olmuştum haftaya kontrolüm var 18 haftalık olacağım inşallah ve kızım geliyor🌸 bayadır bakmamıştım buraya yazayım dedim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🧿 ben hala her randevuya kadar endişeliyim acaba iyi mi bebeğim nasıl diye ve hala bir çok kimse bilmiyor hamileliğimi sizler nasıl hissediyorsunuz

Merhaba kızlar ben de ağustosta transfer olmuştum haftaya kontrolüm var 18 haftalık olacağım inşallah ve kızım geliyor🌸 bayadır bakmamıştım buraya yazayım dedim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🧿 ben hala her randevuya kadar endişeliyim acaba iyi mi bebeğim nasıl diye ve hala bir çok kimse bilmiyor hamileliğimi sizler nasıl hissediyorsunuz
Merhaba canım. Bizde bugün 16 hafta 5 günlük olduk. Benim de oğlum olacak nasipse. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Bende her kontrolüme kadar endişe heyecan korkuyla karışık duygular içerisindeyim. Çarşamba günü dörtlü tarama testi yapıldı ama hersey normal ikili testte olduğu gibi sadece anne yaşı riskli dediler. Doktor fetal dna testi yaptırman lazım dedi. Ama ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inancım tam. Her ultrasonda hersey gayet güzel dedi doktorum. Sende bu testler nasıldı? Fetal dna testi yaptırdın mı?

İnşallah sağlıkla kolaylıkla alalım bebişlerimizi bunu çok hallettik🌸 Evet 14. Haftada yaptırdım fetal benim daha önceden iki düşüğüm olmuştu doğal yolla hamile kalarak, tüp bebektede pgt yaptırdım ama hem doktor önerdi fetali ben de istiyordum zaten çok şükür temiz geldi. Ama bir ay geçmek bilmiyor diğer kontrole kadar doktor bana şeker yüklemesi de yapmayı düşünmüyorum gerek görmüyorum dedi başka test falan da yapmadı

Ve size bir sorum var bende pıhtılaşma sorunu çıkmıştı oKsapar kullanıyorum ilk günden itibaren ama dün unutmuşum nasıl olduysa hiç unutmam saatimi bile şaşmazdım, doktora da soramadım unuttum demeye utandım🙈 bir günden sorun olmaz diye düşünüyorum 🫠

İnşallah sağlıkla kolaylıkla alalım bebişlerimizi bunu çok hallettik🌸 Evet 14. Haftada yaptırdım fetal benim daha önceden iki düşüğüm olmuştu doğal yolla hamile kalarak, tüp bebektede pgt yaptırdım ama hem doktor önerdi fetali ben de istiyordum zaten çok şükür temiz geldi. Ama bir ay geçmek bilmiyor diğer kontrole kadar doktor bana şeker yüklemesi de yapmayı düşünmüyorum gerek görmüyorum dedi başka test falan da yapmadı
Ben yaptırmadım daha doğrusu durumum el vermedi yaptırmaya onun için ikili ve dörtlü tarama testi yapıldı. Şimdi de fetal dna testi yaptır diyor doktorum. Ne yapsam bilemedim bir şekilde çözüm bulup yaptırsam mı bilmiyorum. Benim de önceden bir kimyasal birde dış gebeliğim var. Ama sol tüpümde hidrasalpenks olmasıyla sorun yaşamışım çoğu doktor bilemedi bunu. Ameliyatla sol tüp bağlandı ve transferi öyle oldum ben. Hayırlısı inşallah Rabbim büyüktür bakalım bir yol açar inşallah bize de...

Ve size bir sorum var bende pıhtılaşma sorunu çıkmıştı oKsapar kullanıyorum ilk günden itibaren ama dün unutmuşum nasıl olduysa hiç unutmam saatimi bile şaşmazdım, doktora da soramadım unuttum demeye utandım🙈 bir günden sorun olmaz diye düşünüyorum 🫠
Pek sanmıyorum sorun olacağını ama yine de doktoruna danışman gerekiyor tabi. Ben de tüp bebek tedavisi başladığından beri coraspin kullanıyorum ve hala devam ediyorum. Doktorum doğuma yakın bırakacaksın dedi

Ben yaptırmadım daha doğrusu durumum el vermedi yaptırmaya onun için ikili ve dörtlü tarama testi yapıldı. Şimdi de fetal dna testi yaptır diyor doktorum. Ne yapsam bilemedim bir şekilde çözüm bulup yaptırsam mı bilmiyorum. Benim de önceden bir kimyasal birde dış gebeliğim var. Ama sol tüpümde hidrasalpenks olmasıyla sorun yaşamışım çoğu doktor bilemedi bunu. Ameliyatla sol tüp bağlandı ve transferi öyle oldum ben. Hayırlısı inşallah Rabbim büyüktür bakalım bir yol açar inşallah bize de...
İnşallah zaten ikilide bir sorun çıkmamış sizin yaştan dolayı fetal yaptırmanızı istiyor doktor sanırım hayırlısı neyse o olsun diyelim🌸

Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah 🥰 bende bugün 18. Haftama girdim. salı günü kontrolüm var benimde kaygıyla geçiyor günlerim 18. Haftama girmeme rağmen hic hissedemedim oğlumu tedirgin oluyorum inşallah iyidir 🥹

Çok pahalı gerçekten bende zorlandım biraz maddi olarak ama bir sekilde yaptırdım

İnşallah zaten ikilide bir sorun çıkmamış sizin yaştan dolayı fetal yaptırmanızı istiyor doktor sanırım hayırlısı neyse o olsun diyelim🌸
Aynen öyle canım hayırlısı olsun inşallah. Çoğu doktor ikili testte sorun çıkmayınca üçlü ve dörtlü tarama testi yaptırmayı önermiyormuş diye biliyorum. Hem duydum hemde burda okumuştum. Ama ne bileyim benim doktorum istedi işte. Özele giderken maddi bakımdan zorluk çekiyoruz Çoğu zaman, eşim tek başına çalışıyor olduğu için bir de farklı testler çıkınca bazısını devlete yaptırmak zorunda kalıyoruz. Bende isterim fetal dna testi yaptırıp içimin rahat etmesini ama işte hersey nasip.

Çok pahalı gerçekten bende zorlandım biraz maddi olarak ama bir sekilde yaptırdım
İllaki yapılacak derse bizde bir şekilde yaptırmaya çalışacağız. Her insan rahatça yaptıramıyor maalesef. Rabbim neylerse güzel eyler derler bende hiç içimden başka bir şey geçirmedim. Evladımı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah diye dua ediyorum hep.🙏🙏🙏

İllaki yapılacak derse bizde bir şekilde yaptırmaya çalışacağız. Her insan rahatça yaptıramıyor maalesef. Rabbim neylerse güzel eyler derler bende hiç içimden başka bir şey geçirmedim. Evladımı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah diye dua ediyorum hep.🙏🙏🙏
İnşallah canım onca emek onca sıkıntı rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun sende üzülme rabbim elbet bir çıkış yolu gösterir 🤗

İnşallah canım onca emek onca sıkıntı rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun sende üzülme rabbim elbet bir çıkış yolu gösterir 🤗
Amin inşallah canım sağol. Rabbim yavrularımızın sağlıklı olarak dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah.

Back
X