Ağustos ayı transfer olup sonuç bekleyenler

W
Ayy süper Rabbim pozitif haberleri almayı nasip etsin nasıl geçecek zaman bilmiyorum ya sürekli aklımda insanlar nasıl normal hayatına dönebiliyor anlamadım
Amin insallah. Ben de bilmiyorum çalisiyorum evden ama aklim hep orda. Ne hissedecegimi bilmiyorum. Hayatimin en uzun iki haftasi:) sen ne zaman test yapacaksin. Bana doktorum 11.09. de yapmami söyledi ama cok var

W

Amin insallah. Ben de bilmiyorum çalisiyorum evden ama aklim hep orda. Ne hissedecegimi bilmiyorum. Hayatimin en uzun iki haftasi:) sen ne zaman test yapacaksin. Bana doktorum 11.09. de yapmami söyledi ama cok var
7si canım sabah 10 da teste gidicem. Herkes göğüs hassasiyeti kasıklarda batma falan demiş ama ben gayet normalim hiçbir belirtim yok beni biraz üzüyor açıkçası siz de var mı bu tarz bir durum

7si canım sabah 10 da teste gidicem. Herkes göğüs hassasiyeti kasıklarda batma falan demiş ama ben gayet normalim hiçbir belirtim yok beni biraz üzüyor açıkçası siz de var mı bu tarz bir durum
Benim ilginc bir sekilde tatli tatli bacaklarim agiriyor. Az önce hafif sol kasigimda bisi hissetim ama genel olarak normalim pek bi belirti yok... herkes de cok farkli gerçekten kiyaslanmiyor...

Benim ilginc bir sekilde tatli tatli bacaklarim agiriyor. Az önce hafif sol kasigimda bisi hissetim ama genel olarak normalim pek bi belirti yok... herkes de cok farkli gerçekten kiyaslanmiyor...
Belirti de aramak istemiyor ama insan da değişik bişeyler hissetmek istiyor doktorunuzun önerdiği birşey var mı bunu mutlaka yiyin ya da yemeyin gibi

Arkadaşlar cumartesi benim test günüm 8.gün lekelenmem oldu idrar testi yaparsam çıkar mı Adet ağrısı gibi ağrım oluyor

Belirti de aramak istemiyor ama insan da değişik bişeyler hissetmek istiyor doktorunuzun önerdiği birşey var mı bunu mutlaka yiyin ya da yemeyin gibi
Yok hatta özellikle sordum. Sadece fazla acili baharatli yiyecekler tüketmememi söyledi ve beni ishal ya da kabiz yapacagini bildigim seylerden uzak durmam gerektigini. Fazla pimpirikliyim doktoruma göre ben. Mühim olan ilaçlara düzeli devam etmemiz iste aslinda

Gebelik varmı test yaptım böyle çıktı ama çizgi silikte olsa belli oluyor

Eklentiler

• 5FE5CC8A-BB8B-4029-8190-B64C0E482C42.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…