• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Benim de doğal transfer olacak canım benim. Coraspin ve folik asit haricinde hiçbir ilaç kullanmadım ben bakalım hayırlısı. Ama benim transfer tarihim bugün belli olacak. Rabbim herkese pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah bize de...
Ne yaptın canım ben de sadece folik asit kullanıyorum . Benim transfer perşembeden Cuma’ya alındı progestoron yeteri kadar yükselmemiş dedi

Kızlar pazartesi günü transfer oluyorum. Dua edin benim için. Sabah akşam progestan fitil kullanacağım sadece bir değer folik asit ve coraspin kullanmaya devam... Allah benim de sizin gibi pozitif sonuç almamı nasip eder inşallah canlar...
Canım kan değerlerin nasıldı özellikle LH , estradiol ve progesteron

Kızlar benmde çift embriyo dondurulmuş transfer .bugün 8. Gün betahcg 330 . Daha 4 gün vardı kan günüme dayanamadım kan verdim. Sizce nasıl.
Allah'ın izniyle ikiside tutmuş gibi oyyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar cuma transferin 10. Günüydü 86 çıkmıştı beta. Bugün adet sancısı iyice arttı sanki içimde yolunda gitmeyen şeyler var gibi. Salı günü keseyi görmek için çağırdı doktorum ama içim hiç rahat değil. Yardımınıza ihtiyacım var

Kızlar cuma transferin 10. Günüydü 86 çıkmıştı beta. Bugün adet sancısı iyice arttı sanki içimde yolunda gitmeyen şeyler var gibi. Salı günü keseyi görmek için çağırdı doktorum ama içim hiç rahat değil. Yardımınıza ihtiyacım var
Yok merak etme Allah'ın izniyle herşey çok yolunda güzel şeyler düşün çok dua et şükür et regl ağrısı gibi ağrı ara ara bende de oluyor bebek yerini sabitliyor ondan hayırlı uğurlu olsun inş 🙏 kese için erken deil mi

BENNN...DAHA DÜN BAŞIMA GELDİ. Evde sabah idrar testi yaptım. Negatif. Ağlayarak hastaneye gittim. Gönülsüz bir şekilde. sonra işe geldim. Sonuç zaten negatif diye ilaçları bile yanıma almamıştım. Öğlen pozitifi görünce soluğu evde aldım. ilaçlarıma koştum :)
Yaaa gerçekten miii umut oldu şuan🥹 dün 8.gün idrar testinde çıkmadı ağla ağla bi harap oldum.. kan testim 28inde. Ayyy inşallah benimde senin gibi olur🥰

Kızlar pozitif görenler bu süreçte kendine iyi gelen şeyleri bize de yazsanız tavsiye şeklinde önerdiklerinizi 🥹 her bebek gördüğümde gizli gizli aglıyorum bu hormon ignelerinden kaynaklı sanırsam duygular tavan bugun kontrolüm var yumurtalıklarım olgunlaşmış mı ona bakacaklar duanızı beklerim

Kızlar Bi korku düştü sanki içime. Dün beta baktırmıştım 8.gün 330 çıkmıştı bu sabah da kahverengimsi sanki regl olacakmışım gibi bir akinti oldu tedirginim şuan. 🥺

Beta güzel çıkmış aslında canm . İçini ferah tut . Bende regl olacakmışım gibi çok tedirginim . 8.gunumde beta 330 çıktı 9.gunun sabahi kahverengimsi bit kanama gibi birsey oldu çok daraldım. İnşallah sağlıklı birr şekilde bizimle kalırlar

Kızlar pozitif görenler bu süreçte kendine iyi gelen şeyleri bize de yazsanız tavsiye şeklinde önerdiklerinizi 🥹 her bebek gördüğümde gizli gizli aglıyorum bu hormon ignelerinden kaynaklı sanırsam duygular tavan bugun kontrolüm var yumurtalıklarım olgunlaşmış mı ona bakacaklar duanızı beklerim
Bol bol dinlen canım
Günlük ev işi ağır olmayan
Yemeklerini yap aralarda dinlen
Ben öyle yaptım kahvaltı ettim geldim 1 saat yattım sonra gittim topladım sonra yine yattım meyveler , civa oranı az balık( levrek , Mezgit ) vb . ve sebze yemekleri yedim doktorumun verdiği ilaçları düzenli kullandım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X