- 20 Temmuz 2024
- 879
- 603
- 23
- 32
3 gün embriyosu 8 gün 18.10 degerim 10. Gün 71.70 artış iyi mi sizce![]()
Artış çok güzel canım maşallah. Benim 10 günde 37di. İnşallah katlanarak devam edecek içini ferah tut

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün embriyosu 8 gün 18.10 degerim 10. Gün 71.70 artış iyi mi sizce![]()
Lütfen moralini bozma ve o idrar testlerine bel bağlama .. En güzeli gününü keyifle bekle..Yaaa gerçekten miii umut oldu şuandün 8.gün idrar testinde çıkmadı ağla ağla bi harap oldum.. kan testim 28inde. Ayyy inşallah benimde senin gibi olur
![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar bende kan verdim sabah beta 154
8. Günüm![]()
5.gün canım aminnKaçıncı gün embriyosuydu hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Benim 3. Gün embriyosu benim en erken kanda kaçıncı gün çıkar acaba hiç bir belirtim yok sadece iğne yerlerim açıyor bugün transfer + 5. Günüm inşallah benim de pozitif sağlıklı bir sonuç çıkar5.gün canım aminn![]()
Kan icin bence 7 ya da 8. Günü bekle ilk ttansferin miBenim 3. Gün embriyosu benim en erken kanda kaçıncı gün çıkar acaba hiç bir belirtim yok sadece iğne yerlerim açıyor bugün transfer + 5. Günüm inşallah benim de pozitif sağlıklı bir sonuç çıkar
Evet ilk transferimKan icin bence 7 ya da 8. Günü bekle ilk ttansferin mi
Pozitifi görürsün inşallah haftanı doldur istersen kan testi için belirtide arama çoğu ilaçlardan kasılmalar oluyor adet gününde yaklasınca kasıklar kombo seklinde geliyorEvet ilk transferim
İnşallah çok teşekkür ederimPozitifi görürsün inşallah haftanı doldur istersen kan testi için belirtide arama çoğu ilaçlardan kasılmalar oluyor adet gününde yaklasınca kasıklar kombo seklinde geliyorsağlıklı beslenmeye çalış kefir ic ev yoğurdu ye ceviz haşlanmış yumurta avokado kendini sakin tut Pozitif düşün bol bol oku
![]()
İnşallah canım rabbim ol der olur yanlış anlamassan bir sey soracağım yaşım 45 dedin ilk denemenmis niye bekledin bu kadarİnşallah çok teşekkür ederimAllah kabul etsin okuyorum evet dün geceden beri de ayakta namazımı koşmaya başladım oturarak kılıyordum Rabbim nasip etsin bana da inşallah yaşım 45 Rabbimden umut kesilmez
![]()
Rahimden miyom ameliyatı oldum sonra 2 defa yapışıklık ameliyatı havuz yaptırdım kaç yıldır transfere anca zaman geldi 3-4 yıldır bir sürü uğraş anca nasp böyleymişİnşallah canım rabbim ol der olur yanlış anlamassan bir sey soracağım yaşım 45 dedin ilk denemenmis niye bekledin bu kadar
Çok geçmiş olsun süreç zor malesef rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallahRahimden miyom ameliyatı oldum sonra 2 defa yapışıklık ameliyatı havuz yaptırdım kaç yıldır transfere anca zaman geldi 3-4 yıldır bir sürü uğraş anca nasp böyleymiş
Amin Allah razı olsunÇok geçmiş olsun süreç zor malesef rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah![]()
Hayır 15inde oldum dondurulmuş embriyoAy benim de kan testim 28 inde. 16 sında mi gransfer oldunuz?
Bende 15inde transfer oldum kanda netlesti pozitifim siz test yapmadınız mıHayır 15inde oldum dondurulmuş embriyosizin?
Benim de 5. Gün dondurulmuş embriyo. Ben sizden 1 gün sonra olmuşum ozaman..nasil belirtiniz var mi? Ben pek bir şey hissetmiyorum. Zaten çok fazla ilaç içtiğm için anlayamıyorum. Bana 28 inden önce test yapma dedilerHayır 15inde oldum dondurulmuş embriyosizin?
Yap yap çıkıyorBenim de 5. Gün dondurulmuş embriyo. Ben sizden 1 gün sonra olmuşum ozaman..nasil belirtiniz var mi? Ben pek bir şey hissetmiyorum. Zaten çok fazla ilaç içtiğm için anlayamıyorum. Bana 28 inden önce test yapma dediler
Yaa çok cok tebrik ederim. Bu arada allah bana da nasip eder inşallah. Sizin belirtiniz var miydi? Ben de pek bir şey yok ondan biraz korkuyorum açikcasi.Yap yap çıkıyor![]()