• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Evet ilk transferim
Pozitifi görürsün inşallah haftanı doldur istersen kan testi için belirtide arama çoğu ilaçlardan kasılmalar oluyor adet gününde yaklasınca kasıklar kombo seklinde geliyor 😅 sağlıklı beslenmeye çalış kefir ic ev yoğurdu ye ceviz haşlanmış yumurta avokado kendini sakin tut Pozitif düşün bol bol oku 🙏

Pozitifi görürsün inşallah haftanı doldur istersen kan testi için belirtide arama çoğu ilaçlardan kasılmalar oluyor adet gününde yaklasınca kasıklar kombo seklinde geliyor 😅 sağlıklı beslenmeye çalış kefir ic ev yoğurdu ye ceviz haşlanmış yumurta avokado kendini sakin tut Pozitif düşün bol bol oku 🙏
İnşallah çok teşekkür ederim 🤲🏻🌺 Allah kabul etsin okuyorum evet dün geceden beri de ayakta namazımı koşmaya başladım oturarak kılıyordum Rabbim nasip etsin bana da inşallah yaşım 45 Rabbimden umut kesilmez 🤲🏻🩵

İnşallah çok teşekkür ederim 🤲🏻🌺 Allah kabul etsin okuyorum evet dün geceden beri de ayakta namazımı koşmaya başladım oturarak kılıyordum Rabbim nasip etsin bana da inşallah yaşım 45 Rabbimden umut kesilmez 🤲🏻🩵
İnşallah canım rabbim ol der olur yanlış anlamassan bir sey soracağım yaşım 45 dedin ilk denemenmis niye bekledin bu kadar

Hayır 15inde oldum dondurulmuş embriyo ☺️ sizin?
Benim de 5. Gün dondurulmuş embriyo. Ben sizden 1 gün sonra olmuşum ozaman..nasil belirtiniz var mi? Ben pek bir şey hissetmiyorum. Zaten çok fazla ilaç içtiğm için anlayamıyorum. Bana 28 inden önce test yapma dediler

Back
X