Çok teşekkür ederimPozitif çıkanlar hayırlı olsun her birinize Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla
Belirtilerinizi paylaşır mısınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimPozitif çıkanlar hayırlı olsun her birinize Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla
Belirtilerinizi paylaşır mısınız
Çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah hepimize nasip etsin.Çok teşekkür ederimhiç belirtim olmadı sol kasığım da biraz çekilme var sol bacagım ara ara ağrıdı o kadar Rabbim kim istiyorsa nasip etsin
![]()
Bence güzel canım değerin erken vermişsin zaten3 gün embriyosu 8 gün 18.10 degerim 10. Gün 71.70 artış iyi mi sizce![]()
Belirti sadece kasık ağrısı var o da ilaclardan oluyor birde adet dönemi olan ağrılar. Bazen oluyor bazen olmuyor belirti aramaYaa çok cok tebrik ederim. Bu arada allah bana da nasip eder inşallah. Sizin belirtiniz var miydi? Ben de pek bir şey yok ondan biraz korkuyorum açikcasi.
Benim de 6.gün embriyosu. Yaa aslında diğerlerine nazaran kıyaslayınca belirtilerim oldu. Tam netleşmeden yazmayım inşallah bebeğim benimledir gelir yazarım zaten belirtlilerimi buraya. Siz 8.gün kan tahlili yaptırdım dediniz beta hcg kaç çıktı?Benim de 5. Gün dondurulmuş embriyo. Ben sizden 1 gün sonra olmuşum ozaman..nasil belirtiniz var mi? Ben pek bir şey hissetmiyorum. Zaten çok fazla ilaç içtiğm için anlayamıyorum. Bana 28 inden önce test yapma dediler
Sizin beta kaç çıkmıştı ilk baktırdığınızda ?Lütfen moralini bozma ve o idrar testlerine bel bağlama .. En güzeli gününü keyifle bekle..
Benim kan testim 28nde. Bekliyorum şuan. Siz ne zaman yaptırdınız? Kaç çıktı?Bende 15inde transfer oldum kanda netlesti pozitifim siz test yapmadınız mı
Dün sabah kan verdim 154 çıktıBenim kan testim 28nde. Bekliyorum şuan. Siz ne zaman yaptırdınız? Kaç çıktı?
Kan geliyor mu diye kontrol etmen lazım canım önce yani şırınga biraz çekip kan geliyor mu diye bakıp öyle iteceksin. Hiçbir şey olmaz hava kalmasından ama dikkat et.Kızlar ben bu cetrotide igneyi vuramadım sanırsam ya ilk defa yapıyorum çok minik sıvı kalmış birde hava boşluğunu aldım sandım ama çok alamamışım öyle vurdum bir şey olur mu ki
8.günde mi kan verin dediler siz kendiniz mi gittiniz?Dün sabah kan verdim 154 çıktı
Yok ben kendim gittim test tarihim 27 agustos normalde ama dayanamadım8.günde mi kan verin dediler siz kendiniz mi gittiniz?
Ben yurtdışındayım burda istediğimiz zaman yapmıyorlar maalesef, kan tahlili günü kaçına verdilerse o günü beklemek zorundayız. Siz evde test yapmışmıydınızDün sabah kan verdim 154 çıktı
Yaa inşallah canımm, inş hepimizinki bizimledir sağlıkla ilerlerYok ben kendim gittim test tarihim 27 agustos normalde ama dayanamadımama yarın bidaha vereceğim artışa bakacağız inşallah sağlıklı ilerler
Yok ben wvde yapmadım kan verdim sadeceBen yurtdışındayım burda istediğimiz zaman yapmıyorlar maalesef, kan tahlili günü kaçına verdilerse o günü beklemek zorundayız. Siz evde test yapmışmıydınız
Kan gelmemişti hiç ama çok sağolun detaylı anlatım için tektim yaparken tedirgin oldum sanırsamKan geliyor mu diye kontrol etmen lazım canım önce yani şırınga biraz çekip kan geliyor mu diye bakıp öyle iteceksin. Hiçbir şey olmaz hava kalmasından ama dikkat et.
Önce küçük şişenin mavi kapağını aç
Sonra o kapağı içinden çıkan mendille sil
Sonra enjeksiyona sarı iğneyi tak enjeksiyonu o küçük şişeye batır içindeki ilacı ver. Şişeyi sallama.
Ters çevirip ilacı çekebilirsin zorlanıyorsan yan çek ilacı.
Sonra gri iğneyi tak havasını al ucundan 1 damla gelse yeter.
Vuracağın yeri elinle sıktır iğneyi sapla şırıngayı geriye doğru çek kan geliyor mu diye bak kan geliyorsa iğneyi yapma. Kan gelmiyorsa ilacı ver 5 saniye bekle enjeksiyonu çek canım
Canım bol şans ben OPU dan sonra yaşadım ohss olmiyim diye ilaç kullanıorum hala 20 sinde oldum OPU. gaz sancusu kasık ağrısı biraz normal ama nefes darlığı mide bulantısı gibi belirtiler önemli. Kaç yumurta vardı en son kontrolde?Kızlar bugün opu var benim ama şu an çok kötü kasık ağrısı gaz sancısı mide bulantısı yaşıyorum. Oturamıyorum bile yaşadınız mı daha önce böyle bir şey
15 di canım ama hemşire normal dedi korkma dedi. Şimdi biraz daha iyiyim nefes darlığı im yok mide bulantısı da ağrıdan kaynaklı. Çok ağrım olunca benim midem bulanır. Normal reglde de böyle olur yani.Canım bol şans ben OPU dan sonra yaşadım ohss olmiyim diye ilaç kullanıorum hala 20 sinde oldum OPU. gaz sancusu kasık ağrısı biraz normal ama nefes darlığı mide bulantısı gibi belirtiler önemli. Kaç yumurta vardı en son kontrolde?
O zaman hiç panik yapma bişicik olmaz . Çünkü o adet gibi ağrılar baskı hissi hepsi normal . 15 yumurta aynı anda gelişmeye çalışıyor tabiki farklı seyler yapıcak. Önemli olan nefes darlığı kısmı. Ben cok araştırdım. Takılmadan devamm güzel haberlerle :)15 di canım ama hemşire normal dedi korkma dedi. Şimdi biraz daha iyiyim nefes darlığı im yok mide bulantısı da ağrıdan kaynaklı. Çok ağrım olunca benim midem bulanır. Normal reglde de böyle olur yani.