Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Hadi inşallah canım dua edin yumurtalarım olgun çıksın ya

Selam kızlar benimde cuma kontrolüm var dondurulmuş embriyo transferi olacak net tarih o zaman belli olacak. Doktorum doğal siklusla yapalım dedi şuan yeni adetim bitti sadece folic acid verdi. Aranızda doğal transfer yapan var mı

İlk deneyimimle ikinci deneyim arasında ki farkı söylüyorum ilkte hep yattım ama tek lavaboya kalktım ikincide ilk 3 gün evdeydim ama sürekli dolaştım 3 günden sonra yürüyüş yaptım 20 dk yarım saatlik ama minik minik adımlarla egilmeli kalkmalı çekmeli iş yapmadım duş almadım 5 gün ( rahimin kasılmaması lazım) ananas yedim her sabah aç karnına ama ölçü çok önemli bir halka yazıyor bazı kaynaklar da bir halka çok bir minik kibrit kutusu kadar önce bol su proteinli süt kefir ayran Allah'ın takdiri çok dua ve şükürler olsun ki rabbimin kullarına verdiği zeka ile bulunan ilime uymak embriyoglue yaptırdım etkisi var diye düşünüyorum özellikle daha önce 2 3 deneme varsa yaş böle 33 35 ve üstü ise baya önemli diye düşünüyorum rahim kasılmasını önleyen bir serum var onu yaptırmadım ebemizin dedesi vefat etti arada kaynadı ama o seruma sa baya iyi yorum var böyle

Pozitif çıkan herkesi tebrik ediyorum kızlar darısı isteyen herkese olsun inşallah sizden ricam pozitif çıkanlar hangi doktorlarla pozitifi gördü lütfen yardımcı olur musunuz

Pozitif çıkan herkesi tebrik ediyorum kızlar darısı isteyen herkese olsun inşallah sizden ricam pozitif çıkanlar hangi doktorlarla pozitifi gördü lütfen yardımcı olur musunuz
Evet ve bu süreçte etkili olduğunu düşündüğünüz şeyleride yazarsanız bizim için fikir olur gerisi rabbimden

Amh kaçtı acaba sizin

Ben de dün son iğneyi yaptım. Bugün çatlatma, nasipse Çarşamba günü opu
Hadi hayırlısı, benim eş zamanlı küçük bir polip var o da alınacak. Umarım güzel sonuçlar alırız. Sizin e2 gerine bakıldı mı, bugün tahlil verdim 921 gelmiş be demek tam açıklama bulamadım

Benim de polip var ama doktor opu ile beraber yapmicam enfeksiyon riski doğar dedi. Adet döneminden sonra yapacakmış
E2 hakkında bilgim yok ama bugün benim de bakıldı 2878 çıktı çok mu yüksek bilemedim

Benim de polip var ama doktor opu ile beraber yapmicam enfeksiyon riski doğar dedi. Adet döneminden sonra yapacakmış
E2 hakkında bilgim yok ama bugün benim de bakıldı 2878 çıktı çok mu yüksek bilemedim
Hangi doktora gidiyorsunuz. Evet baya fark var ama anlamadım hakkımızda hayırlısı olsun, herkes kendi bildiği yoldan gidiyor.

Ben de Ataşehir acıbademdeyim. İnşallah ilk defa anestezi alacağım, biraz çekiniyorum opr dan, hayırlısıyla güzel geçer ikimizin de.

Benim eşim yurt dışında çalışıyor senede 2 kere 15 gün geliyor tek şansım var dedim bir ablam prof. Ahter tayyar hocayı tavsiye etti o kadar sıcak kanlı o kadar iyi bir doktor ki güven veriyor ve panik yapmana asla müsade etmiyor

Bilmiyorum ultrasonla bakcm dedi anlamadım

İnsallah inşallah. Yarın sabah kan vercm doktor herşey yolunda mı diye bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…