Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Yaa çok cok tebrik ederim. Bu arada allah bana da nasip eder inşallah. Sizin belirtiniz var miydi? Ben de pek bir şey yok ondan biraz korkuyorum açikcasi.
Belirti sadece kasık ağrısı var o da ilaclardan oluyor birde adet dönemi olan ağrılar. Bazen oluyor bazen olmuyor belirti arama

Benim de 6.gün embriyosu. Yaa aslında diğerlerine nazaran kıyaslayınca belirtilerim oldu. Tam netleşmeden yazmayım inşallah bebeğim benimledir gelir yazarım zaten belirtlilerimi buraya. Siz 8.gün kan tahlili yaptırdım dediniz beta hcg kaç çıktı?

Kızlar ben bu cetrotide igneyi vuramadım sanırsam ya ilk defa yapıyorum çok minik sıvı kalmış birde hava boşluğunu aldım sandım ama çok alamamışım öyle vurdum bir şey olur mu ki

Kızlar ben bu cetrotide igneyi vuramadım sanırsam ya ilk defa yapıyorum çok minik sıvı kalmış birde hava boşluğunu aldım sandım ama çok alamamışım öyle vurdum bir şey olur mu ki
Kan geliyor mu diye kontrol etmen lazım canım önce yani şırınga biraz çekip kan geliyor mu diye bakıp öyle iteceksin. Hiçbir şey olmaz hava kalmasından ama dikkat et.

Önce küçük şişenin mavi kapağını aç
Sonra o kapağı içinden çıkan mendille sil
Sonra enjeksiyona sarı iğneyi tak enjeksiyonu o küçük şişeye batır içindeki ilacı ver. Şişeyi sallama.
Ters çevirip ilacı çekebilirsin zorlanıyorsan yan çek ilacı.
Sonra gri iğneyi tak havasını al ucundan 1 damla gelse yeter.
Vuracağın yeri elinle sıktır iğneyi sapla şırıngayı geriye doğru çek kan geliyor mu diye bak kan geliyorsa iğneyi yapma. Kan gelmiyorsa ilacı ver 5 saniye bekle enjeksiyonu çek canım

Kızlar bugün opu var benim ama şu an çok kötü kasık ağrısı gaz sancısı mide bulantısı yaşıyorum. Oturamıyorum bile yaşadınız mı daha önce böyle bir şey

Kan gelmemişti hiç ama çok sağolun detaylı anlatım için tektim yaparken tedirgin oldum sanırsam

Kızlar bugün opu var benim ama şu an çok kötü kasık ağrısı gaz sancısı mide bulantısı yaşıyorum. Oturamıyorum bile yaşadınız mı daha önce böyle bir şey
Canım bol şans ben OPU dan sonra yaşadım ohss olmiyim diye ilaç kullanıorum hala 20 sinde oldum OPU. gaz sancusu kasık ağrısı biraz normal ama nefes darlığı mide bulantısı gibi belirtiler önemli. Kaç yumurta vardı en son kontrolde?

15 di canım ama hemşire normal dedi korkma dedi. Şimdi biraz daha iyiyim nefes darlığı im yok mide bulantısı da ağrıdan kaynaklı. Çok ağrım olunca benim midem bulanır. Normal reglde de böyle olur yani.

15 di canım ama hemşire normal dedi korkma dedi. Şimdi biraz daha iyiyim nefes darlığı im yok mide bulantısı da ağrıdan kaynaklı. Çok ağrım olunca benim midem bulanır. Normal reglde de böyle olur yani.
O zaman hiç panik yapma bişicik olmaz . Çünkü o adet gibi ağrılar baskı hissi hepsi normal . 15 yumurta aynı anda gelişmeye çalışıyor tabiki farklı seyler yapıcak. Önemli olan nefes darlığı kısmı. Ben cok araştırdım. Takılmadan devamm güzel haberlerle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…