• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Selamlar
Sizi merak ediyorum aklım kaldı valla doktor ne dedi Rabbim sana bağışlasın 🙏

Selamlar
Sizi merak ediyorum aklım kaldı valla doktor ne dedi Rabbim sana bağışlasın 🙏
Dün aradı degerin geriden geliyor. Yarın tekrar vericem. Ama hiç iyi değilim ruhen. Tek iyi olan şey kanamam yok. Ama kaşık ağrım çok fazla

Ben de merak ettim iyisinizdir umarım
Hiç iyi değilim sürekli ağlıyorm. Hiçbirsey yapmak içimden gelmiyor.4 gün oldu hamilelik haberini alalı ama onun bile mutluluğu yetti. Rabbım onu bana bağışlasın. Sağlıklı ilerlesin inşllah herşey. Benim için dua edin hepinizin duasına ihtiyacım var

Hiç iyi değilim sürekli ağlıyorm. Hiçbirsey yapmak içimden gelmiyor.4 gün oldu hamilelik haberini alalı ama onun bile mutluluğu yetti. Rabbım onu bana bağışlasın. Sağlıklı ilerlesin inşllah herşey. Benim için dua edin hepinizin duasına ihtiyacım var
Dualarımız seninle canım benimde değerim yavaş artıyor inşallah sağlıkla tutunacak bebeklerimiz

Kızlar merhaba, herkesin bir an önce sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşmasını diliyorum. Ben de endometriozis nedeniyle 2.kez aşılama tedavisi görüyorum şu an, yine tutmazsa önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayalım diyoruz. Aşılama kadar basit bir süreç olmadığını anlıyorum ama nasıl ilerliyor süreç? yani başlangıçtan transfere 28 gün içinde tamamlanıyor mu yoksa 2 3 ay süren bi süreç mi tüp bebek tedavisi? doktor zamanı gelince konuşuruz diyor, varsayım konuşmak istemiyor ama merak ediyorum. kaç kez hastaneye gitmek gerekecek, neler yaşayacağım, tahminim bile yok.. bilgi vermek isteyen biri çıkarsa çok memnun olurum.

Benimde 25 ağustos da oldu transferim. 4bc orta kalite dendi. Hayırlısı dedik bekliyoruz. Önceki denemelerim hep tuttu ama kaliteleri de iyiydi ona yoruyorum.ilkinde 3. Gün 2 embiryo yapıldı tuttu ama 5. Ayımda rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim.sonrakide tuttu ama gelişmedi ilaçla düşük yaptırıldı. Allahım hayırlısını versin demekten başka bişey gelmiyor elimden. Hepiniz için en hayırlısı en güzeli olsun inşallah

Merhaba hayırlısı olsun ben de bir şey sorucam dün kan verdim E2 129 çıktı yüksek dediler iğneye başlamadılar 50 olması gerekir dediler üzüldüm sizde böyle sorun oluştu mu düşmeden olmaz dediler bir sonraki regle kaldı
Benim e2 141 çıktı. Ama bana zoladex yapılmıştı yumurta baskılama için bu geçici menepoza sokmak gibi bişey demişlerdi. Dondurulmuş transfer yapıldı. Kafam da karıştı şimdi yanlış mı yaptılar

Benım 8 gun 172
10gun 433
Haftaya kese gorme gunu verıldı fakat ıcımde korku var gorulmesse yada dıs gebelık bos gebelık olurmu dıye benden 3ıstenılmedı fakat kasık agrılarım oluyor sızdede varmı agrılar
Cok korkuyorumda

Bu söylediğim zor biliyorum ama pozitif kalmaya çalış belki bebeğine şifa olu

Bu söylediğim zor biliyorum ama pozitif kalmaya çalış belki bebeğine şifa olursun
İnşallah. Dua ederken benide kalbinizden geçirin. Yarın iyi haberler verebileyim inşallah size. Çok yoruldum artık eşimin tarafının sürekli bebekten vurmasindan. Gebeliği öğrendigm ilk an onlara artık verecek cevabım var diye düşündüm. Sevincini bile yaşayamadan.

Back
X