- 20 Nisan 2017
- 3.188
- 7.399
- 158
Ben de merak ettim iyisinizdir umarımDaha doktorum aramadı. Ben sistemden baktım. Ama hiç iyi şeyler söyleyeceğini düşünmüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de merak ettim iyisinizdir umarımDaha doktorum aramadı. Ben sistemden baktım. Ama hiç iyi şeyler söyleyeceğini düşünmüyorum
Yarın tekrar gidicem değerler düşük. Manevi olarak çok kötü durumdayımBen de merak ettim iyisinizdir umarım
Selamlar
Sizi merak ediyorum aklım kaldı valla doktor ne dedi Rabbim sana bağışlasın![]()
Dün aradı degerin geriden geliyor. Yarın tekrar vericem. Ama hiç iyi değilim ruhen. Tek iyi olan şey kanamam yok. Ama kaşık ağrım çok fazlaSelamlar
Sizi merak ediyorum aklım kaldı valla doktor ne dedi Rabbim sana bağışlasın![]()
Hiç iyi değilim sürekli ağlıyorm. Hiçbirsey yapmak içimden gelmiyor.4 gün oldu hamilelik haberini alalı ama onun bile mutluluğu yetti. Rabbım onu bana bağışlasın. Sağlıklı ilerlesin inşllah herşey. Benim için dua edin hepinizin duasına ihtiyacım varBen de merak ettim iyisinizdir umarım
Dualarımız seninle canım benimde değerim yavaş artıyor inşallah sağlıkla tutunacak bebeklerimizHiç iyi değilim sürekli ağlıyorm. Hiçbirsey yapmak içimden gelmiyor.4 gün oldu hamilelik haberini alalı ama onun bile mutluluğu yetti. Rabbım onu bana bağışlasın. Sağlıklı ilerlesin inşllah herşey. Benim için dua edin hepinizin duasına ihtiyacım var
Benimle aynı durumu yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı acaba. Banada umut olsunDualarımız seninle canım benimde değerim yavaş artıyor inşallah sağlıkla tutunacak bebeklerimiz
Bilmediğin cok kisi vardır rabbimden ümit kesilmez dua edeceğizBenimle aynı durumu yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı acaba. Banada umut olsun
Allah razı olsun hepinizdenBilmediğin cok kisi vardır rabbimden ümit kesilmez dua edeceğiz
Gelismelerden haberdar et biziAllah razı olsun hepinizden
Yazicm kesinlikle tek başımayım zaten burası beni öyle rahatlatıyor kiGelismelerden haberdar et bizi
Bu söylediğim zor biliyorum ama pozitif kalmaya çalış belki bebeğine şifa olursunYarın tekrar gidicem değerler düşük. Manevi olarak çok kötü durumdayım
Kasık ağrısı bende de var sol bacağıma kramplar giriyor sankiDün aradı degerin geriden geliyor. Yarın tekrar vericem. Ama hiç iyi değilim ruhen. Tek iyi olan şey kanamam yok. Ama kaşık ağrım çok fazla
Face'de tüp bebek anneleri diye sayfa var çok bilgiler bir sor istersenBenimle aynı durumu yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı acaba. Banada umut olsun
Benim e2 141 çıktı. Ama bana zoladex yapılmıştı yumurta baskılama için bu geçici menepoza sokmak gibi bişey demişlerdi. Dondurulmuş transfer yapıldı. Kafam da karıştı şimdi yanlış mı yaptılarMerhaba hayırlısı olsun ben de bir şey sorucam dün kan verdim E2 129 çıktı yüksek dediler iğneye başlamadılar 50 olması gerekir dediler üzüldüm sizde böyle sorun oluştu mu düşmeden olmaz dediler bir sonraki regle kaldı
Kan degerlerın nasıl cıktıBende 15inde transfer oldum kanda netlesti pozitifim siz test yapmadınız mı
8. Gün 154Kan degerlerın nasıl cıktı
Gozunuz aydın![]()
Bu söylediğim zor biliyorum ama pozitif kalmaya çalış belki bebeğine şifa olu
İnşallah. Dua ederken benide kalbinizden geçirin. Yarın iyi haberler verebileyim inşallah size. Çok yoruldum artık eşimin tarafının sürekli bebekten vurmasindan. Gebeliği öğrendigm ilk an onlara artık verecek cevabım var diye düşündüm. Sevincini bile yaşayamadan.Bu söylediğim zor biliyorum ama pozitif kalmaya çalış belki bebeğine şifa olursun