• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Benim 3 tane toplandı biraz kötü geldi umarım embriyo olur hayırlısı diyorum ama ben havuz yapıyorum zaten

Yumurtalarınız ilaca kaç günde tepki verdi arkadaşlar
Ben 4 gün kullanıp bugün gittim doktor pek buyumemisler tepki yok dedi
Boyutlarıni 8 -10 arasında saydı
Benim transfer öncesi doğal olarak ilerliyor yumurtalarım ve şu anda solda ve sağda en büyüğü 14mm olan yumurtalarım var. Tahlil verdim estradiol, progesteron ve lh sonuçlar daha çıkmamış. Sonuçlar çıkınca haber verecekler ne yapmam gerektiğini.

Benim transfer öncesi doğal olarak ilerliyor yumurtalarım ve şu anda solda ve sağda en büyüğü 14mm olan yumurtalarım var. Tahlil verdim estradiol, progesteron ve lh sonuçlar daha çıkmamış. Sonuçlar çıkınca haber verecekler ne yapmam gerektiğini.
Maşallah, sonuçlar da iyi gelir inşallah

Kızlar ilk 2 gün kaşık ağrısı olup sonradan kasık ağrıları geçip pozitif alanlar var mı aranızda

Merhaba bende 16 agustos regl oldum... pazartesi de yok diye salı muayaen oldum...Eylül biri muayene olucam...9 Eylül transfer dedi...yumurtlama zamanında olmuyormuydu ...biraz geç gibi geldi Dr sordum...ipler bizim elimizde sıkıntı yok dedi...inşallah Dr yoğunluğu kafa bulanıklığı tedavimi yanıltmaz...sizde transfer hangi gün olmustu

Ben sadece coraspin ve folik asit kullanıyorum. Başka bir ilaç kullanmadım hiç ama estradiol yüksek çıkmış değil mi?
İlaçtan kastım igne tedavisi yumurta geliştirme için
Estradiol hakkında bilgim yok malesef bilen biri yorumlarsa daha iyi olur
Ya da chat GBT ye yaz

Kızlar malesefe negatif sonuç aldım doktorum hiç ara vermeden devam edicez dedi önce rahme çizik atılcakmış sonrada taze transfer yapılcakmış bu sefer öyle denencekmiş taze transfer olup sonuç alan var mı yada bi yakınınız

Ben yanlış anladım sanırım. Şuan hangi aşamadasin pekii ☺️
Yumurta toplama yapıldı ve iyileştikten sonra sol tüpte sıvı birikmesi yüzünden ameliyat oldum. Onun üzerinden ikinci adet dönemi geçti şimdi de transfer öncesi doğal olarak ilerleme bekliyor doktorum. Yani ostrojen hormonu vücutta kendiliğinden transfer için hazırlansın diye. Kaç gündür sürekli olarak kan tahlili veriyorum. Estradiol, progesteron, lh sonuçlarına göre tedavi uygulayıp uygulamayacağı belli olacak. Dün iki tane yumurtam 14mmdi. Bakalım kan sonuçları için ne diyecekler. Aramalarını bekliyorum.

Yumurta toplama yapıldı ve iyileştikten sonra sol tüpte sıvı birikmesi yüzünden ameliyat oldum. Onun üzerinden ikinci adet dönemi geçti şimdi de transfer öncesi doğal olarak ilerleme bekliyor doktorum. Yani ostrojen hormonu vücutta kendiliğinden transfer için hazırlansın diye. Kaç gündür sürekli olarak kan tahlili veriyorum. Estradiol, progesteron, lh sonuçlarına göre tedavi uygulayıp uygulamayacağı belli olacak. Dün iki tane yumurtam 14mmdi. Bakalım kan sonuçları için ne diyecekler. Aramalarını bekliyorum.
Anladım şimdi. İnşallah her şey yolunda gider dua edelim ☺️🥰

Back
X