Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olursam transferim olacak :)Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım
Bnde transfer oldum 6. Gunumdeyım test sonuc gunumu beklıyorum inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız Allahın izniyleAğustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım
Ben de 11 inde transfer oldum. 3. Gun embriyo 2 tane. Sizin kacinci gun embriyo.Selam. Ben de bu ay tedaviye başladım. 11 inde transfer oldum.
Ben de 11 inde transfer oldum. 3. Gun embriyo 2 tane. Sizin kacinci gun embriyo.
İnsallan hepimiz pozitif sonuclar aliriz![]()
Sizin taze transfer mi dondurulmuş mu? Kullandığınız ilaçlar çok mu acabaBen de 11 inde transfer oldum. 3. Gun embriyo 2 tane. Sizin kacinci gun embriyo.
Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım
Sizin taze transfer mi dondurulmuş mu? Kullandığınız ilaçlar çok mu acaba
Bende 12sinde transfer oldum 3 olumsuz aşılama sonrası bu ilk tüp bebek denememiz. Tek embriyom vardı ve oda transfer edildi başkada olmadı.Ben de 11 inde transfer oldum. 3. Gun embriyo 2 tane. Sizin kacinci gun embriyo.
Dondurulmuş embriyo. Her sey guzel gitti aslinda genelde bir problemimiz yoktu. Ufak tefek sıkıntilar vardi ama normal gebelige engel degildi hatta bir kere gebe kaldim ama kalp atisi duyulmadi kurtaj oldum. Ben de yas geciyor diye tup bebege basladim. 24 yumurta toplandi fakat kalitesizmiş. Sorunda buymuş yani. 5.gune ulasan bir tane var oda kalitesiz diye transfer yapmadi doktorum en iyisi 3. Gun donduruduklarimizi yapalim dedi. Su an ilac progestan fitil sabah aksam 2. Esreofel mi ne çarkli bi ilac. Yine hormon icin gobege yapistirilan bant. Kan sulandirici igne. Progestan ignesi ve prednol hap. Bir de folik takviye ilac.Sizin taze transfer mi dondurulmuş mu? Kullandığınız ilaçlar çok mu acaba