• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Merhabalar benim de perşembe günü transfer tarihim belli olacak ve Rahim kontrolü yapılacak inşallah transferi çok geçmeden yaparlar. Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.

Bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım pazartesi günü çok heyecanlıyım. Doğal siklus ile olacak bu sefer. İlki maalesef negatifti

Selam kızlar bende adetimi bekliyorum 19 gibi olcam sanırım dondurulmuş transfer olacağım . Herkese şimdiden kolaylıklar :)

Kızlar selamlar benim de reglin 2. günü solda 6-7 yumurta, sağda 6-7 büyük 6-7 de küçük yumurta vardı 10 üzeri deyip multifolikül dedi doktorum. 9 undan beri gonal f 150 - meriofert 150 kullanıyorum yarın ilk kontrolüm. Sizce kaç yumurta toplamaya gider * bir de 14 ü kontrolden sonra genelde...

Kızlar selamlar benim de reglin 2. günü solda 6-7 yumurta, sağda 6-7 büyük 6-7 de küçük yumurta vardı 10 üzeri deyip multifolikül dedi doktorum. 9 undan beri gonal f 150 - meriofert 150 kullanıyorum yarın ilk kontrolüm. Sizce kaç yumurta toplamaya gider * bir de 14 ü kontrolden sonra genelde kaçıncı gün kontrole çağırırlar ayın kaçı gibi seyahatim var da planlama değiştricem

Ben de 11 inde transfer oldum. 3. Gun embriyo 2 tane. Sizin kacinci gun embriyo.
İnsallan hepimiz pozitif sonuclar aliriz 🙏
🙏 inşallah. Bu benim 5. transferim başka da embriyom kalmadı zaten :( hep tek tek koyuluyordu bu sefer 2 âdet dondurulmuş embriyo transfer edildi. 5. Gün embriyoları.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım
Sizin taze transfer mi dondurulmuş mu? Kullandığınız ilaçlar çok mu acaba

Ben de 11 inde transfer oldum. 3. Gun embriyo 2 tane. Sizin kacinci gun embriyo.
İnsallan hepimiz pozitif sonuclar aliriz 🙏
Bende 12sinde transfer oldum 3 olumsuz aşılama sonrası bu ilk tüp bebek denememiz. Tek embriyom vardı ve oda transfer edildi başkada olmadı.

Sizin taze transfer mi dondurulmuş mu? Kullandığınız ilaçlar çok mu acaba
Dondurulmuş embriyo. Her sey guzel gitti aslinda genelde bir problemimiz yoktu. Ufak tefek sıkıntilar vardi ama normal gebelige engel degildi hatta bir kere gebe kaldim ama kalp atisi duyulmadi kurtaj oldum. Ben de yas geciyor diye tup bebege basladim. 24 yumurta toplandi fakat kalitesizmiş. Sorunda buymuş yani. 5.gune ulasan bir tane var oda kalitesiz diye transfer yapmadi doktorum en iyisi 3. Gun donduruduklarimizi yapalim dedi. Su an ilac progestan fitil sabah aksam 2. Esreofel mi ne çarkli bi ilac. Yine hormon icin gobege yapistirilan bant. Kan sulandirici igne. Progestan ignesi ve prednol hap. Bir de folik takviye ilac.
Allah emeklerimizi boşa cikarmasin.🙏🙏

Back
X