Canım çok silik birşey var ordaKızlar sabah ilk ıdrarla yaptım 3 gündür tekrarlıyorum bisey yok. Bugun transferle birlikte 8. Günüm. Çok silik mi gözlerim mi beni yanıltıyor. Sizde nasıldı
neden kan vermiyorsun en garantisi o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok silik birşey var ordaKızlar sabah ilk ıdrarla yaptım 3 gündür tekrarlıyorum bisey yok. Bugun transferle birlikte 8. Günüm. Çok silik mi gözlerim mi beni yanıltıyor. Sizde nasıldı
Merhaba hayırlısı olsun ben de bir şey sorucam dün kan verdim E2 129 çıktı yüksek dediler iğneye başlamadılar 50 olması gerekir dediler üzüldüm sizde böyle sorun oluştu mu düşmeden olmaz dediler bir sonraki regle kaldıCuma günü başladım bugün 4. İğneyi yaptım kendime![]()
3 olumsuz aşılama geçirdik bu ilk tüp bebek denememiz. Korkuyorum açıkçası negatifi görmekten. Eşim yanımda değil çok istiyorum o geldiği zaman bebek müjdesini vermeyeCanım çok silik birşey var orda
neden kan vermiyorsun en garantisi o
E2 67 geldi benim deMerhaba hayırlısı olsun ben de bir şey sorucam dün kan verdim E2 129 çıktı yüksek dediler iğneye başlamadılar 50 olması gerekir dediler üzüldüm sizde böyle sorun oluştu mu düşmeden olmaz dediler bir sonraki regle kaldı
Teşekkür ederim sağolunE2 67 geldi benim de
Bişey soylenmedi direkt başladım. Uzulmeyin tedaviye yanlış zamanda başlayıp kötü sonuç almak daha çok uzerdi. Her şey hayırla sonuclanir inşallah
11 agustos 5.gun transferim oldum bakalım sağlıcakla beklıyorum güzel haberlerıAğustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım
Evet var ben sana dedim olmasa senelerdir gebelik testi yapan ben kuruma çizgi falan dahi çıkmıyordu test bozuk değilse hadi gözün aydın çok net görüyorum silik çizgiyiKızlar sabah ilk ıdrarla yaptım 3 gündür tekrarlıyorum bisey yok. Bugun transferle birlikte 8. Günüm. Çok silik mi gözlerim mi beni yanıltıyor. Sizde nasıldı
Test yaptınız mı7ağustos (dün) transfer oldum beklemedeyim. Herkese güzel sonuçlar inşallah![]()
Test yaptınız mı7ağustos (dün) transfer oldum beklemedeyim. Herkese güzel sonuçlar inşallah![]()
Bende ilk denememde cok korkmustum ama hic bu idrar testini yapamadım 8. Gün aile hekimine kan verdim hatta o da cok düşük çıkmıştı ama sonra hızla arttı değerim gününe bekle kan ver istersen3 olumsuz aşılama geçirdik bu ilk tüp bebek denememiz. Korkuyorum açıkçası negatifi görmekten. Eşim yanımda değil çok istiyorum o geldiği zaman bebek müjdesini vermeye
Bu belirtiler cok normal adet donemindeki agrilarimiz ya da ilacların yan etkileri korkmayınKızlar ağustosun 11 de transfer oldum iki tane 3. Gün embiriyosu transferimin 3 4 gününden itibaren inanılmaz geçmeyen bel ağrısı ve adetken ki gbi aşırı sıklıkla kasık ağrılarım bacak çekilmelerim var yaşayan var mı ben morali bozdum tutmadı adet ağrısı çekiyorum ilaçlardan olamadığım içinde vücut spazım yaşıyor die ama sonra bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmış
Bugün kan testi verecem dua edin benim için. İnşallah hayırlı haberler vermek nasıp olur burdaEvet var ben sana dedim olmasa senelerdir gebelik testi yapan ben kuruma çizgi falan dahi çıkmıyordu test bozuk değilse hadi gözün aydın çok net görüyorum silik çizgiyi
Test gününde eşim şehir dışında olacak. Bugün verip supriz yapmak istiyorum Allah nasip kısmet ederse inşallah. 8.gunde beta kaç oluyor acabaBende ilk denememde cok korkmustum ama hic bu idrar testini yapamadım 8. Gün aile hekimine kan verdim hatta o da cok düşük çıkmıştı ama sonra hızla arttı değerim gününe bekle kan ver istersen
Peşembe test günüm heycandan gebericem böyle ağrılar olunca korku endişe oluyor çok yazı okudum normal die ama insan kendine hakim olamıyorBu belirtiler cok normal adet donemindeki agrilarimiz ya da ilacların yan etkileri korkmayın
Test verdin mi canımTest gününde eşim şehir dışında olacak. Bugün verip supriz yapmak istiyorum Allah nasip kısmet ederse inşallah. 8.gunde beta kaç oluyor acaba
Benim de perşembe 11 agustosta oldum 5. Gün embrıyoları. Endişe korku panik hepsi var. Hiç bir belirtim de yok. Önceki transferlerde belirtilerim olmustu ama olmadı. İlaçlara bagliyorum artık. Gunde 3 iğne 20 ilaç nerdeyse.Peşembe test günüm heycandan gebericem böyle ağrılar olunca korku endişe oluyor çok yazı okudum normal die ama insan kendine hakim olamıyor
Merhabalar Alper bey di sanırım sizin doktorunuz ne yaptınız nasıl ilerleyecek surecinizKızlar selamlar benim de reglin 2. günü solda 6-7 yumurta, sağda 6-7 büyük 6-7 de küçük yumurta vardı 10 üzeri deyip multifolikül dedi doktorum. 9 undan beri gonal f 150 - meriofert 150 kullanıyorum yarın ilk kontrolüm. Sizce kaç yumurta toplamaya gider * bir de 14 ü kontrolden sonra genelde...
Benim 8. Gün 35 ti en az 20 olmalıTest gününde eşim şehir dışında olacak. Bugün verip supriz yapmak istiyorum Allah nasip kısmet ederse inşallah. 8.gunde beta kaç oluyor acaba