- 1 Nisan 2019
- 635
- 257
- 103
Sen bizim gönlümüzde bir annesin şu an olacak inşallahTeşekkür ederim evet takip edicem doktor bu değerle hamilesin diyemem pazar sabahı tekrar kan verirsin dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bizim gönlümüzde bir annesin şu an olacak inşallahTeşekkür ederim evet takip edicem doktor bu değerle hamilesin diyemem pazar sabahı tekrar kan verirsin dedi
Yarın kan ver varsa çıkar Allah'ın izniyleBen daha test yapmadım yarın kan vermeyi düşünüyorum bugün transferimin 7. Günü
Sen bizim gönlümüzde bir annesin şu an olacak inşallah
Maşallah canım benim de 3.gün embriyosu test günüm 27 ağustos sen erken mi verdinAmin inşallah 14 Ağustos'ta transfer oldum 3 gün embriyosu
Valla ben yarından itibaren çıkar diye düşünüyordum ama 9. Günde bile negatif çıktıysa keza senin 6 demekki pozitifi görmeye daha var bu arada ben ilkinde 4. Gün gördüm pozitifiDaha çok erkenbenim 6.günüm benimde negatif çıktı ama daha çok erken bence bebişlerimiz tutunuyodur inşallah ❤
Transfer günü hariç 8 gün verdimMaşallah canım benim de 3.gün embriyosu test günüm 27 ağustos sen erken mi verdin
Amin inşallah canımAmin.. çok teşekkürederim. hepimize inşallah nasip olsun
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Artarak katlansın inşallah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim.Kızlar Allah'ın izniyle bir güzel haberde benden test sonucum biraz düşük ama 3. Gün embriyosu olduğu için olabilir diye düşünüyorum 8. Gün değer 18.10![]()
Aminn inşHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Artarak katlansın inşallah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim.
Ben pek umutlu değilim erken veremem heralde negatif görmekten korkuyorumTransfer günü hariç 8 gün verdim
Sızle test gunumuz aynı gun5. Gün embriyosu taze transfer oldum test için 24 Ağustos denildi ama pazara denk geldiği için muhtemelen pazartesi sabah gidip kan vericem Allah’ın izniyle
Ama varsa büyük mutluluk pazar gününden sonra aklım rahat edecek pazartesi günü işe rahat rahat gidicemBen pek umutlu değilim erken veremem heralde negatif görmekten korkuyorum
8. Gün sabah 18 az mı degerimBenim 8. Gün 35 ti en az 20 olmalı
Yoo az değil artar daha gec tutunuyor olabilir dua edin bol bol8. Gün sabah 18 az mı degerim
Yarın okuycm Allah'tan bisey olmazsa teşekkür ederimHadi bakalım inşallah bebegin sıkı sıkı tutunsun sana mübarek cuma günü bugün meryem süresini oku canım
Amin inşallahİnş. Hepimizin herkesin yüzü gülsün. Bebeklerimiz tutunsun bize![]()
Benim de doğal transfer olacak canım benim. Coraspin ve folik asit haricinde hiçbir ilaç kullanmadım ben bakalım hayırlısı. Ama benim transfer tarihim bugün belli olacak. Rabbim herkese pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah bize de...İyi akşamlar kızlar pozitifi alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. S Siyahhhinci sen ne aşamadasın senin de ikinci çocuktu sanırım .forumu takip edemedim . 28 ağustosta transfer olacağım sanırım ben de . 5. Denememde ilk defa doğal transfer deniyoruz . Aranızda doğal transfer olan var mı ?
İnşallah vardır canım bütün bekleyenlere hepimize dua ediyorumAma varsa büyük mutluluk pazar gününden sonra aklım rahat edecek pazartesi günü işe rahat rahat gidicem
Ne güzell Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsinSızle test gunumuz aynı gun