Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Gün 86 çıkmıştı. 14. Gün 150 çıktı yolunda gitmeyen bir şeyler var belliKızlar bugün kan verdim 14. Gün 150 çıktı. Moralim aşırı bozuk
Neden moralin aşırı bozuk değerin gayet iyi benim de 12. Gün 191 sizinde gayet normalKızlar bugün kan verdim 14. Gün 150 çıktı. Moralim aşırı bozuk
Merhaba siz kaç defa hastaneye gittiniz acaba?Şişli Memorialdayim siz nereye gidiyorsunuz
Değer hakkında ben de bişey bilmiyorum iyidir inşallah sizin de benim de![]()
Aaa şimdi anladım % 60 dan az artmış doktorunuz ne dedi10. Gün 86 çıkmıştı. 14. Gün 150 çıktı yolunda gitmeyen bir şeyler var belli
Daha doktorum aramadı. Ben sistemden baktım. Ama hiç iyi şeyler söyleyeceğini düşünmüyorumAaa şimdi anladım % 60 dan az artmış doktorunuz ne dedi
Güzel düşün güzel olsunDaha doktorum aramadı. Ben sistemden baktım. Ama hiç iyi şeyler söyleyeceğini düşünmüyorum
5 6 defa gittimMerhaba siz kaç defa hastaneye gittiniz acaba?
Sizin histeroskopik yapıldı mı ya da hangi aşamada yapılacak acaba?
Hayırlı haberler alalım hep birlikte inşaAllah. Peki opu ile transfer arası kaç gün sürecek de iyileşeceğiz acaba?5 6 defa gittim
Histereskopiyi opu ile beraber yapacaklar diye biliyordum ama dün doktorum enfeksiyon riski doğmasın. Opudan sonraki adet döneminde yapalım dedi
Ben de şişli Memorialda Yücel hocaya gidiyorum. Kişinin durumuna göre karar veriyorlar sanırım. Yücel hoca dedi ki yumurta toplamadan histereskopi yaparsak yumurta geliştirme için hormon tedavisi yaptığımızda tekrar polip çıkabilir. Bu yüzden önce yumurta geliştirip toplayalım. DonduralimHayırlı haberler alalım hep birlikte inşaAllah. Peki opu ile transfer arası kaç gün sürecek de iyileşeceğiz acaba?
Bana başka doktor önce histereskopi sonra tüp bebek demişti ama amh düşük olunca yücel hoca beklemeden başlayıp ara işlemde olacak dedi. Hergüm buraları okumaktan sanırım kafayı yiyeceğim :)
Peki o arada yumurtayı kısa süre donduracakları için ektra ücret çıktı mıBen de şişli Memorialda Yücel hocaya gidiyorum. Kişinin durumuna göre karar veriyorlar sanırım. Yücel hoca dedi ki yumurta toplamadan histereskopi yaparsak yumurta geliştirme için hormon tedavisi yaptığımızda tekrar polip çıkabilir. Bu yüzden önce yumurta geliştirip toplayalım. Donduralim
Adet dönemini bekleyip adetten hemen sonra rahim duvarı inceyken histereskopi yapıp.polipleri alalım dedi
Bu fikir bana mantikli geldi ve şuan bu şekilde ilerliyorum
Onu ben de merak ediyorum ama henüz öğrenemedimPeki o arada yumurtayı kısa süre donduracakları için ektra ücret çıktı mı
Tek korkum doktorların bazen değişiyor olması yorumları okuyorum, o yüzden bülent tıraşa da bu hafta randevu alsam mı diye düşünüyorum gerçekten bu süreçte kafa karışıklığı o ladar yordu ki ama Yücel hoca çok içime sindi aslındaOnu ben de merak ediyorum ama henüz öğrenemedim
Evet ben de yaşadım o durumu. Yücel bey izindeydi yumurta geliştirme döneminde sevinç hanım takip etti. Ama yaptığı tek şey yumurtaları ölçüp not almaktı. İlaç dozu hep kurul kararindan sonra mesaj olarak geldiTek korkum doktorların bazen değişiyor olması yorumları okuyorum, o yüzden bülent tıraşa da bu hafta randevu alsam mı diye düşünüyorum gerçekten bu süreçte kafa karışıklığı o ladar yordu ki ama Yücel hoca çok içime sindi aslında
Çok sevindim sizin adınıza en kısa sürede güzel haber almanız dileğiyle.Evet ben de yaşadım o durumu. Yücel bey izindeydi yumurta geliştirme döneminde sevinç hanım takip etti. Ama yaptığı tek şey yumurtaları ölçüp not almaktı. İlaç dozu hep kurul kararindan sonra mesaj olarak geldi
Transfer sürecinde yine Yücel bey var çok şükür
Hepimiz insallahhhhÇok sevindim sizin adınıza en kısa sürede güzel haber almanız dileğiyle.
merhaba ben de şişli memorialdeyim rahim dinlendirme sürecinde benden emriyo dondurma için ek ücret istemedilerPeki o arada yumurtayı kısa süre donduracakları için ektra ücret çıktı mı
Merhaba ben de cuma günü doğal siklusla transfer olacağım . Sadece folik asit kullanıyorum ben de. Sürece adapte olamadım ilaç iğne kullanmayınca . Sizin bakılıyor mu kan değerlerinizeSelam kızlar benimde cuma kontrolüm var dondurulmuş embriyo transferi olacak net tarih o zaman belli olacak. Doktorum doğal siklusla yapalım dedi şuan yeni adetim bitti sadece folic acid verdi. Aranızda doğal transfer yapan var mı
Teşekkür ederim bilgi içinmerhaba ben de şişli memorialdeyim rahim dinlendirme sürecinde benden emriyo dondurma için ek ücret istemediler
Sizi merak ediyorum aklım kaldı valla doktor ne dedi Rabbim sana bağışlasınDaha doktorum aramadı. Ben sistemden baktım. Ama hiç iyi şeyler söyleyeceğini düşünmüyorum