• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Benım 8 gun 172
10gun 433
Haftaya kese gorme gunu verıldı fakat ıcımde korku var gorulmesse yada dıs gebelık bos gebelık olurmu dıye benden 3ıstenılmedı fakat kasık agrılarım oluyor sızdede varmı agrılar
Cok korkuyorumda
Kese için gittiniz mi acaba? Nasilsiniz?

Merhaba ben de cuma günü doğal siklusla transfer olacağım . Sadece folik asit kullanıyorum ben de. Sürece adapte olamadım ilaç iğne kullanmayınca . Sizin bakılıyor mu kan değerlerinize
Merhabalar kusura bakmayın çok geç gördüm mesajınızı. Yumurtlamaya yakın kan istedi muayene sonrası 7 eylüle transfer kararı verildi çok heyecanlıyımmm. Sizin durum nedir oldunuz mu transfer?

Kızlar şişlş memorialda opu işlemini sadece iki doktor yapıyor dediler melih bey ve gülseren hanım dogru mudur
Benimkini Melih bey yapmıştı kendisi çok iyi doktor. Opu dan korkmayın kesinlikle benim ağrı eşiğim çok düşğk olmasına rağmen ve stresli biri iyi geçmişti. Bence tüp bebek aşamasında en kolay opu bana göre. İğneler kısmı daha zordu

Benimkini Melih bey yapmıştı kendisi çok iyi doktor. Opu dan korkmayın kesinlikle benim ağrı eşiğim çok düşğk olmasına rağmen ve stresli biri iyi geçmişti. Bence tüp bebek aşamasında en kolay opu bana göre. İğneler kısmı daha zordu
Maalesef bende kolay sanıyordum ama ohss oldum :( melih hoca çok çok iyiydi gerçekten beni eve göndermedi iç kanama riskinden hastanede kaldım iki gün ama benim gibi bir durumla iki yıldır karşılaşmamış hiç benimki biraz şansa denk geldi

Merhabalar kusura bakmayın çok geç gördüm mesajınızı. Yumurtlamaya yakın kan istedi muayene sonrası 7 eylüle transfer kararı verildi çok heyecanlıyımmm. Sizin durum nedir oldunuz mu transfer?
29 unda transfer oldum ben .ama hala hiç transfer olmamış gibiyim ilaçsız olunca benimseyemedim bünyem alışkın değil😄 28 inde hayatım nasılsa o şekilde devam ediyorum 😀 hiç oturamıyorum eşim in ayağı kırıldı , bir çocuğum var yine tedaviyle olan . Koşturma ile geçiyor unutuyorum kendimi . Pozitif olursa sonuç hakikaten mucize olacak

Maalesef bende kolay sanıyordum ama ohss oldum :( melih hoca çok çok iyiydi gerçekten beni eve göndermedi iç kanama riskinden hastanede kaldım iki gün ama benim gibi bir durumla iki yıldır karşılaşmamış hiç benimki biraz şansa denk geldi
Çok geçmiş olsun maalesef yolumuz zor ve tümsekli biraz bende transfer olacaktım 4 ay önce iptal oldu değerlerimden dolayı şimdi hazırlanıyorum transfere

29 unda transfer oldum ben .ama hala hiç transfer olmamış gibiyim ilaçsız olunca benimseyemedim bünyem alışkın değil😄 28 inde hayatım nasılsa o şekilde devam ediyorum 😀 hiç oturamıyorum eşim in ayağı kırıldı , bir çocuğum var yine tedaviyle olan . Koşturma ile geçiyor unutuyorum kendimi . Pozitif olursa sonuç hakikaten mucize olacak
Hadi hayırlı sonuçlar inşallah

Kızlar pozitif olanlar hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın bu süreçte yaptırmış olduğunuz etkisinig ördüğünüz şeyler var mı bizler için de fikir olur

Kızlar pozitif olanlar hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın bu süreçte yaptırmış olduğunuz etkisinig ördüğünüz şeyler var mı bizler için de fikir olur
Ben Emriyoglue yaptırdım önce Allah'ın takdiri sonra etkisi var diye düşünüyorum bide ilk transfer de hep yattım tek lavaboya kalktım ama bu sefer hep dolaştım sadece itmeli çekmeli iş yapmadım ev supurmedim ama sürekli yürüdüm

Back
X