Pazartesi gittim aşılama için canım muhtemelen haftaya cuma olacak aşılamam . Sen aşılama oldun sanırım ne durumdasın inşallah tutmuşturAgustos ayında aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan varmı
Aşılama oldum 5 Gün oldu bekliyorum hiçbir belirti yok inşallah tutmuştur 10 gün sonra test yapcamPazartesi gittim aşılama için canım muhtemelen haftaya cuma olacak aşılamam . Sen aşılama oldun sanırım ne durumdasın inşallah tutmuştur
İlaç kullanıyor musun canım klomen veya gonal f aşılama öncesi yumurta geliştirmek için? Bende Pazartesi gittim bugün iğne kullanmaya başlayacağım da o yüzden soruyorumPazartesi gittim aşılama için canım muhtemelen haftaya cuma olacak aşılamam . Sen aşılama oldun sanırım ne durumdasın inşallah tutmuştur
Evet klomen verdi.eğer tutmazsa bir dahaki ay gonalf vereceğim dedi. Sizde bir sıkıntı var mı canım bizim sebebsiz diyorlarİlaç kullanıyor musun canım klomen veya gonal f aşılama öncesi yumurta geliştirmek için? Bende Pazartesi gittim bugün iğne kullanmaya başlayacağım da o yüzden soruyorum
Bir hafta sonra yap canım aşılama olunca 12. Günde belli oluyor. İğneninde 14.günü olmuş oluyor zatenAşılama oldum 5 Gün oldu bekliyorum hiçbir belirti yok inşallah tutmuştur 10 gün sonra test yapcam
Heycanla bekliyorum inşallah tutmuşturBir hafta sonra yap canım aşılama olunca 12. Günde belli oluyor. İğneninde 14.günü olmuş oluyor zaten
Siz özel hastaneye mi gidiyorsunuz ilk aşılamanızmıBir hafta sonra yap canım aşılama olunca 12. Günde belli oluyor. İğneninde 14.günü olmuş oluyor zaten
Evet canım bende pcos var maalesefEvet klomen verdi.eğer tutmazsa bir dahaki ay gonalf vereceğim dedi. Sizde bir sıkıntı var mı canım bizim sebebsiz diyorlar
Evet ilk aşılamam araştırma hastanesine gdiyorum. Doktorum prof İnşallah tutar ya hepimizinkiSiz özel hastaneye mi gidiyorsunuz ilk aşılamanızmı
Ya benim klomenle bile çok büyüyordu kaç defa çatlatma iğnesi oldum. Adetim günü güne oluyorum doktor hiç bşeyin yok diyor eşime de aynı şekilde herşeyi normal. Rabbim ol demeden olmuyor işte.Evet canım bende pcos var maalesefve klomen ile çatlayacak boyuta bile gelmedi o yüzden gonal f ye başladık bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım (büyürse tabi tümörler)aslında geçen ay yaptıracaktım ama düsük doz gonal f ile yine büyümedi yumurta
İnşallah Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınEvet ilk aşılamam araştırma hastanesine gdiyorum. Doktorum prof İnşallah tutar ya hepimizinki
Klomenle kaç yumurtanız büyüdü bende klomen kullandımEvet klomen verdi.eğer tutmazsa bir dahaki ay gonalf vereceğim dedi. Sizde bir sıkıntı var mı canım bizim sebebsiz diyorlar
Doktorların senin çocuğun olmaz dediği kaç kişinin kendiliğinden hamile kaldığını okudum ben burada . Rabbim isterse herşey olur biz naçizane çabalıyoruz kucağımızı boş bırakmasın Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahYa benim klomenle bile çok büyüyordu kaç defa çatlatma iğnesi oldum. Adetim günü güne oluyorum doktor hiç bşeyin yok diyor eşime de aynı şekilde herşeyi normal. Rabbim ol demeden olmuyor işte.
Canım daha üçüncü günüm. Salı günü çagırdı gidicem .senin kaç yumurtan olmuştu kaç mm diKlomenle kaç yumurtanız büyüdü bende klomen kullandım
Adet bitince tabi ki canımMerhaba; bende klomene basladim ama doktor günaşırı iliski onerdi adetimin 2. Gunu bugun . Adetliyken mi iliskiye girecegim anlamadim. Adet bitince mi gunasiri iliski . Klomeni gunde 1 kere 5 gun kullancam
5 taneydi galiba ama küçüktü 1 tanesi 21mm olmuştu boyutlarını ultrasonla bakarken saydı doktorumCanım daha üçüncü günüm. Salı günü çagırdı gidicem .senin kaç yumurtan olmuştu kaç mm di
Bana öyle birşey dememişti adetliyken zaten ilişkiye girmesi tehlikeli die biliyorum enfeksiyon olmasından dolayı banada klomen verdi 5 gün kullandım günde 1 tane kullandım aşılamadan sonra gün aşırı ilişki dediMerhaba; bende klomene basladim ama doktor günaşırı iliski onerdi adetimin 2. Gunu bugun . Adetliyken mi iliskiye girecegim anlamadim. Adet bitince mi gunasiri iliski . Klomeni gunde 1 kere 5 gun kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?