Aşılama Agustos ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktorun öyle demesine bakma canım kuzenimede dedi hamile kaldı ama Rabbim istesin yeterki ol desin herşey onun elinde zamanı var demekki ümidini yitirme Hz. Meryem'in eline erkek eli değmediği halde hamile oluyor herşey Allah'ın elinde saglıklı olanların hiçbir sıkıntısı olmayanlarında olmuyor bazen zamanı var demekki Rabbim en hayırlı zamanı bilir

Canım bana çok şükür öyle bisey demedi ama demek istediğim doktorların öyle dediği kişilerin bile hamile kaldığını gördük bu platformda Rabbim ol desin olmayacak şey yok herseyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında insallah

Amin inşallah canım benim kuzenime demişti öyle ama kaldı hamile tedavisiz kendiliğinden oldu evlendi 2 3 ay sonra hamile kaldı

Agutosun 19 ilaca başladım 5 gün klomen kullandım 23 agustosta ilacım bitti 26 agustosta çatlatma iğnesi vuruldum 28 agustosta aşılama oldu

Aaa çok iyi bende 12. Günü olsun istiyorum bana uygun oluyor o gün çalıştığım icin .. o zaman bir hafta falan kullandınız ilacı
Agutosun 19 ilaca başladım 5 gün klomen kullandım 23 agustosta ilacım bitti 26 agustosta çatlatma iğnesi vuruldum 28 agustosta aşılama oldu

Ne güzel hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah benimde 1 tane yumurtam büyüdü ilk aşılamam 8. Günü aşılamamın belirtiniz oldumu sizin
Fazla belirti olması asilamo
Ne güzel hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah benimde 1 tane yumurtam büyüdü ilk aşılamam 8. Günü aşılamamın belirtiniz oldumu sizin
sadece aşılamadan 5 6 gün sonra göğüs de hassasiyet oldu adet geçtikten sonrada ara ara karında ağrı oldu

Kızlar Merhaba, benim de 2. aşılamamın 9.günü. Göğüslerimde hassasiyet var ama 2. veya 3. günden beri. Duphaston verdi günde 3 kere. Acaba onun etkisi mı diyorum. Kullanıp aynı belirtileri yaşayanvar mı?

Benim gögüslerimde falanda Bi agrı yok 8. Günüm inşallah tutmuştur aşılama benim için dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun ben 2 sene boyunca hiç bi ilaçtan sonuç alammistm neyin ise yaradığı belli olmuyo canik bende sadece yumurtlama sorunu vardı eşimde hacim problemi dışında sorun yoktu sadece 1 hafta keçi boynuzu pekmezi icirdim sonuçlar 3 latina cıktı dahada iyi oldu çatlama iğnesi vurulacagim zaman havuç yedim bu şekilde oldu :))

Bizimde 3 yıldır olmuyor bekliyoruz bir kere yumurta büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi kullandık normal yolla denedik olmadı buda ilk aşılamamı eşime vitamin vermişti doktor onları kullandı keçi boynuzu pekmezi fındık badem ceviz bal karışımı yaptık o şekilde yedi 3 yıldır birşeyler yapıyoruz ama İnşallah Rabbim nasip eder bizede

Ben o kadar doğal şeyler denedim hepsi zamn kaybı canım doktorundan başka bisey kullanma bazen dahada kötü olabiliyo inşallah aşılamam tutar ben 15 inde aşılama oldum 26 sında kanda ve idrarda cıktı kan verebilirsin 10 gün geçince

Yarın 9. Gün oluyor sabırsızlıkla bekliyorum 10 günü geçsin vercem kan gidip yıkandıktan sonra eşinizin sperm sayısı kaçtı bide çatlatma iğnesinden 36 saat sonramı aşılama yapıldı sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…