Doktorun öyle demesine bakma canım kuzenimede dedi hamile kaldı ama Rabbim istesin yeterki ol desin herşey onun elinde zamanı var demekki ümidini yitirme Hz. Meryem'in eline erkek eli değmediği halde hamile oluyor herşey Allah'ın elinde saglıklı olanların hiçbir sıkıntısı olmayanlarında olmuyor bazen zamanı var demekki Rabbim en hayırlı zamanı bilirDoktorların senin çocuğun olmaz dediği kaç kişinin kendiliğinden hamile kaldığını okudum ben burada . Rabbim isterse herşey olur biz naçizane çabalıyoruz kucağımızı boş bırakmasın Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım bana çok şükür öyle bisey demedi ama demek istediğim doktorların öyle dediği kişilerin bile hamile kaldığını gördük bu platformdaDoktorun öyle demesine bakma canım kuzenimede dedi hamile kaldı ama Rabbim istesin yeterki ol desin herşey onun elinde zamanı var demekki ümidini yitirme Hz. Meryem'in eline erkek eli değmediği halde hamile oluyor herşey Allah'ın elinde saglıklı olanların hiçbir sıkıntısı olmayanlarında olmuyor bazen zamanı var demekki Rabbim en hayırlı zamanı bilir
Adet bitince canımMerhaba; bende klomene basladim ama doktor günaşırı iliski onerdi adetimin 2. Gunu bugun . Adetliyken mi iliskiye girecegim anlamadim. Adet bitince mi gunasiri iliski . Klomeni gunde 1 kere 5 gun kullancam
Amin inşallah canım benim kuzenime demişti öyle ama kaldı hamile tedavisiz kendiliğinden oldu evlendi 2 3 ay sonra hamile kaldıCanım bana çok şükür öyle bisey demedi ama demek istediğim doktorların öyle dediği kişilerin bile hamile kaldığını gördük bu platformdaRabbim ol desin olmayacak şey yok herseyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında insallah
Ne kadar güzelAmin inşallah canım benim kuzenime demişti öyle ama kaldı hamile tedavisiz kendiliğinden oldu evlendi 2 3 ay sonra hamile kaldı
Adetinizin tam olarak kaçıncı günü aşılama oldunuz acaba ?
12.günü oldum ben adetimin 3. Günü ilaca basladim 12.günü aşılama yapıldıAdetinizin tam olarak kaçıncı günü aşılama oldunuz acaba ?
Aaa çok iyi bende 12. Günü olsun istiyorum bana uygun oluyor o gün çalıştığım icin .. o zaman bir hafta falan kullandınız ilacı12.günü oldum ben adetimin 3. Günü ilaca basladim 12.günü aşılama yapıldı
Agutosun 19 ilaca başladım 5 gün klomen kullandım 23 agustosta ilacım bitti 26 agustosta çatlatma iğnesi vuruldum 28 agustosta aşılama olduAaa çok iyi bende 12. Günü olsun istiyorum bana uygun oluyor o gün çalıştığım icin .. o zaman bir hafta falan kullandınız ilacı
Anladım teşekkürlerAgutosun 19 ilaca başladım 5 gün klomen kullandım 23 agustosta ilacım bitti 26 agustosta çatlatma iğnesi vuruldum 28 agustosta aşılama oldu
Ben ilk asilamada tek yumurtayla pozitif sonuç aldim:))Agustos ayında aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan varmı
Ne güzel hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah benimde 1 tane yumurtam büyüdü ilk aşılamam 8. Günü aşılamamın belirtiniz oldumu sizinBen ilk asilamada tek yumurtayla pozitif sonuç aldim:))
Fazla belirti olması asilamoNe güzel hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah benimde 1 tane yumurtam büyüdü ilk aşılamam 8. Günü aşılamamın belirtiniz oldumu sizin
sadece aşılamadan 5 6 gün sonra göğüs de hassasiyet oldu adet geçtikten sonrada ara ara karında ağrı olduNe güzel hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah benimde 1 tane yumurtam büyüdü ilk aşılamam 8. Günü aşılamamın belirtiniz oldumu sizin
Benim gögüslerimde falanda Bi agrı yok 8. Günüm inşallah tutmuştur aşılama benim için dua edin hamilelerin duası kabul olurmuşFazla belirti olması asilamo
sadece aşılamadan 5 6 gün sonra göğüs de hassasiyet oldu adet geçtikten sonrada ara ara karında ağrı oldu
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun ben 2 sene boyunca hiç bi ilaçtan sonuç alammistm neyin ise yaradığı belli olmuyo canik bende sadece yumurtlama sorunu vardı eşimde hacim problemi dışında sorun yoktu sadece 1 hafta keçi boynuzu pekmezi icirdim sonuçlar 3 latina cıktı dahada iyi oldu çatlama iğnesi vurulacagim zaman havuç yedim bu şekilde oldu :))Benim gögüslerimde falanda Bi agrı yok 8. Günüm inşallah tutmuştur aşılama benim için dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş
Bizimde 3 yıldır olmuyor bekliyoruz bir kere yumurta büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi kullandık normal yolla denedik olmadı buda ilk aşılamamı eşime vitamin vermişti doktor onları kullandı keçi boynuzu pekmezi fındık badem ceviz bal karışımı yaptık o şekilde yedi 3 yıldır birşeyler yapıyoruz ama İnşallah Rabbim nasip eder bizedeRabbim tez zamanda kucağını doldursun ben 2 sene boyunca hiç bi ilaçtan sonuç alammistm neyin ise yaradığı belli olmuyo canik bende sadece yumurtlama sorunu vardı eşimde hacim problemi dışında sorun yoktu sadece 1 hafta keçi boynuzu pekmezi icirdim sonuçlar 3 latina cıktı dahada iyi oldu çatlama iğnesi vurulacagim zaman havuç yedim bu şekilde oldu :))
Ben o kadar doğal şeyler denedim hepsi zamn kaybı canım doktorundan başka bisey kullanma bazen dahada kötü olabiliyo inşallah aşılamam tutar ben 15 inde aşılama oldum 26 sında kanda ve idrarda cıktı kan verebilirsin 10 gün geçinceBizimde 3 yıldır olmuyor bekliyoruz bir kere yumurta büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi kullandık normal yolla denedik olmadı buda ilk aşılamamı eşime vitamin vermişti doktor onları kullandı keçi boynuzu pekmezi fındık badem ceviz bal karışımı yaptık o şekilde yedi 3 yıldır birşeyler yapıyoruz ama İnşallah Rabbim nasip eder bizede
Yarın 9. Gün oluyor sabırsızlıkla bekliyorum 10 günü geçsin vercem kan gidip yıkandıktan sonra eşinizin sperm sayısı kaçtı bide çatlatma iğnesinden 36 saat sonramı aşılama yapıldı sizedeBen o kadar doğal şeyler denedim hepsi zamn kaybı canım doktorundan başka bisey kullanma bazen dahada kötü olabiliyo inşallah aşılamam tutar ben 15 inde aşılama oldum 26 sında kanda ve idrarda cıktı kan verebilirsin 10 gün geçince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?