Aşılama Agustos ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım vallaha gögüslerim agrıyor dolgunlaştı bugün agrımaya başladı dünde hafif agrıyordu ama adetim yaklaşınca da agrır benim bilemedim
Çok bi belirti arama canım adet belirtileriyle hemen hemen aynı bugün kaçıncı günün yarın test versem çıkar 12 gün oluyonsanirim benim ilk 39 çıkmıştı

Merhaba, benim de 2. Aşılamamın 6. günü, duphaston kullanıyorum aynı belirtileri yaşıyorum. Üstüne bir de kaşık ağrım oluyor ara ara. İlk aşılamamda da bu ilacı kullanmıştım, adetim 4 gün erken gelmiş test gününü bile görememiştim. İnşallah bu defa olumlu sonuçlar alırız

Ben ilk asilamada tek yumurtayla pozitif sonuç aldim:))
merhaba benim de ilk aşılamam. Adetimin 13. Günü aşılama oldum . Aşılama sonrasında bugün 17. Günündeyim . Test için 15 Günün geçmesini bekledim . Dün de gelmeyince doktoruma yazdım 5 gün daha bekle dedi . Siz kaçıncı gün test yaptınız

Evet kızlar benim de evlendiğim ayda gebeliğim oluştu 6 haftalık düşük yaptım 1.5 yılı aşkın çocuğum olmadı tahliller yapıldı eşimde sprem hareket azlığı çıktı doktor olmaz sizin çocuğunuz aşılama olmadığı sürece dedi benim sadece rahim tüp filmi çekilecekti adet olmamı bekliyordum allahın işine bak o ay da bekle bekle olmadım 2 gün geçti heyecanla eczaneye koştum ve hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlum 10 yaşına geliyor rabbim isterse herşey olur allahın izniyle yeterki ol desin ümitsiz olmayın sakın psikolojik olarak da çok etkiliyor şimdi 2. Çocuk olmadığı için bu salı aşılamam yapıldı herşeyin hayırlısı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hepiniz ben dahil en kısa sürede hamiş oluruz

Allah bagıslasın çocuğunuzu size Aminnnn inşallah

17.günmu nasıl beklediniz bu zamana kadar ,)) ben 12 .günümde ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…