İnşallah canım vallaha gögüslerim agrıyor dolgunlaştı bugün agrımaya başladı dünde hafif agrıyordu ama adetim yaklaşınca da agrır benim bilemedimInşallah pozitifi görürsün canim
Çok bi belirti arama canım adet belirtileriyle hemen hemen aynı bugün kaçıncı günün yarın test versem çıkar 12 gün oluyonsanirim benim ilk 39 çıkmıştıİnşallah canım vallaha gögüslerim agrıyor dolgunlaştı bugün agrımaya başladı dünde hafif agrıyordu ama adetim yaklaşınca da agrır benim bilemedim
11. Günüm yarın test aldırdımda bugun cuma günü yapcamÇok bi belirti arama canım adet belirtileriyle hemen hemen aynı bugün kaçıncı günün yarın test versem çıkar 12 gün oluyonsanirim benim ilk 39 çıkmıştı
Aşılama. Nerede yaptırdiniz acaba11. Günüm yarın test aldırdımda bugun cuma günü yapcam
Devlet hastanesinde yaptırdım Ankara şahir hastanesiAşılama. Nerede yaptırdiniz acaba
Inşallah çıkar canım pozitif11. Günüm yarın test aldırdımda bugun cuma günü yapcam
İnşallah canımInşallah çıkar canım pozitif
Ben Kurtköy Özel Ada tıp İstanbul hastanesinde yaptırdım canım bugün 12. günüm çarşamba günü kan vericem hayırlı sonuçlara inşallahİstanbulda yaptiran varmi
Merhaba, benim de 2. Aşılamamın 6. günü, duphaston kullanıyorum aynı belirtileri yaşıyorum. Üstüne bir de kaşık ağrım oluyor ara ara. İlk aşılamamda da bu ilacı kullanmıştım, adetim 4 gün erken gelmiş test gününü bile görememiştim. İnşallah bu defa olumlu sonuçlar alırızKızlar Merhaba, benim de 2. aşılamamın 9.günü. Göğüslerimde hassasiyet var ama 2. veya 3. günden beri. Duphaston verdi günde 3 kere. Acaba onun etkisi mı diyorum. Kullanıp aynı belirtileri yaşayanvar mı?
Merhaba sonuç ne oldu acaba ? Doktorunuz kim memnun musunuz benim evime çok yakın hastahane merak ettimBen Kurtköy Özel Ada tıp İstanbul hastanesinde yaptırdım canım bugün 12. günüm çarşamba günü kan vericem hayırlı sonuçlara inşallah
merhaba benim de ilk aşılamam. Adetimin 13. Günü aşılama oldum . Aşılama sonrasında bugün 17. Günündeyim . Test için 15 Günün geçmesini bekledim . Dün de gelmeyince doktoruma yazdım 5 gün daha bekle dedi . Siz kaçıncı gün test yaptınızBen ilk asilamada tek yumurtayla pozitif sonuç aldim:))
Evet kızlar benim de evlendiğim ayda gebeliğim oluştu 6 haftalık düşük yaptım 1.5 yılı aşkın çocuğum olmadı tahliller yapıldı eşimde sprem hareket azlığı çıktı doktor olmaz sizin çocuğunuz aşılama olmadığı sürece dedi benim sadece rahim tüp filmi çekilecekti adet olmamı bekliyordum allahın işine bak o ay da bekle bekle olmadım 2 gün geçti heyecanla eczaneye koştum ve hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlum 10 yaşına geliyor rabbim isterse herşey olur allahın izniyle yeterki ol desin ümitsiz olmayın sakın psikolojik olarak da çok etkiliyor şimdi 2. Çocuk olmadığı için bu salı aşılamam yapıldı herşeyin hayırlısı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hepiniz ben dahil en kısa sürede hamiş oluruzDoktorların senin çocuğun olmaz dediği kaç kişinin kendiliğinden hamile kaldığını okudum ben burada . Rabbim isterse herşey olur biz naçizane çabalıyoruz kucağımızı boş bırakmasın Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah bagıslasın çocuğunuzu sizeEvet kızlar benim de evlendiğim ayda gebeliğim oluştu 6 haftalık düşük yaptım 1.5 yılı aşkın çocuğum olmadı tahliller yapıldı eşimde sprem hareket azlığı çıktı doktor olmaz sizin çocuğunuz aşılama olmadığı sürece dedi benim sadece rahim tüp filmi çekilecekti adet olmamı bekliyordum allahın işine bak o ay da bekle bekle olmadım 2 gün geçti heyecanla eczaneye koştum ve hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlum 10 yaşına geliyor rabbim isterse herşey olur allahın izniyle yeterki ol desin ümitsiz olmayın sakın psikolojik olarak da çok etkiliyor şimdi 2. Çocuk olmadığı için bu salı aşılamam yapıldı herşeyin hayırlısı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hepiniz ben dahil en kısa sürede hamiş oluruz
Aminn Rabbim herkese tattirsin bu duyguyuAllah bagıslasın çocuğunuzu sizeAminnnn inşallah
17.günmu nasıl beklediniz bu zamana kadar ,)) ben 12 .günümde ogrendimmerhaba benim de ilk aşılamam. Adetimin 13. Günü aşılama oldum . Aşılama sonrasında bugün 17. Günündeyim . Test için 15 Günün geçmesini bekledim . Dün de gelmeyince doktoruma yazdım 5 gün daha bekle dedi . Siz kaçıncı gün test yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?