Ağustos ayında doğum yapmış veya yapacak oşan Öğretmen anneler

hayserp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
225
114
83
Allah nasip ederse doğum ağustosun 17 deniliyor ama sezaryen olduğu için 7 ağustos olacak.şimdi izinler nasıl olacak.1. Donemi bitirebikirmiyim? Bir bilgisi olan var mı

Benimde inş 7 agustos görünüyor ama sezeryan olursa ne olur bilmiyorum izin durumları sıkıntı gibi

Ben de ayni durundayim.12 agustos gibi.tabi o zmana kalirsa.izinler yaniyor maalesef..

Benimki 25 ağustos gibi benim dogum izni kesin gider miki ben kullanirim diye düşünmüştüm

Simdi arastrdmda resmi bi yazida yaz tatiline gelen dogumlarda 5 haftayi sonraya aktaramiyormusuz

Boyle bir yazi buldum.eklenmiyormus sanirim

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-10-10-00-30-1-1.webp
    Screenshot_2015-01-10-10-00-30-1-1.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 283
8 dogum oncesi 8 dogum sonrasi iznin dogum oncesi 5 haftasi aktarilabiliyormus.ama son 3 haftasi mecburen ayrilmak zorundaymisiz.yaz tatiline denk gelen hicbir izin aktarilamiyormus.

çalışan kadınların hakları ile düzenlemeler gündemde şu sıralar inş bizim içinde iyi bişeyler çıkar

Ben 27 eylülde doğum yapmıştım ilk çocuğumda. 4 haftasi yaz tatiline denk geldi, 1 haftasi eylulun ilk haftasi olmak uzere kullanmadığim 5 haftayi doğum sonrasi iznime eklediler. Neticede yaz tatilinde de çalişiyo gözukuyoruz ama izinli saYiliyoruz. Benim çalistigim ilçede benim durumumdaki herkese boyle yapildu.

Bizimde 20 ağustos inş arkadaşlar aman bu ay hamile kalmayın ağustosta izin olmaz derken bizim bebişte ağustosta geliyor bu izin olmazsa eğer perişan olduk bu konuyu araştırmak gerekli kızlar ya

İzinler aktarılamıyor sanırım arkadaşlar. Bazı yerlerde bi şekilde rapor alıp aktaranlar falan olmuş ama genel bir uygulama değil. Örnek gösterebileceğimiz bir yer olsa biz de yapabilirdik belki çalışabilir raporu alıp da.

Kızlar baktımda bende doğum öncesi tatil e geldiği için aktarma malesef olmuyormuş :mad: ama bu haksızlık yaaa

2011 yılında agustosta doğurduğumda aktarmıştım ama son iki yıldır aktarmıyorlar malesef.sadece 8 hafta iznimiz oluyo.ağustosun başında doğum yapanlar daha az kullanmış oluyo tabi.keşke dönemi kapatabilseydik.ne güzel olurdu.

Kesinlikle aktarılamıyor kızlar.Ben de 18 ağustos gibi doğum yapacağım ama sezaryen olma durumunda daha da erken olabilir.Doğum sonrası iki ay kalıyor geriye,onun da bir kısmı zaten okul açılmadan gitmiş olacak.kısacası,işimiz rapora kaldı.heyet raporu da olabilir.

Ben de aynı durumdayım 14 ağustos görünüyor sadece eylül ayında izinli oluyor um heyet raporu alcaz mecbur.

Allah nasip ederse doğum ağustosun 17 deniliyor ama sezaryen olduğu için 7 ağustos olacak.şimdi izinler nasıl olacak.1. Donemi bitirebikirmiyim? Bir bilgisi olan var mı
Canim ben 8 Ağu doğum yaptım malesef eklenmiyot iznim bitince sağlık ocağında 5 5 gün aldım son iki hafta okula basladim

Back
X