Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

bz fıyat demıoruz canım onlar dıor zaten maleef

kızlar selam herkese, uzun süredir bakamıyorum topiğe, hiç birinizden haber alamadım o yüzden, nasılsınız iyimisiniz? uzun süredir stres altındayım, sanırım iş değiştiricem, işimi değiştirdikten sonra tüp bebek tedavime yeniden başlayacağım, inşallah bu sefer herşey yolunda gider. yeni haberler var mı bakalım? als canım sağlıklı olduğuna çok sevindim, bu arada mavi yide çok merak ediyorum, ne yaptı acaba, ben kromozom testlerimi hala yaptıramadım hiç zamanım yooookkk(

MERSENEM canım çok üzüldüm durumuna arkadaşım ya, senden böyle bir haber beklemiyordum, geriyi fazla takip edemiyorum, şimdi durumunu okuyunca çok üzüldüm, bu bizim kaderimizmiş demekki cnm, üzülme desemde boş biliyorum ama yapacak bişey yok şuan, umarım diğer tedavide herşey yolunda gider, umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz....

sowyacıgım hosgeldın canım nasılsın

sağol cnm iyiyim, kürtajdan sonra hala adet olmadım, adet olmayı bekliyorum, geçen hafta ultrasonum çok şükür temiz çıktı sorun çıkmadı, 2 hafta içinde adet olmazsam dr görünmem gerekiyor, inş. problem çıkmaz, sen nasılsın cnm, başladınmı tedaviye?

ıı olmana vede sorunun olmayısına sevndım
ııyım bnde ne olsun basladım canım
bu adetımlen bırıkte tetkıkler falan baslıor sonrasında rahım fılmı vede artık duruma gore tedavı seklı
rabbım nasp edersee

herkese merhaba arkadaşlar....
bsevarone ve esra tedavileriniz hayırlı olsun....inşallah bebişlerinize tez zamanda kavuşursunuz....

selam sovvay...
bende epeydir girmiyorum...içimden gelmiyor....zaten bebekle ilgili hiç bişey içimden gelmiyor bu aralar....
tahlillerle filan hiç uğraşasım yok gerçekten.....
ben anasınıfı öğretmeniyim....okula gidip geliyorum vakit geçip gidiyo işte....
başkalarının çocuklarını eğitiyorum.....keşke bi tanesi benim olsaydı diyorum...
bıcır bıcır sevimli kızlar var sınıfımda....onlara bakınca canım yanıyo....
umarım tez zamanda bizde kavuşuruz kuzularımıza canım....
bi gelişme olursa yaz burdan....bende yazarım...

ALS canım rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin....bizide dualarında unutma ne olur....

MERSENEM bi nevi dış gebelik olmuş canım...rabbim yardımcın olsun...inşallah şimdi iyisindir...
arada yaz buraya durumunu....ağustos ayında yıkılanlardan olduk...bidahakine gülenlerden eylesin rabbim bizleri....
yaşadıklarımız kolay değil ama bir gün hepsi geride kalıcak inşallah....
bebeklerimizi seyrederken rabbime şükredeceğimiz günler yakın inşallah...

hiç merak etme cnm, bizde burda sevinenlerden olacağız elbet, ben buna inanıyorum, sakın karamsarlığa kapılma arkadaşım, haberlerini bekliyorum....

anladım cnm, start vermişsin sende, hadi hayırlısı, inşallah mutlu gelişmelerle burda bizimle olursun, haberdar et bizi.....

ewet cnm malesef öyle oldu şimdi genetik tanı sonucumu bkliyorm sen nasılsın

canm hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak

ewet cnm malesef öyle oldu şimdi genetik tanı sonucumu bkliyorm sen nasılsın

bende güya genetik testlerimi yaptıracaktım ama neyzıkki zaman bulamadığımdan yaptıramadım.

kızlar bu arada ben 28 ağustosta kürtaj olmuştum, dr 4 haftaya kadar adet olmalısın demişti ama ben 1aydan fazladır hala adet olmadım, acaba doğal yol ile hamile kalmış olabilirmiyim valla meraktayım doğrusu, hiç adet belirtiside yok, dr gitmem gerek ama zaman bulamıyorum ya eğer hamile isem yine aynı sorun ile karşılaşmaktan korkuyorum, ya bebeğim yine ölürse çok korkuyorum, şu genetik testlerimi yapana kadar hamiş kalmak istemem doğrusu, kesin tanıyı bulsak en azından ona göre hareket ederdim, bu arada bilen varsa yardımcı olsun bana ya, şu kan pıhtılaşması olanlar günde bir kez aspirin mi alıyor?

test yaptınmı????????**

ınş hamılesındır
melegın baska bır melek yollamıstır annesıne ınşşşşş
gusel heberlerını beklıorum

esracım korkuyorum artık, hamileysem eğer nasıl sevinirim bilmiyorum, busefer çok dikkatli olmam gerek, adet olmazsam haftaya test yapıcam, burdan sizleri haberdar ederim, allah herşeyin hayırlısını versin hepimize:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…