- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.541
öncelikle merhabalar allh herkese hayırlısını nasıp etsın ınsallh bn tedavı surecıne baslamayı dusunuyorum esımde azospermı wr bı arkadastan fıkır adlm onu kısa surede degerlendrcem gorusmeye gdıcem bıde sızden farklı kısılerden almak ıstedm doktor fıyat olarak soyleyebılcegınız tavsıye edebilceginiz seyler war mı acaba??
sowyacıgım hosgeldın canım nasılsın
sağol cnm iyiyim, kürtajdan sonra hala adet olmadım, adet olmayı bekliyorum, geçen hafta ultrasonum çok şükür temiz çıktı sorun çıkmadı, 2 hafta içinde adet olmazsam dr görünmem gerekiyor, inş. problem çıkmaz, sen nasılsın cnm, başladınmı tedaviye?
kızlar selam herkese, uzun süredir bakamıyorum topiğe, hiç birinizden haber alamadım o yüzden, nasılsınız iyimisiniz? uzun süredir stres altındayım, sanırım iş değiştiricem, işimi değiştirdikten sonra tüp bebek tedavime yeniden başlayacağım, inşallah bu sefer herşey yolunda gider. yeni haberler var mı bakalım? als canım sağlıklı olduğuna çok sevindim, bu arada mavi yide çok merak ediyorum, ne yaptı acaba, ben kromozom testlerimi hala yaptıramadım hiç zamanım yooookkk(
herkese merhaba arkadaşlar....
bsevarone ve esra tedavileriniz hayırlı olsun....inşallah bebişlerinize tez zamanda kavuşursunuz....
ALS canım rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin....bizide dualarında unutma ne olur....
MERSENEM bi nevi dış gebelik olmuş canım...rabbim yardımcın olsun...inşallah şimdi iyisindir...
arada yaz buraya durumunu....ağustos ayında yıkılanlardan olduk...bidahakine gülenlerden eylesin rabbim bizleri....
yaşadıklarımız kolay değil ama bir gün hepsi geride kalıcak inşallah....
bebeklerimizi seyrederken rabbime şükredeceğimiz günler yakın inşallah...
ıı olmana vede sorunun olmayısına sevndım
ııyım bnde ne olsun basladım canım
bu adetımlen bırıkte tetkıkler falan baslıor sonrasında rahım fılmı vede artık duruma gore tedavı seklı
rabbım nasp edersee
anladım cnm, start vermişsin sende, hadi hayırlısı, inşallah mutlu gelişmelerle burda bizimle olursun, haberdar et bizi.....
MERSENEM canım çok üzüldüm durumuna arkadaşım ya, senden böyle bir haber beklemiyordum, geriyi fazla takip edemiyorum, şimdi durumunu okuyunca çok üzüldüm, bu bizim kaderimizmiş demekki cnm, üzülme desemde boş biliyorum ama yapacak bişey yok şuan, umarım diğer tedavide herşey yolunda gider, umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz....
merhaba hepinize tekrar ... ikinci denemeye başlıyorum dondurulmuşlarımla, dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Hepimize bol şans. Angel74 Nisam83 mersenem Als17 mavi nickini hatırlayamadığım diğer dostlar tekrar merhaba.
ewet cnm malesef öyle oldu şimdi genetik tanı sonucumu bkliyorm sen nasılsın
bende güya genetik testlerimi yaptıracaktım ama neyzıkki zaman bulamadığımdan yaptıramadım.
kızlar bu arada ben 28 ağustosta kürtaj olmuştum, dr 4 haftaya kadar adet olmalısın demişti ama ben 1aydan fazladır hala adet olmadım, acaba doğal yol ile hamile kalmış olabilirmiyim valla meraktayım doğrusu, hiç adet belirtiside yok, dr gitmem gerek ama zaman bulamıyorum yaeğer hamile isem yine aynı sorun ile karşılaşmaktan korkuyorum, ya bebeğim yine ölürse çok korkuyorum, şu genetik testlerimi yapana kadar hamiş kalmak istemem doğrusu, kesin tanıyı bulsak en azından ona göre hareket ederdim, bu arada bilen varsa yardımcı olsun bana ya, şu kan pıhtılaşması olanlar günde bir kez aspirin mi alıyor?
test yaptınmı????????**
yapmadım cnm, içimdende gelmiyor ama eğer bu hafta içide adet olmazsam kan testi yaptırıcam...
ınş hamılesındır
melegın baska bır melek yollamıstır annesıne ınşşşşş
gusel heberlerını beklıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?