Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kızlar slm herkeze dün genetik test için kan verdim bebeğimin biride tüplerden inmiş karnım ın içine ama kese patlamış karnıma iğne yaptı doktor değerler düşmeye başladı bir zaman değerlerim çoksın die uğraşırken şimdide düşsün die bekliyorum.. ALLAH yar ve yrdımcımız olsun inşallah

als canım bebeğin sağlıklıymış canım maşallah kanaman devam ediyormu iğne olarak proluton depot mu yaptırıosun

esracım canım sanada başarılar inşallah sende buraya yazarsın midem bulanıyor dieeee

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Ağustosta bende test yaptıranlardanım. Benim ki tüp bebek ilk denemem.Henüz hiç çocuğum yok. 22 ağustosta transfer yapıldı.Hamilelik oluştu çok şükür.Kese de kalp atışıda görüldü. sadece geçen hafta rahimde kanma alanı vardı ama bu hafta çok küçülmüş.Hep yatıyorum ne olur banada dua edin. Bugün 6+ 6 günlük Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

mersenem Allah sabır versin canım

ALS bebeğinin ve senin sağlığının çok şükür iyi olmasına sevindim
bende de bulantılar çok kötü çıkarmayada başladım senin gibi geceleri inlemelerimde başladı bulantıdan

soray İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.

nisam sarımsak öyle yiyemem canım şimdilik ölçmeyle gidiyoruz haftaya yine drdqayım bakalım nolcak

ayy bahar gerçekten allah sabır versin dün akşam bende inleyip durmuşum
eşim sabah sana ne oluyor böyle dedi
hamilemiyim hastamıyım anlamadım

sağol esracığım
kızlar dün doktora gittim maşallah bizim bebiş elini kolunu sallıyordu
doktorum çok oynak bir bebek dedi.boyu uzun dedi.
inş.allah hepinize nasip etsin
mersenemciğim kanamam lekelenme tarzı devam ediyor progynex kullandım dün doktorum kesti yine jele döndüm

esra canım bugüne şükür hayırlısıyla sende tedavine başlasaydın bize güzel haberler verirsin inşallah canım.

ALS maşallah hareketlenmeye başladıysa

teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

canım artık bu kadar olup ördükten sonra korkma o lekelenmeden ama jelin satini eçrme o çok önemliymiş aslında inşallahh kucağınada alacaksın canım:Saruboceq:

merhaba hepinize tekrar ... ikinci denemeye başlıyorum dondurulmuşlarımla, dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Hepimize bol şans. Angel74 Nisam83 mersenem Als17 mavi nickini hatırlayamadığım diğer dostlar tekrar merhaba.

bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm

öncelikle merhabalar allh herkese hayırlısını nasıp etsın ınsallh bn tedavı surecıne baslamayı dusunuyorum esımde azospermı wr bı arkadastan fıkır adlm onu kısa surede degerlendrcem gorusmeye gdıcem bıde sızden farklı kısılerden almak ıstedm doktor fıyat olarak soyleyebılcegınız tavsıye edebilceginiz seyler war mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…