• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

13 ekim akşamı iki adet dondurulmuş embriyom transfer edildi. ikinci gün bugün birşey hissetmiyorum, biraz korkuyorum bu hissizlik hayra alamet mi diye? gerçi geçen sefer kendimi hamile hissediyordum da ne oldu? dua edin benim içinde...

hayırlı olsun....
inşallah bu sefer bebişe kavuşursun canım...
takibimdesin...:emir_bebek:

iyi akşamlar kızlar bnm genetik sonuçlarımın bir kısmı çıktı ve bende kan pıhtılaşması varmışş doktorum tedavi öncesi hap vereceğini söyledi bakalım diğeri nasıl çıkacakkk ....

sorunun bulunduğuna sevindim cnm, kesin bendede vardır pıhtılaşma, daha yapmadım test, ağırdan alıyorum, nasılsa ocak ayında deneyeceğğim tüp bebeği, inşallah diğre değerlerin normal çıkar cnm..

sorunun bulunduğuna sevindim cnm, kesin bendede vardır pıhtılaşma, daha yapmadım test, ağırdan alıyorum, nasılsa ocak ayında deneyeceğğim tüp bebeği, inşallah diğre değerlerin normal çıkar cnm..

ewt sorun bulundu cnm inşallah diğerleri de normal çıkarr sende fazla ihmal etme uzun sürüyor çünkii ocağada az kaldıı sanırım benimki de aralık ocağı bulur

mavi cnm, sende ne var ne yok arkadaşım...

sağol canım bi değişiklik yok bende...
sadece 4. tedavi için mayıs ayını belirledik...bu beni rahatlattı...
daha zamanım çok...
burayı seviyorum...sizleri seviyorum...keşke daha sık girip konuşabilsek burdan...
ama hepimiz yoğunuz çalışıyoruz...
allah yardımcımız olsun...olumunekankayizsmile

iyi akşamlar kızlar bnm genetik sonuçlarımın bir kısmı çıktı ve bende kan pıhtılaşması varmışş doktorum tedavi öncesi hap vereceğini söyledi bakalım diğeri nasıl çıkacakkk ....

canım ya sorununun belirlenmesi süper bişey...
bundan sonrası için herşey çok güzel olacak inşallah...

esra tedavin nasıl gidiyo?
baharnaz hamilelik nasıl gidiyo?

Saol canım çok şükür iyi gidiyor. Bu hafta ikilitestim olucak inşallah iyi sonuçlar alırız.
Sende tarihi belirlemiş canım inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım.

sağol canım bi değişiklik yok bende...
sadece 4. tedavi için mayıs ayını belirledik...bu beni rahatlattı...
daha zamanım çok...
burayı seviyorum...sizleri seviyorum...keşke daha sık girip konuşabilsek burdan...
ama hepimiz yoğunuz çalışıyoruz...
allah yardımcımız olsun...olumunekankayizsmile

evet cnm ya, haklısın, keşke zamanımız olsada sık sık konuşabilsek, mayısa daha çok var, belkide ozamana kadar kendiliğinden hamiş kalırsın cnm, inşallah hepimiz sonunda güleriz..... bende burayı çok seviyorum, herkesi çok seviyorum.... :) opuyorumnanaktan

merhaba kızlar epeydır yazısamıyoruz
bende dun hısteroskopı oldum
rahım seklım kalp gıbıymıs doktor traslamıs ve duzlemıs
onemlısıde rahım pespembe olması gereklıya hanı benım pembe rengın uzerınde kızarıklıklar varmıs
benek benek ıltıhap olabılır dedı
bunun yuzunden bebek dusmus olabılır dedı
ve 1 ay boyunca 3 ılac verdı onları kullanıcakmısım ve 1 ay sonra kontrolum var
rahım fılmınde hıcbırı gozukmedı hısteroskopıde gorundu bunlar
ınsallah beımde 3,denememde sorun olmadan yavrum gelır hayırlısıyla canlar
soway yenı ısın nasıl
mavı sen nasılsın canım
merseraycım sen kaca yaptırdın pıhtılasma testını

Nisamcım merhaba,
ben geçen çarşamba dondurulmuşlarla ikinci denemeyi yaptım 4. gün sabah kalktığımda kabus gibiydi kanama vardı bir saat sonra yine oldu ama sonra hiç olmadı gün boyu. Dr. telefon ettim Crinone jeli ikiye çıkardı. Dün sabahta aynen yine kan bulaştı kağıda ama önceki güne göre azdı ve yüne gün boyu tekrarlamadı. dr dün crinone ve iğneleri beraber uygulayalım dedi iğneye tekrar başladık. sabah jel akşam iğne... bu sabah şükürler olsun herşey normal. acayip belim ağrıyor, hele dün sanki bütün gün temizlik yapmışım gibi yorgundum bacaklarım tutmuyor ve ağrıyor. Üçüncü gün başım dönüyordu ama şimdi kalmadı. yatıyorum dr öyle söyledi istirahat etmemi tavsiye etti.
Hepimize bol şans, ağustostaki hayal kırıklığından sonra umarım bu sefer benimle kalır bebişler, yine iki tane transfer edildi. zaten son iki tane yine olmazsa allah korusun tedaviye yeniden başlamam gerekecek.

Nisam umarım yapılan işlem herşeyi yoluna koymuştur ve sende bundan sonraki ilk denemende bebeğine kavuşursun canım. Öyle aciziz ki elimizden dua edip, pozitif sonuçlanmasını dilemekten başka bir şey gelmiyor. İlaçlarını saati saatine kullan kendine çok dikkat et soğuklardan falan koru enfeksiyon varsa tekrarlamasın. ben bu sefer her ilaç için ayrı saat kurup hep aynı saatte almaya çalıştım

Back
X