• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

rahatlamaya çalış kendini bırakma ben de o süreclerden geçtim çok sıkıntılı ve stresli insan merak etmeden duramıyor....bebeğin belki tutunmaya yeni başlamıştır onuda üzme bol bol dua et en iyisi bu cnm inş.. olumulu olur

kan verirken dua ettim "allahım hayırlısıysa sağlıklı olacaksa hayırlı bir evlat yetiştirebileceksem pozitif çıksın yarabbim" diye dua etmiştim. Şimdi düşük çıktı diye üzülmek tezat ama işte insan soğukkanlı olamıyor.

benimde 10 .gün değerimdi 18. ayrıca transfer yapılan günü sayma sonraki gün ilk günün oluyor... benimki dört hücreli 2.gün embriyoduydu.dktr çok şans vermemişti başka da yumoşum yoktu ama rabbim isteyince oldu ...o alnına azmışsa olacak hayırlısını iste sabret ..çünkü bu süreç hep sabır gerektiriyoo sıkıntılar hiç bitmiyoo..benim içimde hala kaybetme korkusu var allaha emanet edelim...

öyle allaha emanet. o istemeden hiçbirşey olmuyor işte.. allahım bana da nasib et tatlı minik bir bebiş diye dua ediyorum hep. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. 5.gün embriyosuydu, dondurulmuşlarla iki tane transfer edildi ama birinden çok umutlu değildi zaten dr.

canım yanlış mı yazdın? 0 21milyon galiba? ayrıca yazdığın doğruysa yani 21 tane ise bile, tek bir spermlede bebek sahibi olabiliyorsun, hemde sorunsuz, burda dolu örneği var, o yüzden umudu hiç bir zaman yitirmemek gerek arkadaşım, sende burada mutlu sonucu açıklayacaksın ve biz senin içinde burda halay çekicez:) opuyorumnanaktan

hayır canım dogru yazdım yalnız vede yalnız canlı sayısı 21 tane cıktı
toplamı 400 bın
harekettede sıkıntımız var

öyle allaha emanet. o istemeden hiçbirşey olmuyor işte.. allahım bana da nasib et tatlı minik bir bebiş diye dua ediyorum hep. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. 5.gün embriyosuydu, dondurulmuşlarla iki tane transfer edildi ama birinden çok umutlu değildi zaten dr.

uzulmemek elde deılkı
ınşşşş bır mucıze olur vede degerın yukselır beegın sıkı sıkı tutunur.
rabbım kımsenın emeklerını maddı manevı bosa cıkarmasın ınşşşşşşşş:1hug:

bebeğimi istiyorum benimde bir bebeğim olsun istiyorum. bu tüp bebek işi sabır ve dayanıklılık isteyen güçlü olmanı gerektiren bir şeymiş meğerse etrafta duyardım hep kaç kere denemiş olmuyomuş çocuğu diye. başkalarıydı onlar hep, bir başkası, ben değil... olmadıkça her negatif sonuçta bir kere daha kaybediyorsun bebeğini, daha embriyo da olsa karnını okşayıp konuştuğun tutunması için yalvardığın meleğini. Tutunamayan ruhsuz bir embriyo değil o, bizim bebeğimiz. Allhım mucize olsun ne olur bir mucize olsun ve çok çok katlasın şu değerim lütfen lütfen lütfen...

bebeğimi istiyorum benimde bir bebeğim olsun istiyorum. bu tüp bebek işi sabır ve dayanıklılık isteyen güçlü olmanı gerektiren bir şeymiş meğerse etrafta duyardım hep kaç kere denemiş olmuyomuş çocuğu diye. başkalarıydı onlar hep, bir başkası, ben değil... olmadıkça her negatif sonuçta bir kere daha kaybediyorsun bebeğini, daha embriyo da olsa karnını okşayıp konuştuğun tutunması için yalvardığın meleğini. Tutunamayan ruhsuz bir embriyo değil o, bizim bebeğimiz. Allhım mucize olsun ne olur bir mucize olsun ve çok çok katlasın şu değerim lütfen lütfen lütfen...

İnşallah gönlüne göre olur canım...

ınş sende o mucızesını kavusanlardan olacaksın.....:nazar:

canım ALLAHIM inşaallahhhh
sana da nasip ederr hayırlısıylaaa

12. Gün yani bugün değerim 15 olmuş... Yinede çok düşük ama umarım katlanarak devam eder...

canım mesajını alınca hemen geldim buraya :)))) inşallah katlanarak devam eder... Tam iki katı artması çok güzel... Hadi hayırlısı olsun inşallah.... Daha öncede bir arkadaş yazmış 12.günü 15 çıkmış.... :))))) takipteyim canım...

Bu arada diğer arkadaşlar ne alemdeler.. Nasılsınız... Umarım bi yaramazlık yoktur... Mavi0 , soway , ve diğer arkadaşlarrr... :)))) öpüldünüz :)))

:) tamam iyi düşünücem :) inşallah canım ya ama forumu araştırdım da 12 gün değeri düşükken iyi haber alan birini bulamadım var mı ki :)

Ben okudum.. Burada da 2 sayfa felan önce sanırım yazmış arkadaş... 12.gün değeri 15 imiş. şimdi 3 aylık hamile... Herşeyin hayırlısı canım....

benimde 10 .gün değerimdi 18. ayrıca transfer yapılan günü sayma sonraki gün ilk günün oluyor... benimki dört hücreli 2.gün embriyoduydu.dktr çok şans vermemişti başka da yumoşum yoktu ama rabbim isteyince oldu ...o alnına azmışsa olacak hayırlısını iste sabret ..çünkü bu süreç hep sabır gerektiriyoo sıkıntılar hiç bitmiyoo..benim içimde hala kaybetme korkusu var allaha emanet edelim...

Nisan annelerinde mi yazmış... ayyy hadi inşallah... çok aradım bulamadım bulduklarım hep olumsuzdu...

ülkü arkadaşımız sanırım başka bir topikde daha rastlmıştım.. 3 aylık hamile imiş :))) Allah tamamına erdirir inşallah... sanada moral veriri umarım :))))

Back
X