Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

dilserserin canım maşallah :nazar: kızın sağlıkla gelir inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım

soway bizdede erkek problemiydi eşimin sperm yapısı, hareketi, sayısı hiç iç acıcı değildi. Kromozom testi yaptırdınızmı? En çok genetik bir bozukluk olabilceğinden şüphelenmişti dr çok şükür kromozom testi iyi çıktı ayrıca sayıda çok düşmüştü sayıdan ziyade yapısı önemli. Eğer genetik bozukluk olsaydı her embriyoya genetik tanı uygulanacaktı drla öyle konuşmuştuk problem olmayınca sadece IMSI yöntemi uygulandı.

slm kızzlar 14 haftalık olduk bebeğimin cinsiyeti belli oldu bu arada kızım olacak inş.şifanur olacak inş adı çok mutluyum bulantılarım biraz geeçti allahım isteyen herkese nasip etsin

allh saglıklan kucagına almayıda nasp etsın ınşşşşş
gule gule buyut darısı bıze ınşşşşş
hos gelsın sıfa nurumuzzz:nazar:

slm kızzlar 14 haftalık olduk bebeğimin cinsiyeti belli oldu bu arada kızım olacak inş.şifanur olacak inş adı çok mutluyum bulantılarım biraz geeçti allahım isteyen herkese nasip etsin

cnm çok sevindim, seninle aynı zamanlarda başladık tedaviye, benim olmadı, seninki oldu, inşallah sağlıklı bir şekilde böyle devam eder cnm, kendine çooookkk dikkat et, bu arada bu topiğinide unutma a.s.

dilserserin canım maşallah :nazar: kızın sağlıkla gelir inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım

soway bizdede erkek problemiydi eşimin sperm yapısı, hareketi, sayısı hiç iç acıcı değildi. Kromozom testi yaptırdınızmı? En çok genetik bir bozukluk olabilceğinden şüphelenmişti dr çok şükür kromozom testi iyi çıktı ayrıca sayıda çok düşmüştü sayıdan ziyade yapısı önemli. Eğer genetik bozukluk olsaydı her embriyoya genetik tanı uygulanacaktı drla öyle konuşmuştuk problem olmayınca sadece IMSI yöntemi uygulandı.

tabiki, kromozom testini yaptırıcaz cnm

kızlarrrrrrrrrrrrrr.... nasılsınızzz..... görüşmeyeli... nasıl gidiyor bakalım... umarım bi terslik yoktur ... ben iyiyim çok şükür.. bende 14 haftalık oldum benimde dilserserin gibi kızım olucakmış:)))) Allah inşallah en yakın zamanda sizede nasip eder ... isteyen herkese tattırsın anneliği... bu arada feci grip olmuşum :(((( kendime hiç bakamıyorum..:((((((((((( hepinizi en gripsiz şekilde öpüyorumm...

kızlarrrrrrrrrrrrrr.... nasılsınızzz..... görüşmeyeli... nasıl gidiyor bakalım... umarım bi terslik yoktur ... ben iyiyim çok şükür.. bende 14 haftalık oldum benimde dilserserin gibi kızım olucakmış:)))) Allah inşallah en yakın zamanda sizede nasip eder ... isteyen herkese tattırsın anneliği... bu arada feci grip olmuşum :(((( kendime hiç bakamıyorum..:((((((((((( hepinizi en gripsiz şekilde öpüyorumm...

cnm dikkat etmen gerek, nedemek grip oldum ya :oklava: üşütme sakın, iyi bak kendine, inşallah bende birgün anne olabilirm, çok öpüyorum cnm...

canım gözün aydınn bende senin dönemlerindeydim hemen hemenn ama artık üzülmüyorumm hayırlısı neyse olsun hepimiz için demekki benim anne olmak için daha zamanım varmış inşallahh sende bebişini kucağına alırsın cnmmm

merhabalar arkadaşlar......
angel 74 ve dilserserin bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin rabbim.....ne büyük bir mucize yaşıyorsunuz ne muhteşem bişeydir kimbilir.....
bende çok isterdim bi kızım olmasını....

inşallah herkesin keyfi yerindedir....
bende öğrencilerimle vaktin nasıl geçtiğini anlamadan geçiriyorum günlerimi....
bebek özlemi dışında iyiyim...
artık bu bebek olayı iyice uzak gelmeye başladı ya neyse....
keşke daha çok paylaşabilsek yaşadıklarmızı ama kimse pek girmiyo galiba...
bazen kendimi çok yalnız hissediyorum...derdimden kimse anlamıyo...yaşamayan bilmez derler ya doğruymuş...anlatıyorum anlatıyorum kimse anlamıyo....:1no2:

Son düzenleme:
angel 74 ve dilserserin bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin rabbim.....ne büyük bir mucize yaşıyorsunuz ne muhteşem bişeydir kimbilir.....

bazen kendimi çok yalnız hissediyorum...derdimden kimse anlamıyo...yaşamayan bilmez derler ya doğruymuş...anlatıyorum anlatıyorum kimse anlamıyo....:1no2:

ewt canım kimse bizleri anlayamaz ancak bebek hasreti çekenler anlar bende ancak akşamları girebiliyorum aynen senin gibi anlamıyorum günlerin nasıl geçtiğini insanlarla iç içeyiz kimi olmuyomu diyo kimi düşünmüyomusun ama artık alıştım bu sorulara ....senağlama

Cnm kendini yıpratma lütfen umutlu ol elbet bizde kucağımıza alacağız bebişlerimizi biraz sabır biraz inançla mutlu sona bizlerde ulaşağız inş buna gönülden inanıyorum.Ben fırsat buldukça giriyorum buralardayım dertleşmek istersen konuşuruz.
Bende 1 sene 5 aydır bekliyorum normal denedik olmadı .Tüp denedik olmadı . Eşim ağzından bir kere bu kadar mı şanssız oluruz "Normal denedik olmadı tamam dedik tüp denedik o da olmadı "dedi .O kadar içerlemiş yani. Ama ne yapalım bu sorunla bizde başa çıkacağız.
Allah dermanı olmayan bir hastalık vermesinde biz bekleriz ...

ewt canım kimse bizleri anlayamaz ancak bebek hasreti çekenler anlar bende ancak akşamları girebiliyorum aynen senin gibi anlamıyorum günlerin nasıl geçtiğini insanlarla iç içeyiz kimi olmuyomu diyo kimi düşünmüyomusun ama artık alıştım bu sorulara ....senağlama

soruları takmıyorum kimseyi ilgilendirmez bu benim hayatım...hem soranlara o anki psikolojim uygunsa eğer anlatıyorum yaşadıklarımı....
ben utanmıyorum bu allahtan gelen bişey...rabbim dermansız dert vermesin...
beni ayıplayan varsa bu onların kendi ayıbı....
en çokda dost diye derdimi açtığım insanlar anlamıyo ya ona sinir oluyorum boş boş bakıyolar suratıma....
zaten benim olayımı duymayan kalmamış memlekette de....sormazlar artık....soranlarda sırf canımı yakmak için sorar...ama benim canımı daha fazla yakamzlar artık...

sende takma soranı filan canın konuşmak istemiyorsa kestir at...canınıda başkaları için hiiiç sıkma...bizim derdimiz bize yeter arkadaşım başkalarının seni üzmesine izin verme...

Cnm kendini yıpratma lütfen umutlu ol elbet bizde kucağımıza alacağız bebişlerimizi biraz sabır biraz inançla mutlu sona bizlerde ulaşağız inş buna gönülden inanıyorum.Ben fırsat buldukça giriyorum buralardayım dertleşmek istersen konuşuruz.
Bende 1 sene 5 aydır bekliyorum normal denedik olmadı .Tüp denedik olmadı . Eşim ağzından bir kere bu kadar mı şanssız oluruz "Normal denedik olmadı tamam dedik tüp denedik o da olmadı "dedi .O kadar içerlemiş yani. Ama ne yapalım bu sorunla bizde başa çıkacağız.
Allah dermanı olmayan bir hastalık vermesinde biz bekleriz ...

ah canım bu işin sırrı sabır ve inanç zaten ama sabretmek o kadar zor ki....
rabbim yüreğimize ferahlık versin bizlere dayanma gücü versin...
benim bekleyişim 6 yıldır sürüyo...
ilk yıllar 3,5,6 yıl bekleyenleri duyunca nasıl dayanıyolar acaba diye düşünürdüm...ama dayanılıyomuş rabbim sabrını veriyomuş....zorda olsa katlanılıyomuş...
eşim yüreğimin en büyük sızısını veriyo bazen bana...canım benim ne kadar iyi bi baba olur kimbilir aşkım ....mafoldumben
3. denememiz boş gebelikle sonlanınca saçları döküldü canımın üzüntüden....
gözümden yaş eksik olmasada umutluyum...yüreğim yansada pes etmiycem bebeğim için her zorluğu aşıcam...rabbim imkan ve sağlık verdiği sürece uğraşıcam...eşimi bir gün baba yapcam inşallah...
allah hepimize güç kuvvet versin...tez zamanda yüzümüzü güldürsün.inşallah...
dermansız dertlere düşürmesin,eşlerimizi başımızdan eksik etmesin...
yavrularımızla güzel sağlıklı ömürler nasip etsin bizlere ,ailelerimize inşallah....:Saruboceq::Saruboceq:

Rabbim hepimize dayanma sabrı versin...Çok zormuş çok zor....Ben ilk tüp bebek diye bişey duyduğumda yaptırıyosun oluyor zannediyodumm...( Öğretmenim bu arada çok okurum:)) ) Başa gelince öğreniyor insan....

13 ekim akşamı iki adet dondurulmuş embriyom transfer edildi. ikinci gün bugün birşey hissetmiyorum, biraz korkuyorum bu hissizlik hayra alamet mi diye? gerçi geçen sefer kendimi hamile hissediyordum da ne oldu? dua edin benim içinde...

13 ekim akşamı iki adet dondurulmuş embriyom transfer edildi. ikinci gün bugün birşey hissetmiyorum, biraz korkuyorum bu hissizlik hayra alamet mi diye? gerçi geçen sefer kendimi hamile hissediyordum da ne oldu? dua edin benim içinde...

inşallah tatlım hayırlı haberleri alırsınn

soruları takmıyorum kimseyi ilgilendirmez bu benim hayatım...hem soranlara o anki psikolojim uygunsa eğer anlatıyorum yaşadıklarımı....
ben utanmıyorum bu allahtan gelen bişey...rabbim dermansız dert vermesin...
beni ayıplayan varsa bu onların kendi ayıbı....
en çokda dost diye derdimi açtığım insanlar anlamıyo ya ona sinir oluyorum boş boş bakıyolar suratıma....
zaten benim olayımı duymayan kalmamış memlekette de....sormazlar artık....soranlarda sırf canımı yakmak için sorar...ama benim canımı daha fazla yakamzlar artık...

sende takma soranı filan canın konuşmak istemiyorsa kestir at...canınıda başkaları için hiiiç sıkma...bizim derdimiz bize yeter arkadaşım başkalarının seni üzmesine izin verme...

haklısın canımda insanoğluyuz birinde takmasam birinde takılıyor ama rabbim daha büyük dert vemesin hayırlısı nı versin

iyi akşamlar kızlar bnm genetik sonuçlarımın bir kısmı çıktı ve bende kan pıhtılaşması varmışş doktorum tedavi öncesi hap vereceğini söyledi bakalım diğeri nasıl çıkacakkk ....

Back
X