- 25 Eylül 2015
- 199
- 122
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.981
Jindam bekle bencede 9 haftada bebeği görenler var sana bi zararı yokmuş bekleyerek bişey kaybetmezsin ayrıca başka Dr a gidip kafanida karıştırma derim hem her girdiğin ultrason bebeğe zarar böyle hassas bi dönemde sadece dua et ve bekle hayırlıysa sağlıklı sihhatli al kucağına inşallahKızlar bu doktorum da dedi ki kese de büyüme var ama içinde bebek yok alınması lazım kesenin bizde dedik ki beklememizde sıkıntı var mı yok bi zararı isterseniz bekleyin bizde bekleyelim dedik bu doktor da kese 7 haftalik görünüyo dedi ne yapayım kafam psikolojim kalbim allak bullak
Mrhbalar, ben gecen hafta kürtj oldum sadece ultras. ile mi bakiyorlar sana beta hcg artisin nasil?bende en önemli veri beta hcg idi kese vardi ama artis normal degildi.Kızlar bu doktorum da dedi ki kese de büyüme var ama içinde bebek yok alınması lazım kesenin bizde dedik ki beklememizde sıkıntı var mı yok bi zararı isterseniz bekleyin bizde bekleyelim dedik bu doktor da kese 7 haftalik görünüyo dedi ne yapayım kafam psikolojim kalbim allak bullak
Hiç bi doktor beta ya bakmadı bende sadece ultrason dün kan testi istedi bi kaç tane hormon falan bende beta hcg bakti sandım bakmamis diğer şeylerde hepsi temiz TSH ta normalMrhbalar, ben gecen hafta kürtj oldum sadece ultras. ile mi bakiyorlar sana beta hcg artisin nasil?bende en önemli veri beta hcg idi kese vardi ama artis normal degildi.
İki doktorda istemedi yaa bende hiç bi şey anlamıyorum dün tahlil falan yapmıştı devletteki doktor da istememiş yoktuCanim beta istemedimi senden nasil dr bu anlamadim bende 2 gun ara ile beta istedi ikisini degerlendirip ona gore yol aldi hastane yakinsa bir beta yaptir 2 gun sonra tekrar yaptir eger eger yukselme varsa bekle keseye bakip hii alalim yok almayalim diye nasil konusuyolar anlamiyorum sakin canini skma belkide gec dollenmedir
@myss.. beyaz gelincik_01 2 ekimde kırmızıları gördüm demiş gözünden kaçmış galiba.batları yaklaşanlar durumlar ne??var mı hamişim diyen:)
Allah allah cok ilginç ilk zamanlarda beta hcg cok önemli. Hayirlisi olsun cnm hakkinda kendin baktir istersen 2 günde 1 2 katina cikmasi lazim. Takibini kendin yapabilirsinHiç bi doktor beta ya bakmadı bende sadece ultrason dün kan testi istedi bi kaç tane hormon falan bende beta hcg bakti sandım bakmamis diğer şeylerde hepsi temiz TSH ta normal
senin de az kalmış.belki senden gelir haber:)ok canım teşekkürler, düzelttim. Bir iki gündür hamiş haberimiz yok maalesef
öyle yapayım canım senin kaç haftaliktı kürtaj olduğundaAllah allah cok ilginç ilk zamanlarda beta hcg cok önemli. Hayirlisi olsun cnm hakkinda kendin baktir istersen 2 günde 1 2 katina cikmasi lazim. Takibini kendin yapabilirsin
Canim bencede baska bir doktora git dun gitdiyin doktor bebeyi gore bilmisdimi? iki dòktorun dediyi de ayni geliyormu yoksa farkil farkli nedenlermi soyluyorlar ?Hiç bi doktor beta ya bakmadı bende sadece ultrason dün kan testi istedi bi kaç tane hormon falan bende beta hcg bakti sandım bakmamis diğer şeylerde hepsi temiz TSH ta normal
Yok canım diğer doktorda bebeği görmedi ama bu doktor kadar kesin alalım demedi 10 gün daha süre verdiCanim bencede baska bir doktora git dun gitdiyin doktor bebeyi gore bilmisdimi? iki dòktorun dediyi de ayni geliyormu yoksa farkil farkli nedenlermi soyluyorlar ?
Aynen canım yapcam bende öyle ben bu doktorlardan hiç bi şey anlamıyorum en sonunda kendi doktorum olacaminteriorarchitect yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşmış ama ben de duyduklarım ve okuduklarıma istinaden beta hcg artışının takip edilmemesini anlayamadım. iki gün arayla kan verip, imkanın varsa başka bir doktordan daha fikir almanı öneririm. bu sırada bekleme süresinin bir haftası da geçmiş olur.
Canım tecrübem yok, ama bana ve arkadaşlara tuhaf gelen, hcg bakmaması, belki geç döllenme?? Yani dr çok önemli bu noktalarda.. Dr un nasıl güvenim tam mı?? Eğer bu noktalarda iyiyse bekle biraz kafanı karıştırma, ama güven problemin varsa... Sen bilirisin tabi canım2 doktora gidiyorum sence 1 doktora daha gideyim mi?bilmiyorum ki
Ben 7. Haftanin icindeydim 6hafta 4 gunlukken alindiöyle yapayım canım senin kaç haftaliktı kürtaj olduğunda
Güvenim tamdi ama bu testleri istememesi kafadan alalım demesi beni şüphelendirdi güvenimi sarstı beklemek istiyorum eğer sağlıksız ise vücut eninde sonunda atacaktır değilse de bebeğimi görürüm bekleyecemCanım tecrübem yok, ama bana ve arkadaşlara tuhaf gelen, hcg bakmaması, belki geç döllenme?? Yani dr çok önemli bu noktalarda.. Dr un nasıl güvenim tam mı?? Eğer bu noktalarda iyiyse bekle biraz kafanı karıştırma, ama güven problemin varsa... Sen bilirisin tabi canım
Anladım canım rabbim en kisa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşamayı nasip etsinBen 7. Haftanin icindeydim 6hafta 4 gunlukken alindi
Anladım canım rabbim en kisa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşamayı nasip etsin
Ahhhh keşkeeeee :)senin de az kalmış.belki senden gelir haber:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?