- 28 Ağustos 2015
- 283
- 279
- 23
- 45
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.021
Benim ilk gebeliğimde kalp atışı duymak için gittik kesemin şekli bildiğin kıbrıs haritası gibiydi :) doktor da şaşırdı ama bişey demedi bulursam resmini atayım o haritanın şu sivri uzanan ucunda en uçta kızımın kalp atışını duyduk :) eşim orda bile dalga geçmiş sıpa bizimle diyor geçen gün :) yani canını sıkma kesenin şekli garip de olsa düzeliyor demekki çook sağlıklı bir hamilelik geçirdim çünkü darısı şimdikine haftaya Cuma kalp atışı için gidicemMerhaba arkadaşlar bugün itibariyle 5+5 hamileyim ama malesef moralim salı gününden beri bozuk 5+2 de Dr. A gittim karından baktı ve görür görmez bu kese bozuk görünüyor deyip bıraktı ne kesenin boyunu ölçtü ne haftasını söyledi nede elime ultrason görüntüsü verdi .dediğim gibi görür görmez bıraktı o yüzden moralim çok bozuk pazartesi başka bir Dr. Da Randevum var şimdi heyecanla pazartesi yi bekliyorum aynı zamanda da korkuyorum inşallah güzel haberler le dönerim. Bunun dışında herhangi bir ağrım ve lekelenmem yok bunlarla avutuyorum kendimi. Benim için dua edin nolur. Allah isteyen herkese En kısa zamanda tattırsın anneliği sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Bugün eşim ise giderken alabilirse idrar testi yapacam yarın hemen sonucu bildiririm sizlere de insaallah bu ay olur hayırlısıylahadi inşallah bebiş haberi verirsin. pazartesiye kadar beklemek istiyorsun ama eğer adetin hep düzenliyse bugün 9 gün geçmiş olacak. Eğer varsa kanda görünme ihtimali çok yüksek :)
Evet canım takip etmiştim ama yumurtlama günümü bile unutmuştum çok dikkat etmedim bu ay . ama neyseki yumurtlama gününü boş geçirmemişimbu gecikmeler sevdiğimiz şeylerumarım bebişin seninledir. burada yazılanlardan öğrendiğim kadarıyla ovu testi regle yakın koyulaşıyorsa hamilelik ihtimali güçleniyor. bu ay yumurtlama gününü takip etmişmiydin?
Evet 21. Ve 22. Gunler koyuydu 26 gunde biradet oluyorumbu gecikmeler sevdiğimiz şeylerumarım bebişin seninledir. burada yazılanlardan öğrendiğim kadarıyla ovu testi regle yakın koyulaşıyorsa hamilelik ihtimali güçleniyor. bu ay yumurtlama gününü takip etmişmiydin?
Sikma canini arkadasim benimde kesen ufakti kurtaj bile dendi 6+2 de kalp atisini gorduk baska dr bul o dr un kapisindan bir daha gecme en tedirgin donemlerimizde boyle davranmalarina uyuz oluyorum sen doktorsun anne adayini sakinlestirmen lazim uzulme sakin guzel haberler bekliyoruzMerhaba arkadaşlar bugün itibariyle 5+5 hamileyim ama malesef moralim salı gününden beri bozuk 5+2 de Dr. A gittim karından baktı ve görür görmez bu kese bozuk görünüyor deyip bıraktı ne kesenin boyunu ölçtü ne haftasını söyledi nede elime ultrason görüntüsü verdi .dediğim gibi görür görmez bıraktı o yüzden moralim çok bozuk pazartesi başka bir Dr. Da Randevum var şimdi heyecanla pazartesi yi bekliyorum aynı zamanda da korkuyorum inşallah güzel haberler le dönerim. Bunun dışında herhangi bir ağrım ve lekelenmem yok bunlarla avutuyorum kendimi. Benim için dua edin nolur. Allah isteyen herkese En kısa zamanda tattırsın anneliği sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Insallah guzel haberlerle gelirsin canimGünaydınlar. Henüz kalp atışı kese görmedik. Bugun kontrole gitcem.Duanizi bekliorum. İnşallah tüm isteyenler bebeğine kavuşur amiiiinnn
Canim imkanin varsa sen yaptir hem icin rahatlar hemde ne oluyor anlarsinİki doktorda istemedi yaa bende hiç bi şey anlamıyorum dün tahlil falan yapmıştı devletteki doktor da istememiş yoktu
Sonuçlarda
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler le dönerim. Birdaha o kadının yanına uğramam zaten. ilk haftalarda acele etmemek gerekiyor galiba bunu anladım bakalım pazartesi başka Dr. A gideceğim inşallah bu sefer mutlu dönerim.Sikma canini arkadasim benimde kesen ufakti kurtaj bile dendi 6+2 de kalp atisini gorduk baska dr bul o dr un kapisindan bir daha gecme en tedirgin donemlerimizde boyle davranmalarina uyuz oluyorum sen doktorsun anne adayini sakinlestirmen lazim uzulme sakin guzel haberler bekliyoruz
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim
Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 5+5 hamileyim ama malesef moralim salı gününden beri bozuk 5+2 de Dr. A gittim karından baktı ve görür görmez bu kese bozuk görünüyor deyip bıraktı ne kesenin boyunu ölçtü ne haftasını söyledi nede elime ultrason görüntüsü verdi .dediğim gibi görür görmez bıraktı o yüzden moralim çok bozuk pazartesi başka bir Dr. Da Randevum var şimdi heyecanla pazartesi yi bekliyorum aynı zamanda da korkuyorum inşallah güzel haberler le dönerim. Bunun dışında herhangi bir ağrım ve lekelenmem yok bunlarla avutuyorum kendimi. Benim için dua edin nolur. Allah isteyen herkese En kısa zamanda tattırsın anneliği sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Günaydınlar. Henüz kalp atışı kese görmedik. Bugun kontrole gitcem.Duanizi bekliorum. İnşallah tüm isteyenler bebeğine kavuşur amiiiinnn
Bugün eşim ise giderken alabilirse idrar testi yapacam yarın hemen sonucu bildiririm sizlere de insaallah bu ay olur hayırlısıyla
Evet canım takip etmiştim ama yumurtlama günümü bile unutmuştum çok dikkat etmedim bu ay . ama neyseki yumurtlama gününü boş geçirmemişim
Evet 21. Ve 22. Gunler koyuydu 26 gunde biradet oluyorum
Sevgili hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? kalp atışları duyuldu mu? cinsiyet belli olan var mı? Umarım her şey yolundadır. Sizleri merak ediyoruz, bizi habersiz bırakmazsanız seviniriz
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
interiorarchitect - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@nadirensevda - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
ruhumAsya - hamiş
@Neslissss - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
Ay yy Allah razı olsun canım içimi rahatlattın salı gününden beri moralim sıfır dı nasıl iyi geldi bu yorumun anlatamam Allah ne muradın varsa versin inşallah şu mübarek günün hatırına. Inşallah bu hamileliğini de sağlık lı bir şekilde geçirirsin dualarım seninle hersey gönlünce olur inşallah.Benim ilk gebeliğimde kalp atışı duymak için gittik kesemin şekli bildiğin kıbrıs haritası gibiydi :) doktor da şaşırdı ama bişey demedi bulursam resmini atayım o haritanın şu sivri uzanan ucunda en uçta kızımın kalp atışını duyduk :) eşim orda bile dalga geçmiş sıpa bizimle diyor geçen gün :) yani canını sıkma kesenin şekli garip de olsa düzeliyor demekki çook sağlıklı bir hamilelik geçirdim çünkü darısı şimdikine haftaya Cuma kalp atışı için gidicem
Allah razı olsun arkadaşım. Başka Dr. Buldum zaten pazartesi ona gideceğim inşallah busefer güzel haberler alacağım. Kadın doğru düzgün ilgilenmedi zaten toplam 5 dakika anca durmuşumdur içerideCanım benim kolay olmadığına eminim ama öncelikle kendin sakin kalmalı ve moralini yüksek tutmalısın. Sağlıklıysa ve yaşayacak günü varsa seninle kalacaktır. Böyle doktorların varlığına inanamıyorum ve tepemin tası atıyor resmen. Şu an elime geçirsem senin yerine ben bi güzel pataklayabilirim. tamam varsa bir şey söylesinler ama kesinleşmemiş, olumlu örnekleri olan bir durumu böyle saçma sapan söylemeleri kabul edilemez. sen daha tatlı dilli bir doktor araştırmaya bak bence. bizler de bebişin ve senin için dua edelim.
Pazartesi ve çarşamba yaptırcam canım bakalım hayırlısı olsun inşallah...Canim imkanin varsa sen yaptir hem icin rahatlar hemde ne oluyor anlarsin
Bende oyle dusundm doktorda olabilir dedi ondan once 13. Gun de beaz koyuydu ama 21. Gunki daha net koyuydu yani 21. De t cizgisi c den daha koyuydutatlım bir ihtimal daha var o zaman. bu ay geç yumurtlamış olabilirsin. ondan öncesinde koyu çizgi yakaladığın gün oldu mu?
canım sıkma canını umarım güzel haberler alıp bizimle paylaşırsin stres yapma ki bebeğin etkilenmesinMerhaba arkadaşlar bugün itibariyle 5+5 hamileyim ama malesef moralim salı gününden beri bozuk 5+2 de Dr. A gittim karından baktı ve görür görmez bu kese bozuk görünüyor deyip bıraktı ne kesenin boyunu ölçtü ne haftasını söyledi nede elime ultrason görüntüsü verdi .dediğim gibi görür görmez bıraktı o yüzden moralim çok bozuk pazartesi başka bir Dr. Da Randevum var şimdi heyecanla pazartesi yi bekliyorum aynı zamanda da korkuyorum inşallah güzel haberler le dönerim. Bunun dışında herhangi bir ağrım ve lekelenmem yok bunlarla avutuyorum kendimi. Benim için dua edin nolur. Allah isteyen herkese En kısa zamanda tattırsın anneliği sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Umarım hem keseyi görüp hem pit pitlarını duyarsin canımGünaydınlar. Henüz kalp atışı kese görmedik. Bugun kontrole gitcem.Duanizi bekliorum. İnşallah tüm isteyenler bebeğine kavuşur amiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?