Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

TE="vorones, post: 42949842, member: 566866"]Canım ne patavatsiz doktor muş öyle. Kalbimizi ferah tutalım. Ben de çok korkuyorm . Endişe tavannn. .İnşallah hersey güzel olur[/QUOTE]
Inşallah canım inşallah güzel olur.sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum busefer güzel haberler alırım inşallah. Sende hayırlı güzel haberlerle dönersin inşallah.

Benim ilk gebeliğimde kalp atışı duymak için gittik kesemin şekli bildiğin kıbrıs haritası gibiydi :) doktor da şaşırdı ama bişey demedi bulursam resmini atayım o haritanın şu sivri uzanan ucunda en uçta kızımın kalp atışını duyduk :) eşim orda bile dalga geçmiş sıpa bizimle diyor geçen gün :) yani canını sıkma kesenin şekli garip de olsa düzeliyor demekki çook sağlıklı bir hamilelik geçirdim çünkü darısı şimdikine haftaya Cuma kalp atışı için gidicem

hadi inşallah bebiş haberi verirsin. pazartesiye kadar beklemek istiyorsun ama eğer adetin hep düzenliyse bugün 9 gün geçmiş olacak. Eğer varsa kanda görünme ihtimali çok yüksek :)
Bugün eşim ise giderken alabilirse idrar testi yapacam yarın hemen sonucu bildiririm sizlere de insaallah bu ay olur hayırlısıyla

Evet canım takip etmiştim ama yumurtlama günümü bile unutmuştum çok dikkat etmedim bu ay . ama neyseki yumurtlama gününü boş geçirmemişim

Evet 21. Ve 22. Gunler koyuydu 26 gunde biradet oluyorum

Sikma canini arkadasim benimde kesen ufakti kurtaj bile dendi 6+2 de kalp atisini gorduk baska dr bul o dr un kapisindan bir daha gecme en tedirgin donemlerimizde boyle davranmalarina uyuz oluyorum sen doktorsun anne adayini sakinlestirmen lazim uzulme sakin guzel haberler bekliyoruz

Günaydınlar. Henüz kalp atışı kese görmedik. Bugun kontrole gitcem.Duanizi bekliorum. İnşallah tüm isteyenler bebeğine kavuşur amiiiinnn
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim

Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler le dönerim. Birdaha o kadının yanına uğramam zaten. ilk haftalarda acele etmemek gerekiyor galiba bunu anladım bakalım pazartesi başka Dr. A gideceğim inşallah bu sefer mutlu dönerim.

Canım benim kolay olmadığına eminim ama öncelikle kendin sakin kalmalı ve moralini yüksek tutmalısın. Sağlıklıysa ve yaşayacak günü varsa seninle kalacaktır. Böyle doktorların varlığına inanamıyorum ve tepemin tası atıyor resmen. Şu an elime geçirsem senin yerine ben bi güzel pataklayabilirim. tamam varsa bir şey söylesinler ama kesinleşmemiş, olumlu örnekleri olan bir durumu böyle saçma sapan söylemeleri kabul edilemez. sen daha tatlı dilli bir doktor araştırmaya bak bence. bizler de bebişin ve senin için dua edelim.

Bugün eşim ise giderken alabilirse idrar testi yapacam yarın hemen sonucu bildiririm sizlere de insaallah bu ay olur hayırlısıyla

Evet canım takip etmiştim ama yumurtlama günümü bile unutmuştum çok dikkat etmedim bu ay . ama neyseki yumurtlama gününü boş geçirmemişim

oooh süper, yarın bize kopkoyu iki çizgiyle haber verirsin inş. Yumurtlaman ayın kaçındaydı?

Merhaba Güzeller,

Çok Şükür Kalp atışlarını duydum yavrumun... İçimde atan bir kalp var..
Darısı isteyen herkesin başına..
Cinsiyet henüz belli değil, bakalım ne zaman belli edecek miniğimiz cinsiyetini..

Ay yy Allah razı olsun canım içimi rahatlattın salı gününden beri moralim sıfır dı nasıl iyi geldi bu yorumun anlatamam Allah ne muradın varsa versin inşallah şu mübarek günün hatırına. Inşallah bu hamileliğini de sağlık lı bir şekilde geçirirsin dualarım seninle hersey gönlünce olur inşallah.

hanımlar ben yaklaşık 8 gündür yumurtlama testi yapıyorum. düne kadar test hep silik çıkıyordu. dünkü yaptığım test biraz daha koyuydu fakat yine de tam olarak test çizgisi kadar değil, bu günkü yaptığım test ise iki çizgi de aynı koyulukta. ancak enson eşimde dün gece ilişki oldu ve bu gün şehirdışına gitti. teste göre yumurtlama bu gün olmuş oluyo, açıkçası önümüzdeki en az bir hafta ilişki olması mümkün değil, dünkü ilişkiden dolayı hamile kalma şansım varmı sizce ?

Allah razı olsun arkadaşım. Başka Dr. Buldum zaten pazartesi ona gideceğim inşallah busefer güzel haberler alacağım. Kadın doğru düzgün ilgilenmedi zaten toplam 5 dakika anca durmuşumdur içeride

tatlım bir ihtimal daha var o zaman. bu ay geç yumurtlamış olabilirsin. ondan öncesinde koyu çizgi yakaladığın gün oldu mu?
Bende oyle dusundm doktorda olabilir dedi ondan once 13. Gun de beaz koyuydu ama 21. Gunki daha net koyuydu yani 21. De t cizgisi c den daha koyuydu

canım sıkma canını umarım güzel haberler alıp bizimle paylaşırsin stres yapma ki bebeğin etkilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…