- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.001
Amin canım inşallahAmin cnm senin icinde ne hayirliysa o olsun.
Canim umutlar i hep taze tutmak lazım. Insallah kucağına almak nasip olur evladını.Amin canım inşallah
Hadi inşallahAhhhh keşkeeeee :)
Kan nasildi çok mu oldu yoksa az mıKizlar size bir sorum olucak ben esimle birlikte oldukdan sonra spermile birlikde kan geldi adetime 5 gun kaliyor bu normal bir seymi ?
İnşallah bebeğin seninledir ve doktorlar yanılıyordur canımYok canım diğer doktorda bebeği görmedi ama bu doktor kadar kesin alalım demedi 10 gün daha süre verdi
Belki yerleşme kanamasıdırKizlar size bir sorum olucak ben esimle birlikte oldukdan sonra spermile birlikde kan geldi adetime 5 gun kaliyor bu normal bir seymi ?
Kan nasildi çok mu oldu yoksa az mı[
Cok diyildi az oldu daha sonrada hic gelmedi
Ins oyledir bende bu ay umitliyimBelki yerleşme kanamasıdırBen umutluyum senden bu ay
amin canım inşallah...Canim umutlar i hep taze tutmak lazım. Insallah kucağına almak nasip olur evladını.
İnşallah canım inşallahİnşallah bebeğin seninledir ve doktorlar yanılıyordur canım
Kızlar benim bat 2 ekimdi veeee hâlâ adet olmadım 1 ekimde test yapmıştım negatif çıkmıştı tekrar da test yapmaya korkuyorum pazartesiye kadar olmazsam hastaneye gidecem. Bir haftadır her an adet olacak gibi günde bikac kez karnım ağrıyor
Homely_angel canım benim batı 7 kasım diye eklemişsin ama benimki 24-25 günde oluyor. Yani bat 30 ekim.ellerine sağlık listeyi sürekli düzenliyorsun. İnşallah herkesin isminin karşısında hamiş yazar...
Iyi geceler kizlar adetim 8 gun gecikiyo testler negtif bugun doktora gttim rahim duvsrim kalinlasmis braz oyle dedi gec dollenmeden supeleniyorm ovulasyon testi adetine 4 5 gun kala koyu cikti bilgisi olan var mi
Canım ne patavatsiz doktor muş öyle. Kalbimizi ferah tutalım. Ben de çok korkuyorm . Endişe tavannn. .İnşallah hersey güzel olurMerhaba arkadaşlar bugün itibariyle 5+5 hamileyim ama malesef moralim salı gününden beri bozuk 5+2 de Dr. A gittim karından baktı ve görür görmez bu kese bozuk görünüyor deyip bıraktı ne kesenin boyunu ölçtü ne haftasını söyledi nede elime ultrason görüntüsü verdi .dediğim gibi görür görmez bıraktı o yüzden moralim çok bozuk pazartesi başka bir Dr. Da Randevum var şimdi heyecanla pazartesi yi bekliyorum aynı zamanda da korkuyorum inşallah güzel haberler le dönerim. Bunun dışında herhangi bir ağrım ve lekelenmem yok bunlarla avutuyorum kendimi. Benim için dua edin nolur. Allah isteyen herkese En kısa zamanda tattırsın anneliği sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?