- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.341
cnm hayırlısı olsun üzülme yakında sağlıklı bebeğin olur inşaynen canım... inşallah sizden güzel haberler gelirde bende mutlu olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hayırlısı olsun üzülme yakında sağlıklı bebeğin olur inşaynen canım... inşallah sizden güzel haberler gelirde bende mutlu olurum
Aynı seyi ben de yaptım ya bugun yarın gelir benim siparişlerim de :) hem de aynı markaa 20 taneAn itibariyle almıs oldugum gebelik testleri kızlar cıldırdım![]()
Canm cok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin inş en kısa sürede saglıklı bir sekilde hamiş kalırsın inşGünaydın kızlar doktordan geliyorum o da kürtaj dedi bu cuma kürtaj olcam hayırlısı böyleymis rabbım diğer hamilelere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin
bişey sorucam bende aldım da az önce gittigidiyordan aynı günde geliyormu?
Ben de gg dan aldm dün sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek :)Ben n11 den aldim canim bi sonraki gun elimdeydi
Günaydın kızlar doktordan geliyorum o da kürtaj dedi bu cuma kürtaj olcam hayırlısı böyleymis rabbım diğer hamilelere sağlıklı bir şekilde kucağına
Hep hayırlısı diye dua etmiştim demekki hakkında böylesi Hayırlı imiş rabbım en kisa zamanda yeniden nasip etsin inşallah ben kurtajdan sonra sadece 1 ay regl oldum kurtaj dan sonra hamile kalması daha kolay oluyomuş
teşekkür ederim canım..Canm cok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin inş en kısa sürede saglıklı bir sekilde hamiş kalırsın inş
çok sağol cnm... hayrlısı olsun..cnm hayırlısı olsun üzülme yakında sağlıklı bebeğin olur inş
çok teşekkür ederim cnm bnm inşallah ama şunu anladım ki hamile kalmak için stres oluyoruz ya çok yanlış önemli olan hamile kalmak değilmiş o hamilelikten sağlıklı bir çocuk kucağına alabilmek o yüzden hiç stres yapmayın her zaman kendimiz için hayırlısını isteyelim..interiorarchitect hayırlısı olsun CNm üzülme vardır bunda da bir hayır en kısa zamanda SAGLIKli bir gebelik yasarsın ins CNm
geçmiş olsun canım çok üzüldüm en kısa zamanda yeniden olur umarım ben de hep kürtajdan sonra daha çabuk ve sağlıklı olduğunu duydum teselli olabilir mi bilmem ama işte en azından hamile kalabildiğini bilmek bile rahatlatıcı ..çok teşekkür ederim cnm bnm inşallah ama şunu anladım ki hamile kalmak için stres oluyoruz ya çok yanlış önemli olan hamile kalmak değilmiş o hamilelikten sağlıklı bir çocuk kucağına alabilmek o yüzden hiç stres yapmayın her zaman kendimiz için hayırlısını isteyelim..
stres yapma canım boş yere kendini kurma rahat ol rabbim hayırlısını versingeçmiş olsun canım çok üzüldüm en kısa zamanda yeniden olur umarım ben de hep kürtajdan sonra daha çabuk ve sağlıklı olduğunu duydum teselli olabilir mi bilmem ama işte en azından hamile kalabildiğini bilmek bile rahatlatıcı ..
vallahi benim de hiç belirti yok sanki böyle bir tedirginlik var hayırlısı ..
Canım çok geçmiş olsun, hayırlısı böyleymiş demek kiGünaydın kızlar doktordan geliyorum o da kürtaj dedi bu cuma kürtaj olcam hayırlısı böyleymis rabbım diğer hamilelere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin
Yok canım benim reglim son zamanlarda böyle geliyor. Bir de yumurtlamayı kaçırdım yateşekkür ederim canım ağrın sızın var mıı adet belirtsi gibi belki yerleşme lekelenmesidir
inşallah bebeğin sana süpriz yapar canım...Yok canım benim reglim son zamanlarda böyle geliyor. Bir de yumurtlamayı kaçırdım yasanmıyodum da yine de bi buruldum işte..