- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.541
canım bende korunmayı bıraktıktan sonra senin gibi adet düzensizligi yaşadım sonrasında tam düzene bindi hamile kaldım... Vücut kendini hazırlıyo o yüzden dengesi şaşıyor umarım hamilesindirKizlar bugün benim BAT gunum ama simdilik bir sey yok.gerci bu bat i benim teldeki uygulama hesapladi.normalde dongum 30 güne birdir.yani gelmezse cumaya kadar beklicem ben.son 4 aydaki döngüler 30-34-29-22 şeklinde normelde de düzensiz olurum zaten.bakalim bekliycem artik
Duzene girince hamile kalacaksam benim daha vaktim var o zamancanım bende korunmayı bıraktıktan sonra senin gibi adet düzensizligi yaşadım sonrasında tam düzene bindi hamile kaldım... Vücut kendini hazırlıyo o yüzden dengesi şaşıyor umarım hamilesindir
Cnm bnmd cumaydi batm pazar oldu hala yok gelengdn dun test yptm negatftiGünaydın kızlar bugün bat günüm gelen giden yok belirtide yok sabah test yaptım negatif cıktı
Canı git mutfagın musluğunu ac beslemeyle ruyanı anlat. Ruyada yorumlamak çok önemli. Hayra çıksın inşallah. Çok düşündüğün için etkilenmiş ve o nedenle görmüşsündür.Kizlar dun ruyamda sacma sapan seyler tabirlere baktim hamileyse gebeligin sonlanmasi fln yaziyodu icim nasil yandi
Benimde duzensizdi doktorum bitkisel bir yap verdi içinde agnus cagnus gibi bi bitki vardı ona başlayınca düzene girdi ve hamile kaldım. Hamile kalmak için düzenli adet görmek şart bence bu arada o ilaç yumurtanın daha kaliteli olmasina da yariyormus.Duzene girince hamile kalacaksam benim daha vaktim var o zamanbakalim aryik hayirlisi olsun artik hepimiz için.
Canım çok çok teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin inşallah :-*interiorarchitect cok cok gecmis olsun cnm dualarım seninle inş kısa sürede hamiş kalırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş
Adetin 10.gununden başla derim ben.Kızlarr selam herkese, benim regl yarın bitiyor, ovülasyon testim de 4 tane kalmış.. Boşa kullandık ya hepsini neyse.. Ne zaman yapmaya başlasam testleri?? 27 28 günde bir adet oluyorum bu arada
Bitkisel de olsa adet düzenleyici haplara karsiyim ben.yani 1 hafta 10 gunluk gecikmelerde..bir ara dogum kontrol hapi kullaniyordum.nerďeyse adetin saatini biliyordum ama yan etkisi daha fazlaydi.hamile kalmak icin düzenli adet sart demeyelim de duzenli adet gorenlerin hamile kalma sansi biraz daha fazla diyelim:)Benimde duzensizdi doktorum bitkisel bir yap verdi içinde agnus cagnus gibi bi bitki vardı ona başlayınca düzene girdi ve hamile kaldım. Hamile kalmak için düzenli adet görmek şart bence bu arada o ilaç yumurtanın daha kaliteli olmasina da yariyormus.
Aynen öyle duzelttin teşekkür ederim:)Bitkisel de olsa adet düzenleyici haplara karsiyim ben.yani 1 hafta 10 gunluk gecikmelerde..bir ara dogum kontrol hapi kullaniyordum.nerďeyse adetin saatini biliyordum ama yan etkisi daha fazlaydi.hamile kalmak icin düzenli adet sart demeyelim de duzenli adet gorenlerin hamile kalma sansi biraz daha fazla diyelim:)
Tamam canım, sağolasınAdetin 10.gununden başla derim ben.
özür dilerim bir şey söylicem ben bu söylediğine katılmıyorum. ben çok düzenli adet görürdüm adet olmaya başladığımdan beri yıllardır. ama 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama hala hamile kalamadım benim annem genç kızlığından beri hiç düzenli adet görmemiş çoğu zaman 2 ayda bir adet olduğu olurmuş ve 3 kardeşiz aradaki fireleri de saymıyorum kürtaj olmuş kaç kere, erkek kardeşimle aramda 4 yaş var ikimizin arasında 3 kürtajı var yani biraz da nasip kısmet işi, ben evlendiğimden beri annem hep şey "ben çocuk sahibi olabilmenin bu kadar zor olabiliceğini hiç düşünmemiştim" :)Bitkisel de olsa adet düzenleyici haplara karsiyim ben.yani 1 hafta 10 gunluk gecikmelerde..bir ara dogum kontrol hapi kullaniyordum.nerďeyse adetin saatini biliyordum ama yan etkisi daha fazlaydi.hamile kalmak icin düzenli adet sart demeyelim de duzenli adet gorenlerin hamile kalma sansi biraz daha fazla diyelim:)
Canımm doktora gittim en sonki sonucm 425 çok şükür.Rabbım herkese nasıb etsınpozitif ve güzel şeyler düşünelim canım. ve tabiki dua ederiz. haftasonuna doğru kocaman değerle gelirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?