Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar kan testlerini nerede yaptiriyorsunuz aile hekiminde kac gunde sonuc cikiyor özel hastanelerde ücretler ne kadar bilen var mi

Kizlar kan testlerini nerede yaptiriyorsunuz aile hekiminde kac gunde sonuc cikiyor özel hastanelerde ücretler ne kadar bilen var mi

canım ben sadece florance de yaptırdım, orası baya yüksek. Özel sağlık sigortası indirimine rağmen 80 TL civarındaydı. bir iki saat sonra çıkıyor. Başka da yaptırmak kısmet olmadı zaten

Aile hekimliğinde sabah kan verıırsen,öğleden sonra 3 ile 5 arası alırsn..Özel yerlerınde değişiyor 80 tl verdgm yerde olmuştu

amannnn ne öle cok pahaliymis :) bnm adet gecti geln giden yok testler negatf cikiyr

bende çok umutluyum bakalım inşllh bu dualarımız kabul olur.

Arkadaşlar gebelik belirtileri adettten kaç gün önce başlıyor.bat 2 kasım ama bende belirtiler başladı gibi hissediyorum sizce psikolojik mi?

Arkadaşlar gebelik belirtileri adettten kaç gün önce başlıyor.bat 2 kasım ama bende belirtiler başladı gibi hissediyorum sizce psikolojik mi?
Cnm yumurtlama döneminde belirtilerin olması normal. belirtilere cok takılma derim cunku hamişliğin de gebeliğin de belirtileri birbirine cok yakın. Bol bol dua edelim Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin inş bu ay :)

teşekkürler cevap için en iyisi boşuna umutlanmıyim .Hayırlısı olsun...

hamımlar ben bu gün hala adet olmadım ama sabah gri gibi lekelenmeler geldi açık kahve gibi, adet olacam galiba dedim ama olmadı. inşallah da olmam :) testleri yapmamak için yarın sabaha kadar zor tutuyorum kendimi :)

Canım tıp merkezleri 15 20 30 arasında değişiyor, 1 saate de çıkartıyor. Aile hekimi ücretsiz ama ertesi günü çıkıyor sonuç

hamımlar ben bu gün hala adet olmadım ama sabah gri gibi lekelenmeler geldi açık kahve gibi, adet olacam galiba dedim ama olmadı. inşallah da olmam :) testleri yapmamak için yarın sabaha kadar zor tutuyorum kendimi :)
Hadi inşallah güzel haber verirsin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…