Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Iyidir tatlım sen nasıl oldun :) ağrın sızın var mı? Ben de bir iki gün uğramıyım, özlüyorum ve aklım burda kalıo valla :)
Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum valla bi garibim yaa midem ciğerlerim ağrıyo niye bilmiyorum enfeksiyon mu kaptim ya da stresten mi? Aynen valla bağımlılık yapıyorsunuz canımmm :)

Kızlar ben acile geldim ağrım vardı bi de idrar yollarında yanmam doktor doku var sanki içerde dedi dua edin bi si çıkmasın yine idrar tahlili verdim sonuç bekliyorum

Kızlar ben acile geldim ağrım vardı bi de idrar yollarında yanmam doktor doku var sanki içerde dedi dua edin bi si çıkmasın yine idrar tahlili verdim sonuç bekliyorum
Cnm cok gecmiş olsun inş ii olur sonucun bişe cıkmaz inş bize bildir Allah yardımcın olsun

hamımlar ben bu gün hala adet olmadım ama sabah gri gibi lekelenmeler geldi açık kahve gibi, adet olacam galiba dedim ama olmadı. inşallah da olmam :) testleri yapmamak için yarın sabaha kadar zor tutuyorum kendimi :)
Cnmm eger hamişsen o kadar cok sevinirim kiii bu mutlulugu yarın bana yaşat emi :)

Cnm cok gecmiş olsun inş ii olur sonucun bişe cıkmaz inş bize bildir Allah yardımcın olsun
Ya ben bu devlet hastanelerinden nefret ediyorum yaaaaaa adam tahlil sonucumu karıştırmis bana iki sonuç verdiler doktor baktı ilaç yazdı yolladı meğer biri başka hamile bi kadının ve benim sonuçlarım normal Allâh bildiği gibi yapsın bunları

Aaaa inanmıyorum yaa manyak bunlar yeminle Neyse bişeyin yokmuş ya netice de önemli olan o :) Tgbptn mf_d hadi bakalım kizlar guzel haberler verin bizeeee

Canim ben ne yazik ki hamile değilim inşallah baska zamana... Yine gelismedi bebek..
m

çok çok geçmiş olsun, senin sağlığın için sevindim ama insanların bu hastanelere emanet olmasına hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum. Herkes o kadar mutsuz çalışıyor ki, sorun sorun üstüne geliyor

Selam kizlar nasilsiniz neden bu aralar hamis haberi alamiyoruz ben bu gunden soğan kurune basladim ins etkisini gorurum hamile kalmak icin cok etkiliymis bu arada kullanibda etkisini goren varmi aranizda

Selam kizlar nasilsiniz neden bu aralar hamis haberi alamiyoruz ben bu gunden soğan kurune basladim ins etkisini gorurum hamile kalmak icin cok etkiliymis bu arada kullanibda etkisini goren varmi aranizda
ilk hamileliğimde yaptıktan sonraki ay hamile kalmıştım geçen ay yine yaptım bakalım bu ay hamileysem yararı kanıtlanmış olacak benim için. İnş Sende de işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…