- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.581
Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum valla bi garibim yaa midem ciğerlerim ağrıyo niye bilmiyorum enfeksiyon mu kaptim ya da stresten mi? Aynen valla bağımlılık yapıyorsunuz canımmm :)Iyidir tatlım sen nasıl oldun :) ağrın sızın var mı? Ben de bir iki gün uğramıyım, özlüyorum ve aklım burda kalıo valla :)
Bizde seni özledk canm nasılsın :) bnde testler hala negatf bat gecti belirtm yok :)İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz? Özledim sizleri...
İyiyim canım benim teşekkür ederimmm canım ümitlendirmek istemiyorum ama bence sen hamişsin :)Bizde seni özledk canm nasılsın :) bnde testler hala negatf bat gecti belirtm yok :)
Bilemiyorm ki şekerim bakalım hayırlısı bekleyelim görelim hep beraber :)İyiyim canım benim teşekkür ederimmm canım ümitlendirmek istemiyorum ama bence sen hamişsin :)
Cnm cok gecmiş olsun inş ii olur sonucun bişe cıkmaz inş bize bildir Allah yardımcın olsunKızlar ben acile geldim ağrım vardı bi de idrar yollarında yanmam doktor doku var sanki içerde dedi dua edin bi si çıkmasın yineidrar tahlili verdim sonuç bekliyorum
Cnmm eger hamişsen o kadar cok sevinirim kiii bu mutlulugu yarın bana yaşat emi :)hamımlar ben bu gün hala adet olmadım ama sabah gri gibi lekelenmeler geldi açık kahve gibi, adet olacam galiba dedim ama olmadı. inşallah da olmam :) testleri yapmamak için yarın sabaha kadar zor tutuyorum kendimi :)
Ya ben bu devlet hastanelerinden nefret ediyorum yaaaaaa adam tahlil sonucumu karıştırmis bana iki sonuç verdiler doktor baktı ilaç yazdı yolladı meğer biri başka hamile bi kadının ve benim sonuçlarım normal Allâh bildiği gibi yapsın bunlarıCnm cok gecmiş olsun inş ii olur sonucun bişe cıkmaz inş bize bildir Allah yardımcın olsun
Aaaa inanmıyorum yaa manyak bunlar yeminleYa ben bu devlet hastanelerinden nefret ediyorum yaaaaaa adam tahlil sonucumu karıştırmis bana iki sonuç verdiler doktor baktı ilaç yazdı yolladı meğer biri başka hamile bi kadının ve benim sonuçlarım normal Allâh bildiği gibi yapsın bunları
Umutlar diger aya CNm üzülme hayırlısı olsun hakkımızda vardır Bi vaktı saati .. Kac aydır iştiyrsunuz siz ?Yeni batim 11 kasim
mSevgili hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? kalp atışları duyuldu mu? cinsiyet belli olan var mı? Umarım her şey yolundadır. Sizleri merak ediyoruz, bizi habersiz bırakmazsanız seviniriz
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
interiorarchitect - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@nadirensevda - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
N Neslissss - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
Ya ben bu devlet hastanelerinden nefret ediyorum yaaaaaa adam tahlil sonucumu karıştırmis bana iki sonuç verdiler doktor baktı ilaç yazdı yolladı meğer biri başka hamile bi kadının ve benim sonuçlarım normal Allâh bildiği gibi yapsın bunları
Canim ben ne yazik ki hamile değilim inşallah baska zamana... Yine gelismedi bebek..
m
ilk hamileliğimde yaptıktan sonraki ay hamile kalmıştım geçen ay yine yaptım bakalım bu ay hamileysem yararı kanıtlanmış olacak benim için. İnş Sende de işe yarar.Selam kizlar nasilsiniz neden bu aralar hamis haberi alamiyoruz ben bu gunden soğan kurune basladim ins etkisini gorurum hamile kalmak icin cok etkiliymis bu arada kullanibda etkisini goren varmi aranizda
ilk hamileliğimde yaptıktan sonraki ay hamile kalmıştım geçen ay yine yaptım bakalım bu ay hamileysem yararı kanıtlanmış olacak benim için. İnş Sende de işe yarar.
ben de yapmak istiyorum ama çalışırken nasıl yapıcam bilemedim? bir de kokusu olmuyor mu?
ya kan testi yaptırsana kesin çıkaramin canım ins beklemedeyim bn hala
çalışıyorum canım aile hekimimide hiç begenmiyorum gıcık kadınya kan testi yaptırsana kesin çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?